Курник - рецепт на кефірі

Курник з тесту на кефірі з грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для тіста вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з кефіром. Додаємо в суміш трохи солі, цукру і просіяне борошно. Замішуємо густе і злегка липке тісто і накриваємо його плівкою. Даємо тісту відпочити в теплому місці.
Тим часом на рослинному маслі пасеруємо цибулю і гриби. На окремій сковороді обсмажуємо нарізану соломкою куру. Як тільки обидві начинки будуть готові, викладаємо їх на тарілку і даємо охолонути.
Яйця відварюємо круто, крупно нарізаємо і змішуємо з подрібненою зеленню.
На дно форми для випічки викладаємо розкатане тісто так, щоб її краї звисали. На шар тіста кладемо чергуючи млинці і начинку. Звертаємо залишки тіста, покриваючи весь пиріг. Змащуємо курник маслом, або збитим яйцем і ставимо в духовку на 45 хвилин при 200 градусах.
Якщо ви готуєте курник на кефірі в мультиварці, то спочатку виберіть режим "Випічка" на 90 хвилин, а потім переверніть пиріг і продовжите готування ще 20 хвилин.
Курник на кефірі і майонезі
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування

Тісто ділимо на дві частини, одну з них розкачуємо і кладемо на змащену маслом форму для випічки. Першим шаром курника укладаємо картоплю, а за ним куру, масло і цибулю. Накриваємо пиріг другою половиною тіста і ставимо в духовку на 40-50 хвилин при 160 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курник з млинців
Курник - це страва з довжиною історією. Традиційно великі пироги готувалися в особливих випадках, наприклад, на весілля, або свято Трійці. І сьогодні

Курник з грибами
Курник - це смачний пиріг з курячої начинкою, який чудово прикрасить будь-який святковий стіл. І сьогодні ми поділимося з вами дивовижними рецептами

Як готувати курник в духовці?
Курник - справжній цар пирогів. Раніше його готували лише до урочистим пишним столів. однак нині таку традицію можна порушити й поласувати ароматним

Курник з картоплею і куркою
Класичний курник зазвичай готується з використанням круп, основні - гречка і рис. Не дивлячись на це ще більш смачні пироги виходять з начинкою на

Курник з листкового тіста
Курник - страва російської кухні, в якому обов'язковим інгредієнтом є куряче м'ясо. І сьогодні ми докладно розповімо вам, як зробити його з

Курник в мультиварці
У минулому курник був дуже відомий і шанований, оскільки готували його тільки на весілля. У наш час таких строгих правил не дотримуються, а тому