Курник з млинців

Якщо перед вами стоїть завдання нагодувати як можна більшу кількість людей, то вам просто не обійтися без рецептів того, як готувати курник з млинців.
Рецепт курника з млинців
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Почнемо з приготування тіста: яйця збиваємо з цукром, додаємо добру пучку солі і цукор. Окремо просіваємо борошно з содою. Додаємо сухі інгредієнти до яєчної маси і вливаємо масло (рослинне або вершкове). Слідом додаємо сметану і замішуємо тісто. Готове скачуємо тісто в кульку, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику.
Поки тісто відпочиває, займемося начинкою. Курятину (бажано не грудку, інакше пиріг вийде сухим) нарізаємо соломкою і швидко обсмажуємо до напівготовності. На окремій сковороді смажимо гриби, за бажанням разом із грибами можна спасерувати цибулю. Солимо і перчимо обидві начинки. Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і крупно нарізаємо. Відварений рис змішуємо з подрібненою зеленню.
Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо на дно один з млинців. Поверх млинця розподіляємо начинку і повторюємо аналогічну операцію з кожним наступним блинним шаром.
Тісто розгортаємо і покриваємо їм млинцевий пиріг . Із залишків тіста робимо декорації, а в центрі пирога робимо отвір і накриваємо його кулькою з тіста. Змащуємо курник збитим жовтком і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Приготування курника з млинців займе 20-25 хвилин, при цьому протягом готування в центр пирога, через раніше пророблений отвір, слід періодично заливати невелику кількість курячого бульйону, щоб курник не пересох.
Пиріг-курник з млинцями
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Обсмажені млинці змащуємо вершковим маслом, щоб вони не стали ламкими.
Курку відварюємо в підсоленій воді, а після остуджуємо і розбираємо на волокна. Курячу шкіру також пускаємо в хід, її жирність не дасть пирогу пересохнути.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і пасеруємо на рослинній олії. До смаженій цибулі додаємо нарізані шампіньйони і смажимо до золотистого кольору.

Як тільки всі інгредієнти для начинки будуть готові, можна взятися і за соус: у сотейнику розтоплюємо масло і пасеруємо на ньому борошно. До обсмаженої борошні тонкою цівкою вливаємо молоко і зменшуємо вогонь. варимо соус на малому вогні до загустіння, після чого солимо, перчимо і додаємо мускатний горіх.
У змащену форму починаємо по черзі викладати млинці начинку. Як тільки черга дійде до курки, додаємо і наш соус. Ставимо курник з млинців з куркою в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курник - рецепт на кефірі
Класичний пиріг курник готується зазвичай без додавання кефіру, або будь-якого роду молочних продуктів, але як показала практика, саме завдяки їм

Курник з грибами
Курник - це смачний пиріг з курячої начинкою, який чудово прикрасить будь-який святковий стіл. І сьогодні ми поділимося з вами дивовижними рецептами

Курник з м'ясом і картоплею
Курник з м'ясом і картоплею - приголомшливо смачне, ситне і смачне блюдо з соковитою начинкою. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування цього

Як готувати курник в духовці?
Курник - справжній цар пирогів. Раніше його готували лише до урочистим пишним столів. однак нині таку традицію можна порушити й поласувати ароматним

Курник з картоплею і куркою
Класичний курник зазвичай готується з використанням круп, основні - гречка і рис. Не дивлячись на це ще більш смачні пироги виходять з начинкою на

Курник в мультиварці
У минулому курник був дуже відомий і шанований, оскільки готували його тільки на весілля. У наш час таких строгих правил не дотримуються, а тому