Козинаки з насіння

Рецепт козинак з насіння
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати справжні і смачні козинаки з насіння. Насіння соняшника перебираємо, очищаємо і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо на високому вогні 5 хвилин, постійно заважаючи, до тих пір, поки вони не підрум'яняться і не почнуть смачно пахнути. Потім додаємо мед, додаємо цукровий пісок і, продовжуючи заважати, смажимо, поки не розтопиться мед і все перетвориться в однорідну масу. Після цього викладаємо солодку суміш в приготовані заздалегідь силіконові формочки і залишаємо на столі остигати. Приблизно через годину чудове домашнє ласощі буде готово.
Козинаки з соняшникового насіння
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо в невеликій мисочці цукор і мед. Нагріваємо суміш на повільному вогні до повного розчинення і отримання однорідної маси. Потім з'єднуємо розплавлену цукрово-медову суміш з очищеними насінням соняшника і гарненько перемішуємо, щоб кожна насіння рівномірно покрилася солодкою масою. Після цього викладаємо масу на змащену соняшниковим маслом фольгу, розрізаємо на смужки і залишаємо застигати.
Як робити козинаки з гарбузового насіння?
Інгредієнти:
Приготування
Деко застеляємо пергаментним папером і злегка змащуємо її рослинним маслом. В три заходи обсмажуємо в сковороді гарбузове насіння на середньому вогні, постійно перемішуючи, до золотистого кольору. Потім зменшуємо вогонь і в тій же сковороді підрум'янюємо кунжут. Далі вливаємо трохи рослинного масла і розігріваємо його, щоб змастити стінки і дно посуду. Тепер викладаємо мед і доводимо до кипіння, помішуючи. Після цього знімаємо з вогню, додаємо насіння гарбуза, горіхи і кунжут. Швиденько все перемішуємо дерев'яною лопаткою, викладаємо масу на деко і розрівнюємо мокрими руками. Остуджуємо козинаки при кімнатній температурі протягом 45 хвилин, а потім розділяємо або розрізаємо ножем на невеликі порційні шматочки. Зберігаємо ласощі в герметичному контейнері.
Домашні козинаки з насіння
Інгредієнти:

Насіння чистимо і обсмажуємо разом з кунжутом. В окремій каструльці змішуємо мед, цукор і лимонний сік. Помішуємо все на середньому вогні до тих пір, поки цукрові кристали повністю не розчиняться. Потім всипаємо до меду насіння, очищені волоські горішки і постійно помішуємо протягом 15 хвилин. Коли суміш загусне і стане коричневою, викладаємо її рівним шаром на плоску тарілку, акуратно вирівнюємо мокрими руками і даємо повністю охолонути і затвердіти. Потім розламуємо ласощі на ромбики і подаємо готові козинаки з гарячим чаєм або кавою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Козинаки в домашніх умовах
Якщо ви любите козинаки, то напевно купуєте їх досить часто. А що якщо зробити це ласощі будинки, використовуючи лише найсвіжіші, корисні і смачні

Фруктове морозиво в домашніх умовах
Морозиво - популярне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Воно особливо актуально в спекотні дні. В нашій сьогоднішній статті ми розповімо, як

Як приготувати козинаки?
Всі ми знаємо з дитинства, що козинаки - смачна солодкість, але до того ж ще - дуже корисна. Вони здатні наситити енергією, ліпідами і білками. І

Козинаки з волоських горіхів
Козинаки - це смачне ласощі грузинської кухні, яке також готують в інших країнах Кавказу до новорічного столу. Їх роблять з насіння соняшника,

Козинаки з повітряного рису
Козинаки - це корисна східна солодкість, яку досить легко зробити в домашніх умовах. Давайте сьогодні розглянемо кілька варіантів створення їх з

Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті