Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гарячі роли в домашніх умовах

Гарячі роли в домашніх умовах

31-01-2016, 17:21
902
Гарячі роли в домашніх умовах
Роли – національне японське блюдо, яке і в нашій країні набуло популярності. Якщо ви не хочете йти в ресторан, то ми розповімо вам, як зробити в домашніх умовах гарячі роли.

Рецепт гарячих ролів в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • норі – 3 аркуша;

  • оцет рисовий – за смаком;

  • соєвий натуральний соус – за смаком;

  • сир – 100 г;

  • лосось – 150 г;

  • вугор – 100 г;

  • вода – 15 склянки;

  • рис – 1 ст.


  • Для соусу:

  • майонез – за смаком;

  • ікра мойви – 3 ч. ложки;

  • кетчуп – за смаком.


  • Приготування
    Рис промиваємо, заливаємо холодною водою і встановлюємо на 35 хвилин на водяну баню. Після цього трохи охолоджуємо його, додаємо рисовий оцет і перемішуємо. Викладаємо рис на лист норі, а в серединці розподіляємо начинку – подрібнені сир, лосось і вугор. Акуратно згортаємо все в трубочку і розрізаємо на частини. Тепер робимо соус – майонез змішуємо з кетчупом та ікрою мойви. Роли викладаємо на деко, змащуємо зверху соусом і запікаємо близько 5 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Подаємо готові гарячі роли, приготовлені в духовці, з соєвим соусом.

    Гарячі роли в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • рис – 1 ст.;

  • вода – 15 склянки;

  • рисовий оцет – за смаком;

  • лосось – 150 г;

  • огірок свіжий – 1 шт.


  • Для кляру:

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • яйце – 2 шт.;

  • карі – за бажанням;

  • вода – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, спочатку нам необхідно правильно зварити рис. Для цього його промиваємо, заливаємо холодною водою, доводимо до закипання, закриваємо кришкою і проварюємо 15 хвилин. Потім обережно струшуємо, додаємо рисовий оцет і охолоджуємо до кімнатної температури. Не гаючи часу, готуємо шматочки риби і нарізаємо соломкою свіжий огірок. Рис рівномірно розподіляємо по листу
    Гарячі роли в домашніх умовах
    норії, викладаємо по центру начинку і скручуємо рол за допомогою циновки. Тепер прибираємо їх в холодильник і готуємо кляр. Для цього розбиваємо в мисочку свіжі яйця, вливаємо крижану воду і всипаємо борошно. Замішуємо досить рідкувате тісто і за бажанням кидаємо туди ложку каррі. Тепер кожен рол обвалюємо спочатку в борошні, потім занурюємо в кляр і знову поміщаємо в борошно. Обсмажуємо роли в киплячому маслі в сотейнику з усіх сторін дуже швидко, щоб утворилася скоринка, але начинка всередині не зварилася. Готові роли перекладаємо на паперові серветки, а потім розрізаємо на однакові шматочки і подаємо з соєвим натуральним соусом і імбиром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати роли в домашніх умовах?
    Як приготувати роли в домашніх умовах?
    Дуже популярні сьогодні страви японської кухні здобули всесвітню любов, особливо це стосується суші та ролів. Зробивши їх самостійно ви отримаєте
    Роли з вугром
    Роли з вугром
    Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
    Роли з ікрою
    Роли з ікрою
    Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і
    Роли з лососем
    Роли з лососем
    Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І