Паштида - рецепт

Рецепт єврейської паштиди
Інгредієнти:
Приготування
Тісто для паштиди готується так: просіяне з розпушувачем борошно змішують з дрібкою солі, розтопленим маслом і йогуртом . Очищені гриби нарізаємо пластинами, картоплю миємо, чистимо й ріжемо кубиками, а цибулю - півкільцями.
У сковороді обсмажуємо інгредієнти для нашої начинки. Спершу на сковороду йде цибуля, через 5-6 хвилин гриби з картоплею. Коли шматочки картоплі дійдуть до напівготовності, начинку можна буде знімати з вогню.
Сир подрібнюємо в блендері, злегка додаємо сіль і змішуємо з яйцями. Додаємо сирну суміш до картопляно-грибний начинці і перемішуємо.
Тісто ділимо навпіл, обидві частини тонко розкочуємо. Покриваємо дно форми одним шаром тіста, викладаємо на нього начинку і накриваємо другим. Випікаємо пиріг при 180 градусах 45-50 хвилин.
Пиріг паштида
Інгредієнти:
Приготування

Якщо ви захочете приготувати паштиду в мультиварці, то скористайтеся режимом "Випічка" на 35-45 хвилин (в залежності від потужності пристрою), хоча зазвичай виставляється автоматично.
Рекомендуємо добрі рецепти

Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого

Курник - рецепт на кефірі
Класичний пиріг курник готується зазвичай без додавання кефіру, або будь-якого роду молочних продуктів, але як показала практика, саме завдяки їм

Пиріг з грибами і картоплею
Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька

Пиріг-перевертиш з грибами
Пироги-перевертні можуть бути як приємними, так і не солодкими. Вони виходять досить смачними, соковитими і готувати досить просто. І зараз ми вам

Паштида з кабачків
Паштида - цікаве єврейське блюдо, щось середнє між запіканкою і пирогом. В неї додають різні інгредієнти. А сьогодні ми спечемо чудову паштиду з