Козинаки з повітряного рису
Козинаків - це неймовірно смачна і корисна солодкість. А зробивши її в домашніх умовах, можна отримати ще більше користі! Давайте дізнаємося з вами, як приготувати козинаки з повітряного рису.
Інгредієнти:
круглий рис - 100 г;
цукровий пісок - 3 ст. ложки;
мед квітковий - 2 ст. ложки;
вода холодна - 5 ст. ложок;
кислота лимонна - за смаком;
олія - для смаження.
Приготування
Отже, для приготування козинаків беремо звичайний кругленький рис відварюємо його у великій кількості кип'яченої води хвилин 25. Потім відкидаємо крупу на друшляк, а потім просушуємо гарненько паперовим рушником. Після цього перекладаємо рис на деко, вистелений папером, і відправляємо в прогрітий до 100 градусів духовку. Далі зменшуємо температуру до 80 градусів і підсушуємо рис ще близько 2 годин, до повного випаровування вологи.
Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї велику кількість масла і розігріваємо. Потім акуратно викладаємо невеликими порціями рис і спостерігаємо за тим, як рисинків здуваються. Тепер, використовуючи шумівку, перекладаємо повітряний рис на паперовий рушничок і витираємо, щоб видалити залишки масла.
Для приготування козинаків, в невеликому ковшечке нагріваємо цукровий пісок, розведений водою, кладемо мед і варимо сиропчик до загустіння протягом декількох хвилин. Кидаємо лимонку, гарненько перемішуємо, знімаємо з вогню і охолоджуємо до температури 60-70 градусів. Приготований повітряний рис змішуємо з гарячим сиропом і ретельно перемішуємо. Тепер знову перекладаємо все на деко, щільно утрамбовується і охолоджуємо до кімнатної температури, протягом декількох годин. Після цього нарізаємо козинаки на порційні шматочки і викладаємо на красиве десертне блюдо.
Інгредієнти:
повітряний рис - 300 г;
кунжутне насіння - 100 г;
кунжутна паста - 200 г;
горіхова суміш і сухофрукти - 350 г;
цукровий сироп - 200 мл
Приготування
Отже, беремо суху сковороду, ставимо її на вогонь і нагріваємо. Потім викладаємо кунжут і злегка обсмажуємо його. Далі додаємо горіхи, сухофрукти, повітряний рис, все гарненько перемішуємо і смажимо кілька хвилин. Тепер акуратно вливаємо цукровий сироп, кладемо кунжутную пасту і знову перемішуємо. Після цього перекладаємо приготовану масу у форму, рівномірно розподіляємо її, трохи утрамбовуємо і ставимо в холодильник. Приблизно через годину розрізаємо козинаки на шматочки і подаємо до чаю.
Рецепт козинаків з рису
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування козинаків беремо звичайний кругленький рис відварюємо його у великій кількості кип'яченої води хвилин 25. Потім відкидаємо крупу на друшляк, а потім просушуємо гарненько паперовим рушником. Після цього перекладаємо рис на деко, вистелений папером, і відправляємо в прогрітий до 100 градусів духовку. Далі зменшуємо температуру до 80 градусів і підсушуємо рис ще близько 2 годин, до повного випаровування вологи.
Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї велику кількість масла і розігріваємо. Потім акуратно викладаємо невеликими порціями рис і спостерігаємо за тим, як рисинків здуваються. Тепер, використовуючи шумівку, перекладаємо повітряний рис на паперовий рушничок і витираємо, щоб видалити залишки масла.
Для приготування козинаків, в невеликому ковшечке нагріваємо цукровий пісок, розведений водою, кладемо мед і варимо сиропчик до загустіння протягом декількох хвилин. Кидаємо лимонку, гарненько перемішуємо, знімаємо з вогню і охолоджуємо до температури 60-70 градусів. Приготований повітряний рис змішуємо з гарячим сиропом і ретельно перемішуємо. Тепер знову перекладаємо все на деко, щільно утрамбовується і охолоджуємо до кімнатної температури, протягом декількох годин. Після цього нарізаємо козинаки на порційні шматочки і викладаємо на красиве десертне блюдо.
Смачні козинаки з рису
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо суху сковороду, ставимо її на вогонь і нагріваємо. Потім викладаємо кунжут і злегка обсмажуємо його. Далі додаємо горіхи, сухофрукти, повітряний рис, все гарненько перемішуємо і смажимо кілька хвилин. Тепер акуратно вливаємо цукровий сироп, кладемо кунжутную пасту і знову перемішуємо. Після цього перекладаємо приготовану масу у форму, рівномірно розподіляємо її, трохи утрамбовуємо і ставимо в холодильник. Приблизно через годину розрізаємо козинаки на шматочки і подаємо до чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Повітряний рис
Коли діти вимагають якого-небудь смачного ласощі, згадайте про повітряне рисі. Ці ніжні пластівці просто тануть в роті, так і шкоди від них ніякого,
Козинаки в домашніх умовах
Якщо ви любите козинаки, то напевно купуєте їх досить часто. А що якщо зробити це ласощі будинки, використовуючи лише найсвіжіші, корисні і смачні
Козинаки з насіння
Козинаки - це смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Його готують з горіхів і насіння, і з'єднують з медово-цукрових карамеллю. Давайте
Як приготувати козинаки?
Всі ми знаємо з дитинства, що козинаки - смачна солодкість, але до того ж ще - дуже корисна. Вони здатні наситити енергією, ліпідами і білками. І
Козинаки з волоських горіхів
Козинаки - це смачне ласощі грузинської кухні, яке також готують в інших країнах Кавказу до новорічного столу. Їх роблять з насіння соняшника,
Солодке тісто
Солодке тісто використовують для приготування пирогів, десертній випічки і інших кондитерських виробів. І сьогодні розповімо, як зробити солодке