Паштида з кабачків

Овочева паштида з кабачків
В якості основи для овочевий паштиди може виступати не тільки звичний набір з лука і моркви, зробіть блюдо зернами кукурудзи, зеленим горошком, баклажанами або картоплею.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати паштиду з кабачків, ми обсмажимо овочі. В товстостінну сковороду наливаємо пару столових ложок олії і коли вони розігріються, закладаємо підготовлені овочі - нарізану моркву і білий лук. Свіжі кабачки натираємо на крупній тертці і залишаємо пустити сік, злегка приправивши їх сіллю. Сік, що виділився, віджимаємо.
Тепер готуємо тісто. Змішуємо домашній кефір зі сметаною, окремо просіваємо борошно з розпушувачем і сіллю. З'єднуємо обидві маси, вбиваємо яйця і збиваємо все віночком до утворення однорідного рідкого тіста. Додаємо в тісто підготовлені овочі.
Готуємо форму для випічки, покривши її маслом і виливаємо в неї основу для нашої запіканки. Ставимо страву в попередньо нагріту до 200 градусів духовку. Через 25 хвилин можна перевіряти готовність. Готову паштиду прикрашаємо шматочками помідорів черрі.
Рецепт паштиди з кабачків
Паштида з кабачків з цибулею і сиром - економний варіант ситного страви за більш ніж помірну вартість. Готується така паштида за короткий час, а подається в гарячому і холодному вигляді.
Інгредієнти:

Приготування
Кабачки і цибулю ріжемо кільцями. Змішуємо овочі разом з кубиками плавленого сиру і викладаємо в підготовлену форму для випікання. Окремо змішуємо яйця зі сметаною і невеликою кількістю борошна. Готову заливку приправляємо сіллю і перцем, і виливаємо поверх овочевий основи. Ставимо паштиду в розігріту до 180 градусів духовку. Приготування займе не більше години, а то і 50 хвилин, все залежить від самого духової шафи. Перед подачею овочеву запіканку слід залишити хвилин на десять, а після можна і нарізати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Запіканка з кабачків
Кабачки - приголомшливо смачні і корисні овочі. З них можна приготувати дуже багато страв: замаринувати, посмажити, зробити рататуй або ікру, однак

Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього

Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та

Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть

Кекс з кабачків
Кабачок - універсальний овоч, який використовують у приготуванні супів, рагу, оладок, а також печуть із ним пироги й кекси. Ось про останній його

Паштида - рецепт
Паштида - смачне блюдо єврейської кухні, що представляє собою щось середнє між запіканкою і пирогом. Начинка зазвичай заливається сумішшю молока з