Курник в мультиварці
Курник - це смачний пиріг з курячої начинкою, який чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Раніше курник готували тільки на весілля. Їх робили на замовлення і це були справжні кулінарні шедеври. Давайте і ми з вами приготуємо сьогодні курник, а допоможе нам в цьому мультиварка.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір - 100 мл;
вершкове масло - 200 г;
сметана - 100 мл;
сіль - 1 ч. ложка;
сода - 2 г;
борошно - 400 р.
Для начинки:
куряче філе - 350 г;
картопля - 5 шт.;
консервовані шампіньйони - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
вершкове масло - 50 г;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
сіль - за смаком.
Приготування
Як приготувати курник в мультиварці? Щоб приготувати курник, спочатку нам треба зробити тісто. Для цього беремо сметану, змішуємо з кефіром, содою і сіллю. Все ретельно перемішуємо і додаємо вершкове масло розтануло. В отриману суміш акуратно додаємо борошно і замішуємо м'яке і еластичне тісто. Загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 2 години в холодильник.
Поки тісто лежить в холодильнику, ми з вами зробимо начинку для майбутнього пирога. Обсмажуємо на сковороді цибулю і гриби, трохи солимо і перемішуємо. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і солимо за смаком. Картоплю чистимо і ріжемо соломкою. Охолоджене тісто ділимо на 2 частини. Одну розкачуємо, кладемо в чашу мультиварки і формуємо бортики. Потім викладаємо шарами приготовану начинку. Спочатку половину картоплі, потім курку, обжарку, другу половину картоплі і шматочок вершкового масла для соковитості. Зверху накриваємо другою частиною розкатаного тесту, ретельно защипуємо краю і ставимо в мультиварку на режим «Випічка» приблизно на 80 хвилин. Ось бачите, рецепт смачного курника досить простий. Приємного апетиту!
Рецепт курника в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Як приготувати курник в мультиварці? Щоб приготувати курник, спочатку нам треба зробити тісто. Для цього беремо сметану, змішуємо з кефіром, содою і сіллю. Все ретельно перемішуємо і додаємо вершкове масло розтануло. В отриману суміш акуратно додаємо борошно і замішуємо м'яке і еластичне тісто. Загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 2 години в холодильник.
Поки тісто лежить в холодильнику, ми з вами зробимо начинку для майбутнього пирога. Обсмажуємо на сковороді цибулю і гриби, трохи солимо і перемішуємо. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і солимо за смаком. Картоплю чистимо і ріжемо соломкою. Охолоджене тісто ділимо на 2 частини. Одну розкачуємо, кладемо в чашу мультиварки і формуємо бортики. Потім викладаємо шарами приготовану начинку. Спочатку половину картоплі, потім курку, обжарку, другу половину картоплі і шматочок вершкового масла для соковитості. Зверху накриваємо другою частиною розкатаного тесту, ретельно защипуємо краю і ставимо в мультиварку на режим «Випічка» приблизно на 80 хвилин. Ось бачите, рецепт смачного курника досить простий. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Курник з картоплею
Курник - це смачний пиріг з курячої начинкою, який чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Раніше його готували тільки на весілля. Його робили на
Курник - рецепт на кефірі
Класичний пиріг курник готується зазвичай без додавання кефіру, або будь-якого роду молочних продуктів, але як показала практика, саме завдяки їм
Курник з грибами
Курник - це смачний пиріг з курячої начинкою, який чудово прикрасить будь-який святковий стіл. І сьогодні ми поділимося з вами дивовижними рецептами
Курник з м'ясом і картоплею
Курник з м'ясом і картоплею - приголомшливо смачне, ситне і смачне блюдо з соковитою начинкою. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування цього
Як готувати курник в духовці?
Курник - справжній цар пирогів. Раніше його готували лише до урочистим пишним столів. однак нині таку традицію можна порушити й поласувати ароматним
Курник з картоплею і куркою
Класичний курник зазвичай готується з використанням круп, основні - гречка і рис. Не дивлячись на це ще більш смачні пироги виходять з начинкою на