Компот з дині на зиму – рецепти
Ароматом і смаком дині можна насолоджуватися не тільки влітку. Нижче ми вам розповімо рецепти приготування компоту з дині на зиму.
Компот з дині на зиму – рецепт
Інгредієнти:
стигла диня – 2 кг;
пісок цукровий – 05 кг;
очищена вода;
кислота лимонна – щіпка.
Приготування
Очищену диню ріжемо кубиками середнього розміру, розподіляємо по пропаренным банкам, заливаємо окропом, наполягаємо 20 хвилин, потім зливаємо воду в каструлю, сахарим, кладемо лимонку і даємо закипіти. Заливаємо диню сиропом, закочує банки кришками, ставимо денцем вгору, закутуємо і даємо охолонути.
Як приготувати компот з дині з яблуками і сливами на зиму?
Інгредієнти:
сливи – 150 г;
цукровий пісок – 180 г;
соковита диня – 300 г;
фільтрована вода – 900 мл;
яблука кисло-солодких сортів – 300 р.
Приготування
Сливи чистимо, видаляючи кісточки. Яблука чистимо шкірки і насіннєвий частини. Диню подрібнюємо не занадто дрібними кубиками. Яблучну шкірку заливаємо водою, проварюємо 15 хвилин, потім відвар проціджуємо. Додаємо в гарячий відвар цукор, яблука, проварюємо хвилин 8 закладаємо сливи і даємо закипіти. Знімаємо компот з вогню, кладемо диню, розливаємо по підготовленим банкам і укупориваем.
Компот з дині і кавуна на зиму
Інгредієнти:
м'якоть дині – 500 г;
вода – 6 склянок;
кавунова м'якоть – 05 кг;
пісок цукровий – 190 р.
Приготування
Всипаємо цукор у окріп, розмішуємо, щоб кристали повністю розчинилися. Потім акуратно викладаємо скибочки дині і кавуна. Після закипання, зменшуємо вогонь до мінімального, проварюємо пару хвилин і розливаємо напій по банкам. Закочує їх, ставимо денцем вгору і закутуємо.
Компот з дині на зиму – простий рецепт
Інгредієнти:
стигла диня – 500 г;
очищена вода – 500 мл;
пісок цукровий – 120 р.
Приготування
Стиглу диню чистимо від шкірки і насіння. Нам потрібна тільки соковита м'якоть. Її ми нарізаємо скибочками або кубиками, засипаємо цукром і на пару годинок прибираємо в холод. Там продукт пустить сік. З води і цукру варимо сироп. Виділився з динь сік змішуємо з сиропом, проварюємо хвилини 2-3 потім розливаємо по пропаренным банкам і закатуємо.
Як зробити компот з дині і винограду на зиму?
Інгредієнти:
диня – 2 кг;
кислота лимонна – щіпка;
виноград – 500 г;
фільтрована вода – 25 літра;
пісок цукровий – 240 р.
Приготування
Диню ретельно миємо й ріжемо скибочками прямо з шкіркою. Завдяки цьому смак компоту буде більш насиченим. Виноград зриваємо з гілочок і теж добре миємо. Розкладаємо інгредієнти по підготовленим баночках. Варимо сироп з цукру і води і кип'ятимо близько 3 хвилин, додаємо лимонку. Диню з виноградом заливаємо сиропом і закатуємо, потім перевертаємо, добре закутуємо і залишаємо остигати. Ця процедура дозволяє замінити стерилізацію, яка займаємо стільки часу. Зберігати такий компот слід в прохолодному місці.
Компот з груш і дині на зиму
Інгредієнти:
груші – 300 г;
стигла диня – 1 кг;
очищена вода – 2 літри;
пісок цукровий – 250 р.
Приготування
Диню очищаємо від шкірки і ріжемо скибочками або кубиками. Нарізаємо часточками груші. Варимо сироп з цукру і води, проварюємо 4 хвилини. Потім в друшляку опускаємо в нього на 3 хвилини диню, а потім і груші. Розподіляємо бланшовані інгредієнти по банкам, заливаємо сиропом і закатуємо все це прокипячеными кришками. Перевертаємо баночки, щоб вони стояли на кришках, вкриваємо і коли вони повністю охолонуть, ховаємо в холод і там зберігаємо до зими.
Компот з аличі та дині на зиму
Інгредієнти:
алича – 10 шт.;
соковита стигла диня – 350 г;
цукор – 3/4 склянки;
виноградне вино – 40 мл;
очищена вода – 700 мл;
лимонна кислота – щіпка.
Приготування
Аличу розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки. Готуємо сироп з цукру і води, кидаємо в нього аличу, даємо закипіти, вливаємо вино і викладаємо нарізану кубиками диню. Додаємо лимонну кислоту. Після цього компот розливаємо по підготовленим належним чином банкам і закатуємо. Вдалих заготовок!
Компот з дині на зиму – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищену диню ріжемо кубиками середнього розміру, розподіляємо по пропаренным банкам, заливаємо окропом, наполягаємо 20 хвилин, потім зливаємо воду в каструлю, сахарим, кладемо лимонку і даємо закипіти. Заливаємо диню сиропом, закочує банки кришками, ставимо денцем вгору, закутуємо і даємо охолонути.
Як приготувати компот з дині з яблуками і сливами на зиму?
Інгредієнти:
Приготування
Сливи чистимо, видаляючи кісточки. Яблука чистимо шкірки і насіннєвий частини. Диню подрібнюємо не занадто дрібними кубиками. Яблучну шкірку заливаємо водою, проварюємо 15 хвилин, потім відвар проціджуємо. Додаємо в гарячий відвар цукор, яблука, проварюємо хвилин 8 закладаємо сливи і даємо закипіти. Знімаємо компот з вогню, кладемо диню, розливаємо по підготовленим банкам і укупориваем.
Компот з дині і кавуна на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Всипаємо цукор у окріп, розмішуємо, щоб кристали повністю розчинилися. Потім акуратно викладаємо скибочки дині і кавуна. Після закипання, зменшуємо вогонь до мінімального, проварюємо пару хвилин і розливаємо напій по банкам. Закочує їх, ставимо денцем вгору і закутуємо.
Компот з дині на зиму – простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Стиглу диню чистимо від шкірки і насіння. Нам потрібна тільки соковита м'якоть. Її ми нарізаємо скибочками або кубиками, засипаємо цукром і на пару годинок прибираємо в холод. Там продукт пустить сік. З води і цукру варимо сироп. Виділився з динь сік змішуємо з сиропом, проварюємо хвилини 2-3 потім розливаємо по пропаренным банкам і закатуємо.
Як зробити компот з дині і винограду на зиму?
Інгредієнти:
Приготування
Диню ретельно миємо й ріжемо скибочками прямо з шкіркою. Завдяки цьому смак компоту буде більш насиченим. Виноград зриваємо з гілочок і теж добре миємо. Розкладаємо інгредієнти по підготовленим баночках. Варимо сироп з цукру і води і кип'ятимо близько 3 хвилин, додаємо лимонку. Диню з виноградом заливаємо сиропом і закатуємо, потім перевертаємо, добре закутуємо і залишаємо остигати. Ця процедура дозволяє замінити стерилізацію, яка займаємо стільки часу. Зберігати такий компот слід в прохолодному місці.
Компот з груш і дині на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Диню очищаємо від шкірки і ріжемо скибочками або кубиками. Нарізаємо часточками груші. Варимо сироп з цукру і води, проварюємо 4 хвилини. Потім в друшляку опускаємо в нього на 3 хвилини диню, а потім і груші. Розподіляємо бланшовані інгредієнти по банкам, заливаємо сиропом і закатуємо все це прокипячеными кришками. Перевертаємо баночки, щоб вони стояли на кришках, вкриваємо і коли вони повністю охолонуть, ховаємо в холод і там зберігаємо до зими.
Компот з аличі та дині на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Аличу розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки. Готуємо сироп з цукру і води, кидаємо в нього аличу, даємо закипіти, вливаємо вино і викладаємо нарізану кубиками диню. Додаємо лимонну кислоту. Після цього компот розливаємо по підготовленим належним чином банкам і закатуємо. Вдалих заготовок!
Рекомендуємо добрі рецепти
Диня, консервована на зиму
Диня - ідеальний літній десерт, проте ви зможете насолодитися його ніжним смаком і в холодну пору. Господиням, які постійно відчувають брак часу, але
Варення з дині на зиму — рецепти
Абсолютно незвичайну заготівлю рекомендуємо зробити з нашим простим рецептами. Далі опишемо кілька способів виготовлення шалено ароматного, ніжного і
Грушевий компот на зиму
З усього розмаїття фруктових заготівок консервація компотів особливо популярна. Пропонуємо зробити такий напій з груші. Розповімо кілька нескладних
Компот з дині
У сезон баштанних культур ми звичайно вважаємо за краще їсти і ароматні солодкі дині в свіжому вигляді. Але так як ці плоди довго не зберігаються, то
Варення з дині
Диня - запашний і смачний плід, який ми любимо з дитинства. В кулінарії вона використовується досить широко. З неї роблять варення, компоти, соки,
Коктейль з дині
Диня - соковита і ароматна баштанна культура. З неї можна приготувати безліч смачних страв і десертів. Давайте поговоримо з вами про незвичайні