Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати козинаки?

Як приготувати козинаки?

18-01-2015, 20:54
879
Як приготувати козинаки?
В дитинстві ми розглядали козинаки лише з позиції ласощі, але ніколи не замислювалися про їх користь. А адже правильно приготовані козинаки можуть стати чудовим початком дня, насищающим енергією, білками і ліпідами.
Рецепти корисного ласощі для вас і ваших дітей читайте далі.

Як приготувати козинаки будинку?


Інгредієнти:

  • кешью - 1/2 ст.;

  • гарбузове насіння - 1 ст.;

  • мигдаль - 1 ст.;

  • насіння соняшнику - 1/2 ст.;

  • родзинки - 1 ст.;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • кориця - 1 ч. ложка;

  • мед - 1/2 ст.;

  • вершкове масло - 1/4 ст.


  • Приготування
    Змішуємо горіхи і насіння з родзинками, корицею і дрібкою солі. У сотейнику варимо сироп з меду з вершковим маслом і заливаємо їм горіхово-зернову суміш. Ретельно все перемішуємо і перекладаємо в покриту пергаментом форму для випікання. Ставимо форму в розігріту духовку на 18-20 хвилин, після, даємо козинакам охолонути й нарізаємо.

    Як приготувати козинаки з перловки?


    Інгредієнти:

  • перлова крупа - 1 склянка;

  • мед - 2 ст. ложки;

  • цукор - 6 ст. ложок;

  • сіль - щіпка;

  • рослинна олія - 125 мл


  • Приготування
    Перлову крупу викладаємо на суху сковороду і підсушуємо протягом 5 хвилин. Далі, вливаємо на сковороду олію і обсмажуємо зерна до золотистого кольору.
    З цукру, меду і дрібки солі варимо сироп протягом 1 хвилини. Додаємо в сироп перловку і ретельно перемішуємо. Розподіляємо суміш по змащеного маслом пергаменту, робимо надрізи і остуджуємо.

    Як приготувати козинаки з насіння?


    Інгредієнти:

  • насіння кунжуту - 1/3 ст.;

  • мед - 1/3 ст.;

  • цукор - 1/3 ст.;

  • гарбузове насіння - 1 ст.;

  • насіння соняшнику - 1/3 ст.


  • Приготування
    Форму для випікання покриваємо пергаментом і рясно змащуємо олією з усіх сторін. На сухій сковороді обсмажуємо кунжутне насіння протягом пари хвилин. Змішуємо їх з іншими насінням.
    З цукру і меду варимо золотистий сироп і змішуємо його з насінням. Викладаємо основу для козинаків в підготовлену форму і залишаємо до повного застигання.

    Як приготувати козинаки в домашніх умовах?


    Інгредієнти:

  • арахісове масло - 1 ст.;

  • Як приготувати козинаки?

  • мед - 2/3 ст.;

  • вершкове масло - 1/4 ст.;

  • вівсяна каша швидкого приготування - 2 ст.;

  • суміш будь-яких горіхів - 1 1/2 ст.


  • Приготування
    З вершкового і арахісового масла з медом варимо однорідний сироп. Змішуємо його з нарізаними горіхами і вівсянкою, і розподіляємо по змащеного олією деку. Залишаємо суміш в морозильній камері на 2 години, після чого нарізаємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажений арахіс
    Смажений арахіс
    Смажений арахіс - це дуже смачне ласощі, яке хочеться їсти постійно. Якщо ви бажаєте порадувати сім'ю хрусткими горішками, то читайте цю статтю. У
    Козинаки в домашніх умовах
    Козинаки в домашніх умовах
    Якщо ви любите козинаки, то напевно купуєте їх досить часто. А що якщо зробити це ласощі будинки, використовуючи лише найсвіжіші, корисні і смачні
    Фруктове морозиво в домашніх умовах
    Фруктове морозиво в домашніх умовах
    Морозиво - популярне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Воно особливо актуально в спекотні дні. В нашій сьогоднішній статті ми розповімо, як
    Козинаки з насіння
    Козинаки з насіння
    Козинаки - це смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Його готують з горіхів і насіння, і з'єднують з медово-цукрових карамеллю. Давайте
    Козинаки з волоських горіхів
    Козинаки з волоських горіхів
    Козинаки - це смачне ласощі грузинської кухні, яке також готують в інших країнах Кавказу до новорічного столу. Їх роблять з насіння соняшника,
    Козинаки з повітряного рису
    Козинаки з повітряного рису
    Козинаки - це корисна східна солодкість, яку досить легко зробити в домашніх умовах. Давайте сьогодні розглянемо кілька варіантів створення їх з