Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курник з грибами

Курник з грибами

19-03-2015, 19:46
919
Курник з грибами
Представляємо вам рецепти приготування курника з грибами. Такий пиріг чудово прикрасить ваш стіл і викличе захоплення у гостей.

Рецепт пирога-курника з грибами


Інгредієнти:
Для тіста:

  • масло вершкове - 100 г;

  • молоко - 50 мл;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • борошно - 25 ст.


  • Для млинців:

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 05 склянки;

  • рослинне масло - 3 ст. ложки;

  • молоко - 350 мл;

  • цукор - 1 ст. ложка.


  • Для начинки:

  • відварений рис - 1 ст.;

  • варена курка - 1 кг;

  • цибулина - 1 шт.;

  • печериці - 400 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування курника з куркою і грибами, спочатку замішуємо тісто. Для цього масло змішуємо зі сметаною, вливаємо молоко, додаємо збите яйце і гарненько перемішуємо. Далі додаємо борошно з розпушувачем і замішуємо тісто, яке прибираємо на 40 хвилин у холодильник.
    Для приготування млинців збиваємо яйце з молоком, додаємо масло, цукор, борошно, збиваємо до однорідності і випікаємо 9 млинців. Тепер переходимо до начинки: гриби і цибулю чистимо, дрібно шаткуємо й обсмажуємо на рослинному маслечко. Варені яйця подрібнюємо кубиками і змішуємо з відварним рисом .
    Від тесту відокремлюємо маленький шматочок, розкачуємо його в коржик і викладаємо у форму, зверху покриваємо частиною рисової начинки і накриваємо млинцем. Потім викладаємо трохи курячого м'яса і теж накриваємо млинцем. Тепер кладемо частина грибів і так викладаємо всі млинці і всю начинку. Тісто розгортаємо в коржик, накриваємо верхній шар, підгинаючи краю і по центру пирога. Ставимо млинцевий курник з грибами на 15 години в нагріту духовку і випікаємо до готовності.

    Курник з грибами і картоплею


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • масло вершкове - 100 г;

  • молоко - 50 мл;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • борошно - 25 ст.


  • Для начинки:

  • курячі стегенця - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • опеньки - 300 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • вода - 15 склянки;

  • спеції.


  • Приготування
    Курник з грибами
    Точно також замішуємо тісто для пирога і переходимо до приготування начинки. Для цього з стегенець знімаємо шкіру, кладемо їх в сковороду, заливаємо водою, додаємо спеції, тушкуємо м'ясо до напівготовності і виймаємо остигати. Картоплю чистимо, ріжемо скибочками і відправляємо в м'ясний бульйон, що залишився. Готуємо приблизно 5 хвилин, після чого виймаємо його шумівкою.
    Тісто ділимо на 2 частини, розгортаємо в пласт, викладаємо один на деко, потім покриваємо шаром картоплі, потім шматочками м'яса, мелкорубленими грибами і півкільця цибулі. Накриваємо пиріг другим пластом тіста, зверху робимо отвір заливаємо трохи бульйону і запікаємо 50 хвилин в духовці.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курник з млинців
    Курник з млинців
    Курник - це страва з довжиною історією. Традиційно великі пироги готувалися в особливих випадках, наприклад, на весілля, або свято Трійці. І сьогодні
    Курник - рецепт на кефірі
    Курник - рецепт на кефірі
    Класичний пиріг курник готується зазвичай без додавання кефіру, або будь-якого роду молочних продуктів, але як показала практика, саме завдяки їм
    Курник з м'ясом і картоплею
    Курник з м'ясом і картоплею
    Курник з м'ясом і картоплею - приголомшливо смачне, ситне і смачне блюдо з соковитою начинкою. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування цього
    Як готувати курник в духовці?
    Як готувати курник в духовці?
    Курник - справжній цар пирогів. Раніше його готували лише до урочистим пишним столів. однак нині таку традицію можна порушити й поласувати ароматним
    Курник з картоплею і куркою
    Курник з картоплею і куркою
    Класичний курник зазвичай готується з використанням круп, основні - гречка і рис. Не дивлячись на це ще більш смачні пироги виходять з начинкою на
    Курник в мультиварці
    Курник в мультиварці
    У минулому курник був дуже відомий і шанований, оскільки готували його тільки на весілля. У наш час таких строгих правил не дотримуються, а тому