Бурфи з сухого молока - рецепт
Бурфи - це індійська молочна солодкість, приготовлена з сухого молока. Вона являє собою ніжний і смачний десертик, який зовсім нескладно зробити у себе вдома. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати бурфи з сухого молока і пригостити всіх цим заморським ласощами.
Інгредієнти:
масло вершкове - 200 г;
цукор - 200 г;
ванільний цукор - за смаком;
вершки 35 % - 225 мл;
сухе молоко - 450 г;
очищені фісташки - за бажанням.
Приготування
З'єднуємо в каструлі вершкове масло з цукром, додаємо ванільний цукор і ставимо посуд на вогонь. Уварюємо масу, помішуючи, поки не розчиняться повністю всі кристали. В результаті у вас повинна вийти однорідна маса по консистенції. Тепер акуратно вливаємо вершки, доводимо до кипіння і проварюємо ще хвилин 5. Потім переливаємо суміш у миску і охолодити до теплого стану.
Цим часом готуємо поки прямокутну ємність з невеликими бортиками, застеляємо її плівкою і змащуємо маслом. В охолоджену суміш додаємо сухе молоко, збиваємо кілька хвилин міксером до тих пір, поки маса не загусне. Тепер додаємо за бажанням подрібнені фісташки, перемішуємо і викладаємо готову масу в підготовлену ємність. Руку змочують у воді, розрівнюємо поверхню бурфи і акуратно ножем намічаємо смуги, по яких потім будемо розрізати застигле ласощі. Прибираємо десерт приблизно на 6 годин у холодильник, а потім акуратненько дістаємо бурфи, розрізаємо на квадратики і подаємо до чаю.
Інгредієнти:
сухе молоко - 250 г;
згущене молоко - 250 г;
какао-порошок - 2 ст. ложки;
горіхи кешью - 50 р.
Приготування
Отже, для початку з'єднуємо одну столову ложечку какао зі склянкою сухого молока. Потім додаємо трохи згущеного молока, перемішуємо і ставимо цукеркову масу в холодильник приблизно на півгодини для застигання.
Цим часом на плоску тарілку просіваємо какао-порошок. Ложку теж злегка припудрюємо какао і зачерпиваем нею охолоджену шоколадну масу. Далі акуратно катаємо суміш в долонях, формуємо кульку, злегка приплющиваем його і обвалюємо в какао-порошку. Викладаємо готові цукерки на обробну дошку, кожну бурфи встромляємо кешью і подаємо до гарячого чаю або просто в якості цукерок. Зберігаємо готове ласощі кілька днів в холодильнику.
Бурфи з сухого молока
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо в каструлі вершкове масло з цукром, додаємо ванільний цукор і ставимо посуд на вогонь. Уварюємо масу, помішуючи, поки не розчиняться повністю всі кристали. В результаті у вас повинна вийти однорідна маса по консистенції. Тепер акуратно вливаємо вершки, доводимо до кипіння і проварюємо ще хвилин 5. Потім переливаємо суміш у миску і охолодити до теплого стану.
Цим часом готуємо поки прямокутну ємність з невеликими бортиками, застеляємо її плівкою і змащуємо маслом. В охолоджену суміш додаємо сухе молоко, збиваємо кілька хвилин міксером до тих пір, поки маса не загусне. Тепер додаємо за бажанням подрібнені фісташки, перемішуємо і викладаємо готову масу в підготовлену ємність. Руку змочують у воді, розрівнюємо поверхню бурфи і акуратно ножем намічаємо смуги, по яких потім будемо розрізати застигле ласощі. Прибираємо десерт приблизно на 6 годин у холодильник, а потім акуратненько дістаємо бурфи, розрізаємо на квадратики і подаємо до чаю.
Молочне шоколадне бурфи
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку з'єднуємо одну столову ложечку какао зі склянкою сухого молока. Потім додаємо трохи згущеного молока, перемішуємо і ставимо цукеркову масу в холодильник приблизно на півгодини для застигання.
Цим часом на плоску тарілку просіваємо какао-порошок. Ложку теж злегка припудрюємо какао і зачерпиваем нею охолоджену шоколадну масу. Далі акуратно катаємо суміш в долонях, формуємо кульку, злегка приплющиваем його і обвалюємо в какао-порошку. Викладаємо готові цукерки на обробну дошку, кожну бурфи встромляємо кешью і подаємо до гарячого чаю або просто в якості цукерок. Зберігаємо готове ласощі кілька днів в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити морозиво з молока?
Що може бути приємніше, ніж охолодитися в літню спеку справжнім, якісним морозивом, натуральність інгредієнтів якого ви можете бути впевненим на всі
Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
Рецепт трюфелів в домашніх умовах
Французькі трюфелі своїми руками - це зовсім не міф, а цілком доступна реальність. Автентичні і модернізовані рецепти цього десерту, представлені в
Рецепт бурфи
Бурфи - це ніжна індійська солодкість. Готується вона досить просто, а значить, у вас є шанс здивувати свою сім'ю новим десертом, головне - хороші і
Сир панір в домашніх умовах
Сир панір - це традиційний індійський сир. Його широко використовують в кулінарії у створенні різних страв. І сьогодні ми розповімо, як легко можна
Кунжутне бурфи
Бурфи - це індійська солодкість, яка готується з сухого молока, кунжуту і цукру. Давайте розберемо кілька рецептів смачного кунжутного бурфи. Читаємо