Кунжутне бурфи

Рецепт кунжутного бурфи
Інгредієнти:
Приготування
Насіння кунжуту обсмажуємо на сухій сковороді або на листі до золотистого кольору. Між собою з'єднуємо обидва види молока: сухе і рідке. Помішуючи, нагріваємо суміш до закипання і зменшуємо жар. Варимо молоко до тих пір, поки рідкий вміст каструльки не перетвориться на густу пастоподібну масу, яку потім слід з'єднати з обсмаженим кунжутом. На цьому ж етапі додаємо тростинний (або звичайний білий) цукор, а також трохи кардамону. Через пару хвилин, масу для індійського бурфи можна буде розподіляти по застеленому пергаментом і змащеній маслом формі. Через 2 години десерт застигне і буде готовий до вживання.
Як приготувати кунжутне бурфи з мигдалем?
Основу для бурфи може становити не тільки молоко, але і мигдальна борошно - ідеальний варіант для тих, хто не вживає продукти тваринного походження.
Інгредієнти:
Приготування
Для дотримання автентичності форму для бурфи змащуємо дхі, але це не принципово, можна замінити звичайним вершковим маслом . Мигдальні горіхи замочуємо у крутому окропі, а потім чистимо і смаливаем в борошно. З'єднуємо мигдалеву борошно з кардамоном. У теплій воді розчиняємо цукор і варимо з суміші густу карамель і з'єднуємо її з мигдальною борошном.

Зберігати вегетаріанську солодкість з Індії можна в герметичному контейнері на полиці холодильника протягом двох місяців.
Рекомендуємо добрі рецепти

Козинаки з насіння
Козинаки - це смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Його готують з горіхів і насіння, і з'єднують з медово-цукрових карамеллю. Давайте

Панір
Сир панір прийшов до нас з Індії, тому тепер ми знаємо секрети приготування цієї смакоти. Причому з радістю готові поділитися з вами. Хочете

Рецепт бурфи
Бурфи - це ніжна індійська солодкість. Готується вона досить просто, а значить, у вас є шанс здивувати свою сім'ю новим десертом, головне - хороші і

Самоси з фруктами - рецепт
Індійські пиріжки - самос - дуже легке і швидке страва, що представляє із себе трикутні пиріжки з тонкого прісного тіста, обсмажені в олії. Начинкою

Сир панір в домашніх умовах
Сир панір - це традиційний індійський сир. Його широко використовують в кулінарії у створенні різних страв. І сьогодні ми розповімо, як легко можна

Бурфи з сухого молока - рецепт
Бурфи - це східна солодкість, родом з Індії. Її готують з сухого молока. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков створення цієї смакоти.