Капуста «Провансаль» швидкого приготування - рецепти з болгарським перцем, журавлиною, буряком і виноградом
Капуста «Провансаль» - відмінна холодна закуска. Вона послужить хорошим доповненням до птиці, м'яса, страв з картоплі та інших гарнірів. Готувати це овочеве ласощі зовсім недовго, але при бажанні таку закуску можна заготовити і на зиму.
Капуста «Провансаль» готується дуже просто. Навіть недосвідченим господаркам приготувати її буде зовсім не складно, але щоб блюдо вийшло смачним, потрібно враховувати деякі нюанси. Наведені нижче рекомендації допоможуть отримати страву, яка буде дуже апетитним:
Капусту потрібно вибирати не занадто жорстку і соковиту.
Морква для закуски можна шаткувати на звичайній тертці або на тертці для корейських салатів.
Маринад для капусти «Провансаль» готують з води з олією, оцтом, сіллю, цукровим піском і прянощами.
Капуста «Провансаль» швидкого приготування – дуже апетитне ласощі, яке подають і до звичайного обіду або вечері, і до святкового столу. Щоб страва виглядало цікавіше, в нього краще додавати червоний болгарський перець. Масло для маринаду переважно використовувати рафіновану.
Інгредієнти:
вилок капусти – 1 кг;
морква велика, перець – по 1 шт.;
оцет 9% - 45 мл;
зубчик часнику – 1 шт.;
питна вода – 150 мл;
олія без запаху – 80 мл;
пісок цукровий – 50 г;
сіль – 15 р.
Приготування
Шаткують капусту, солять її, сахарят і мнуть руками.
Додають нашатковану перець, моркву і часник.
Всі компоненти з'єднують, додають теплу воду, масло і оцет.
Зверху встановлюють вантаж і на 3 години прибирають в холод.
Капуста «Провансаль» з болгарським перцем – закуска, яка подобається всім, хто її спробував. Її величезним плюсом є те, що готується вона дуже швидко. На саму підготовку компонентів буде потрібно не більше 20 хвилин, потім ласощі настоїться, і вже через 4-5 годин можна буде подавати.
Інгредієнти:
капуста – 1 кг;
морква – 200 г;
перець – 150 г;
часник – 1 зубчик;
сіль – 20 г;
оцтова есенція – 5 мл;
цукровий пісок – 60 г;
вода кип'ячена – 125 мл;
олія – 60 мл
Приготування
Капусту шаткують, солять.
Очищену моркву пропускають через тертці для корейських салатів, а перець шаткують тонкою соломкою.
Воду сахарят, вливають оцтову есенцію, масло і заливають маринадом овочі.
Капуста з перцем «Провансаль» буде готова вже годин через 5.
Капуста «Провансаль» з журавлиною – незвичайне, дуже апетитне і пікантне блюдо з приємним кисло-солодким смаком. Ягода вносить до нього незвичні нотки, крім журавлини пікантну закуску часто роблять з додаванням брусниці, виходить теж не менш смачно. Яблука в даному випадку потрібні кисло-солодкі.
Інгредієнти:
капуста – 2 кг;
яблука, морква – 2 шт.;
зубці часнику – 8-10 шт.;
цукор, журавлина – 200 г;
олія – 200 мл;
оцет 9% - 200 мл;
вода – 1 літр;
кухонна сіль – 40 г;
прянощі.
Приготування
Головку капусти ділять на частини і нарізають квадратами, моркву шаткують.
Яблука нарізають часточками, а журавлину миють і обсушують.
Очищений часник шаткують пластинами.
Для маринаду воду сахарят, солять, кладуть часник і вливають олію, нагрівають до закипання, вливають оцет, заливають продукти.
Через 2 дні капуста буде готова.
Капуста «Провансаль» з буряком стане відмінним стравою на святковому столі, так і щоденний раціон цей разносол прекрасно різноманітить. Блюдо дуже просте в приготуванні і не вимагає великих тимчасових витрат. У даному рецепті капусту шаткують, але за бажанням її можна нарізати і довільними шматочками.
Інгредієнти:
капуста – 2 кг;
велика морква – 2 шт.;
буряк велика – 1 шт.;
оцет 9% - 200 мл;
кухонна сіль – 90 г;
питна вода – 500 мл;
пісок цукровий – 1 склянка;
зубчики часнику – 4 шт.;
олія – 200 мл;
прянощі.
Приготування
Буряк натирають на крупній тертці, моркву труть на тертці для корейських салатів, капусту шаткують, часник пропускають через прес.
Для маринаду нагрівають воду, додають сіль, цукор, кладуть перець, вливають олію.
Після закипання вливають оцет і заливають овочі маринадом.
Капуста з буряком «Провансаль» буде готова через 12 годин.
Капуста «Провансаль» з виноградом і яблуками – незвичайне, але дуже апетитне блюдо, має легкий кисло-солодкий смак. Це відмінний варіант закуски, коли хочеться чогось незвичайного, а всі звичні страви вже неабияк набридли. Готовий продукт можна зберігати в холодильнику приблизно 3-4 доби.
Інгредієнти:
капуста – 1 кг;
червоний виноград – 100 г;
яблука – 2 шт.;
рафінована олія, цукор – по 1 склянці;
оцет 9% - 3/4 склянки;
морква велика – 1 шт.;
питна вода – 1 літр;
часник – 10 зубчиків;
сіль – 50 р.
Приготування
Капусту шаткують квадратами, додають терту моркву, ягоди винограду і скибочки яблук.
Для маринаду з'єднують всі інші компоненти, додають часник, доводять до кипіння і заливають капусту.
Через добу смачна капуста «Провансаль» буде готова.
Капуста «Провансаль» з родзинками – незвичайне ласощі, яке точно припаде до смаку всім любителям даного овоча. Родзинки вносить у закуску незвичайні пікантні нотки. Єдиним недоліком такої страви є те, що воно зберігається недовго з огляду на те, що родзинки викликає бродильні процеси.
Інгредієнти:
капуста – 15 кг;
морква велика – 2 шт.;
вода – 500 мл;
цукровий пісок, масло – 100 г;
оцет 9% - 30 мл;
зубчики часнику – 2 шт.;
родзинки, сіль – по 1 ст. ложці.
Приготування
Капусту розбирають по листю і ріжуть їх квадратами, моркву труть на тертці, часник подрібнюють, додають родзинки.
У воду додають цукор, сіль, масло і доводять до кипіння, вливають оцет і заливають овочі.
Годин на 6 залишають в кімнаті, а потім на 5-6 годин ставлять на холод.
Швидка капуста «Провансаль» гарячим способом дуже виручить тоді, коли потрібна закуска в самий найближчий час. За рахунок того, що розсіл використовують не холодний, а гарячий, капуста просолюється набагато швидше. З урахуванням підготовки компонентів на приготування даного страви піде не більше 3 годин.
Інгредієнти:
капуста – 2 кг;
морква – 2 шт.;
масло, оцет – по 1 склянці;
часник – 3 зубчики;
сіль, цукор – по 40 г;
вода питна – 1 літр.
Приготування
Шаткують капусту, додають терту моркву, часник.
Воду кип'ятять, додають оцет, цукор, сіль, масло і перець горошком.
Гарячим маринадом заливають капусту, зверху кладуть гніт і на 3 години прибирають в холод.
Капуста «Провансаль» з часником виходить дуже ароматною і пікантною. Часник в салаті використовують в подрібненому вигляді. Для цього зубчики очищають і нарізають пластинами. За бажанням їх ще можна пропустити через прес. В даному випадку в маринад кладуть бутони гвоздики, але це не обов'язковий компонент, бо цю спецію можна і прибрати.
Інгредієнти:
капуста – 3 кг;
морква – 600 г;
питна вода – 15 літра;
пісок цукровий, масло рослинне – по 1 склянці;
бутони гвоздики – 5 шт.;
сіль – 75 г;
зубчики часнику – 15 шт.;
оцет – 15 склянки.
Приготування
Капусту крупно шаткують, моркву пропускають через тертку, часник ріжуть пластинами.
У воду додають сіль, цукор, олія, гвоздику, а після закипання вливають оцет.
Заливають маринадом овочі, встановлюють гніт і через добу при кімнатній температурі капуста «Провансаль» буде готова.
Часто капусту квасять і маринують, попередньо дрібно нашаткувати. Капуста «Провансаль» шматочками, як в цьому рецепті, виходить ні трохи не гірше, а можливо, навіть краще класичного варіанту. Величезним її перевагою є те, що підготовка її займає значно менше часу.
Інгредієнти:
капуста – 1 кг;
морква – 100 г;
часник – 2 зубчики;
вода – 750 мл;
пісок цукровий – 60 г;
сіль – 30 г;
оцет – 50 мл;
рослинне масло – 100 мл;
зелень петрушки;
прянощі.
Приготування
Капусту шаткують великими шматками, моркву труть на тертці для корейських салатів, часник подрібнюють.
Після закипання у воду додають сіль, цукор, прянощі, масло і оцет.
Капусту заливають маринадом і відправляють в холод.
Через добу маринована капуста «Провансаль» буде готова, при подачі додають петрушку.
Капуста «Провансаль» на зиму готується за тим же принципом, що і звичайна закуска. В даному випадку тільки важливо використовувати звичайну кам'яну сіль, йодована для заготовок запас категорично не підходить. Зберігати таку заготовку можна і без погреби, комора в квартирі для цього цілком підійде.
Інгредієнти:
капуста – 15 кг;
оцтова есенція – 1 ч. ложка;
зубці часнику – 3 шт.;
моркву, лавровий лист – 1 шт.;
цукор-пісок, сіль – 25 г;
питна вода – 1 літр;
чорний перець горшком – 5 шт.
Приготування
У банки розкладають спеції, нашатковані овочі.
Воду сахарят, солять, а після закипання вливають оцет.
Гарячим маринадом заливають банки, закупорюють і загортають.
Як приготувати капусту «Провансаль» в домашніх умовах?
Капуста «Провансаль» готується дуже просто. Навіть недосвідченим господаркам приготувати її буде зовсім не складно, але щоб блюдо вийшло смачним, потрібно враховувати деякі нюанси. Наведені нижче рекомендації допоможуть отримати страву, яка буде дуже апетитним:
Капуста «Провансаль» – рецепт швидкого приготування
Капуста «Провансаль» швидкого приготування – дуже апетитне ласощі, яке подають і до звичайного обіду або вечері, і до святкового столу. Щоб страва виглядало цікавіше, в нього краще додавати червоний болгарський перець. Масло для маринаду переважно використовувати рафіновану.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» з болгарським перцем – рецепт
Капуста «Провансаль» з болгарським перцем – закуска, яка подобається всім, хто її спробував. Її величезним плюсом є те, що готується вона дуже швидко. На саму підготовку компонентів буде потрібно не більше 20 хвилин, потім ласощі настоїться, і вже через 4-5 годин можна буде подавати.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» з журавлиною – класичний рецепт
Капуста «Провансаль» з журавлиною – незвичайне, дуже апетитне і пікантне блюдо з приємним кисло-солодким смаком. Ягода вносить до нього незвичні нотки, крім журавлини пікантну закуску часто роблять з додаванням брусниці, виходить теж не менш смачно. Яблука в даному випадку потрібні кисло-солодкі.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» з буряком – рецепт швидкого приготування
Капуста «Провансаль» з буряком стане відмінним стравою на святковому столі, так і щоденний раціон цей разносол прекрасно різноманітить. Блюдо дуже просте в приготуванні і не вимагає великих тимчасових витрат. У даному рецепті капусту шаткують, але за бажанням її можна нарізати і довільними шматочками.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» з виноградом
Капуста «Провансаль» з виноградом і яблуками – незвичайне, але дуже апетитне блюдо, має легкий кисло-солодкий смак. Це відмінний варіант закуски, коли хочеться чогось незвичайного, а всі звичні страви вже неабияк набридли. Готовий продукт можна зберігати в холодильнику приблизно 3-4 доби.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» з родзинками – рецепт швидкого приготування
Капуста «Провансаль» з родзинками – незвичайне ласощі, яке точно припаде до смаку всім любителям даного овоча. Родзинки вносить у закуску незвичайні пікантні нотки. Єдиним недоліком такої страви є те, що воно зберігається недовго з огляду на те, що родзинки викликає бродильні процеси.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» - рецепт з розсолом
Швидка капуста «Провансаль» гарячим способом дуже виручить тоді, коли потрібна закуска в самий найближчий час. За рахунок того, що розсіл використовують не холодний, а гарячий, капуста просолюється набагато швидше. З урахуванням підготовки компонентів на приготування даного страви піде не більше 3 годин.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» - рецепт з часником
Капуста «Провансаль» з часником виходить дуже ароматною і пікантною. Часник в салаті використовують в подрібненому вигляді. Для цього зубчики очищають і нарізають пластинами. За бажанням їх ще можна пропустити через прес. В даному випадку в маринад кладуть бутони гвоздики, але це не обов'язковий компонент, бо цю спецію можна і прибрати.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» шматками
Часто капусту квасять і маринують, попередньо дрібно нашаткувати. Капуста «Провансаль» шматочками, як в цьому рецепті, виходить ні трохи не гірше, а можливо, навіть краще класичного варіанту. Величезним її перевагою є те, що підготовка її займає значно менше часу.
Інгредієнти:
Приготування
Капуста «Провансаль» - класичний рецепт на зиму
Капуста «Провансаль» на зиму готується за тим же принципом, що і звичайна закуска. В даному випадку тільки важливо використовувати звичайну кам'яну сіль, йодована для заготовок запас категорично не підходить. Зберігати таку заготовку можна і без погреби, комора в квартирі для цього цілком підійде.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринована капуста - рецепти швидкого приготування з оцтом, болгарським перцем, буряком і по-корейськи
Маринована капуста буде готова до дегустації вже через кілька годин, порадувавши їдців відмінними смаковими характеристиками. Застосовуючи на
Маринована капуста з буряком швидкого приготування - рецепти по-корейськи, грузинською, вірменською
Маринована капуста з буряком – відмінна закуска до святкового столу і ідеальний гарнір до жирних м'ясних страв. Створено безліч рецептів, як швидким,
Маринована капуста швидкого приготування - рецепти з буряком, оцтом і по-корейськи
Маринована капуста швидкого приготування є чудовою альтернативою класичному квашеному овочу, має приємний соковитий смак. Характеристики закуски
Швидка капуста, маринована гарячим розсолом
Напевно всі господині маринують капусту, адже це швидкий спосіб поласувати солененькой закускою. Далі підкажемо найбільш прості і зрозумілі варіанти
Маринована капуста швидкого приготування
Смачна маринована капуста завжди знайде місце на будь-якому святі. Хрустка закуска так і проситься до вас в тарілку! І дуже добре, що є рецепти
Капуста з хроном на зиму
Квашена капуста - чудова закуска на обідньому столі. І сьогодні ми пропонуємо зробити капусту з хроном на зиму. Читайте наші оригінальні, але в теж