Як приготувати козинаки?
В дитинстві ми розглядали козинаки лише з позиції ласощі, але ніколи не замислювалися про їх користь. А адже правильно приготовані козинаки можуть стати чудовим початком дня, насищающим енергією, білками і ліпідами.
Рецепти корисного ласощі для вас і ваших дітей читайте далі.
Інгредієнти:
кешью - 1/2 ст.;
гарбузове насіння - 1 ст.;
мигдаль - 1 ст.;
насіння соняшнику - 1/2 ст.;
родзинки - 1 ст.;
сіль - 1/2 ч. ложки;
кориця - 1 ч. ложка;
мед - 1/2 ст.;
вершкове масло - 1/4 ст.
Приготування
Змішуємо горіхи і насіння з родзинками, корицею і дрібкою солі. У сотейнику варимо сироп з меду з вершковим маслом і заливаємо їм горіхово-зернову суміш. Ретельно все перемішуємо і перекладаємо в покриту пергаментом форму для випікання. Ставимо форму в розігріту духовку на 18-20 хвилин, після, даємо козинакам охолонути й нарізаємо.
Інгредієнти:
перлова крупа - 1 склянка;
мед - 2 ст. ложки;
цукор - 6 ст. ложок;
сіль - щіпка;
рослинна олія - 125 мл
Приготування
Перлову крупу викладаємо на суху сковороду і підсушуємо протягом 5 хвилин. Далі, вливаємо на сковороду олію і обсмажуємо зерна до золотистого кольору.
З цукру, меду і дрібки солі варимо сироп протягом 1 хвилини. Додаємо в сироп перловку і ретельно перемішуємо. Розподіляємо суміш по змащеного маслом пергаменту, робимо надрізи і остуджуємо.
Інгредієнти:
насіння кунжуту - 1/3 ст.;
мед - 1/3 ст.;
цукор - 1/3 ст.;
гарбузове насіння - 1 ст.;
насіння соняшнику - 1/3 ст.
Приготування
Форму для випікання покриваємо пергаментом і рясно змащуємо олією з усіх сторін. На сухій сковороді обсмажуємо кунжутне насіння протягом пари хвилин. Змішуємо їх з іншими насінням.
З цукру і меду варимо золотистий сироп і змішуємо його з насінням. Викладаємо основу для козинаків в підготовлену форму і залишаємо до повного застигання.
Інгредієнти:
арахісове масло - 1 ст.;
мед - 2/3 ст.;
вершкове масло - 1/4 ст.;
вівсяна каша швидкого приготування - 2 ст.;
суміш будь-яких горіхів - 1 1/2 ст.
Приготування
З вершкового і арахісового масла з медом варимо однорідний сироп. Змішуємо його з нарізаними горіхами і вівсянкою, і розподіляємо по змащеного олією деку. Залишаємо суміш в морозильній камері на 2 години, після чого нарізаємо.
Рецепти корисного ласощі для вас і ваших дітей читайте далі.
Як приготувати козинаки будинку?
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо горіхи і насіння з родзинками, корицею і дрібкою солі. У сотейнику варимо сироп з меду з вершковим маслом і заливаємо їм горіхово-зернову суміш. Ретельно все перемішуємо і перекладаємо в покриту пергаментом форму для випікання. Ставимо форму в розігріту духовку на 18-20 хвилин, після, даємо козинакам охолонути й нарізаємо.
Як приготувати козинаки з перловки?
Інгредієнти:
Приготування
Перлову крупу викладаємо на суху сковороду і підсушуємо протягом 5 хвилин. Далі, вливаємо на сковороду олію і обсмажуємо зерна до золотистого кольору.
З цукру, меду і дрібки солі варимо сироп протягом 1 хвилини. Додаємо в сироп перловку і ретельно перемішуємо. Розподіляємо суміш по змащеного маслом пергаменту, робимо надрізи і остуджуємо.
Як приготувати козинаки з насіння?
Інгредієнти:
Приготування
Форму для випікання покриваємо пергаментом і рясно змащуємо олією з усіх сторін. На сухій сковороді обсмажуємо кунжутне насіння протягом пари хвилин. Змішуємо їх з іншими насінням.
З цукру і меду варимо золотистий сироп і змішуємо його з насінням. Викладаємо основу для козинаків в підготовлену форму і залишаємо до повного застигання.
Як приготувати козинаки в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
З вершкового і арахісового масла з медом варимо однорідний сироп. Змішуємо його з нарізаними горіхами і вівсянкою, і розподіляємо по змащеного олією деку. Залишаємо суміш в морозильній камері на 2 години, після чого нарізаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажений арахіс
Смажений арахіс - це дуже смачне ласощі, яке хочеться їсти постійно. Якщо ви бажаєте порадувати сім'ю хрусткими горішками, то читайте цю статтю. У
Козинаки в домашніх умовах
Якщо ви любите козинаки, то напевно купуєте їх досить часто. А що якщо зробити це ласощі будинки, використовуючи лише найсвіжіші, корисні і смачні
Фруктове морозиво в домашніх умовах
Морозиво - популярне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Воно особливо актуально в спекотні дні. В нашій сьогоднішній статті ми розповімо, як
Козинаки з насіння
Козинаки - це смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Його готують з горіхів і насіння, і з'єднують з медово-цукрових карамеллю. Давайте
Козинаки з волоських горіхів
Козинаки - це смачне ласощі грузинської кухні, яке також готують в інших країнах Кавказу до новорічного столу. Їх роблять з насіння соняшника,
Козинаки з повітряного рису
Козинаки - це корисна східна солодкість, яку досить легко зробити в домашніх умовах. Давайте сьогодні розглянемо кілька варіантів створення їх з