Гарячі роли в домашніх умовах
Роли – національне японське блюдо, яке і в нашій країні набуло популярності. Якщо ви не хочете йти в ресторан, то ми розповімо вам, як зробити в домашніх умовах гарячі роли.
Інгредієнти:
норі – 3 аркуша;
оцет рисовий – за смаком;
соєвий натуральний соус – за смаком;
сир – 100 г;
лосось – 150 г;
вугор – 100 г;
вода – 15 склянки;
рис – 1 ст.
Для соусу:
майонез – за смаком;
ікра мойви – 3 ч. ложки;
кетчуп – за смаком.
Приготування
Рис промиваємо, заливаємо холодною водою і встановлюємо на 35 хвилин на водяну баню. Після цього трохи охолоджуємо його, додаємо рисовий оцет і перемішуємо. Викладаємо рис на лист норі, а в серединці розподіляємо начинку – подрібнені сир, лосось і вугор. Акуратно згортаємо все в трубочку і розрізаємо на частини. Тепер робимо соус – майонез змішуємо з кетчупом та ікрою мойви. Роли викладаємо на деко, змащуємо зверху соусом і запікаємо близько 5 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Подаємо готові гарячі роли, приготовлені в духовці, з соєвим соусом.
Інгредієнти:
рис – 1 ст.;
вода – 15 склянки;
рисовий оцет – за смаком;
лосось – 150 г;
огірок свіжий – 1 шт.
Для кляру:
борошно – 2 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
карі – за бажанням;
вода – 3 ст. ложки.
Приготування
Отже, спочатку нам необхідно правильно зварити рис. Для цього його промиваємо, заливаємо холодною водою, доводимо до закипання, закриваємо кришкою і проварюємо 15 хвилин. Потім обережно струшуємо, додаємо рисовий оцет і охолоджуємо до кімнатної температури. Не гаючи часу, готуємо шматочки риби і нарізаємо соломкою свіжий огірок. Рис рівномірно розподіляємо по листу норії, викладаємо по центру начинку і скручуємо рол за допомогою циновки. Тепер прибираємо їх в холодильник і готуємо кляр. Для цього розбиваємо в мисочку свіжі яйця, вливаємо крижану воду і всипаємо борошно. Замішуємо досить рідкувате тісто і за бажанням кидаємо туди ложку каррі. Тепер кожен рол обвалюємо спочатку в борошні, потім занурюємо в кляр і знову поміщаємо в борошно. Обсмажуємо роли в киплячому маслі в сотейнику з усіх сторін дуже швидко, щоб утворилася скоринка, але начинка всередині не зварилася. Готові роли перекладаємо на паперові серветки, а потім розрізаємо на однакові шматочки і подаємо з соєвим натуральним соусом і імбиром.
Рецепт гарячих ролів в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Рис промиваємо, заливаємо холодною водою і встановлюємо на 35 хвилин на водяну баню. Після цього трохи охолоджуємо його, додаємо рисовий оцет і перемішуємо. Викладаємо рис на лист норі, а в серединці розподіляємо начинку – подрібнені сир, лосось і вугор. Акуратно згортаємо все в трубочку і розрізаємо на частини. Тепер робимо соус – майонез змішуємо з кетчупом та ікрою мойви. Роли викладаємо на деко, змащуємо зверху соусом і запікаємо близько 5 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Подаємо готові гарячі роли, приготовлені в духовці, з соєвим соусом.
Гарячі роли в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Отже, спочатку нам необхідно правильно зварити рис. Для цього його промиваємо, заливаємо холодною водою, доводимо до закипання, закриваємо кришкою і проварюємо 15 хвилин. Потім обережно струшуємо, додаємо рисовий оцет і охолоджуємо до кімнатної температури. Не гаючи часу, готуємо шматочки риби і нарізаємо соломкою свіжий огірок. Рис рівномірно розподіляємо по листу норії, викладаємо по центру начинку і скручуємо рол за допомогою циновки. Тепер прибираємо їх в холодильник і готуємо кляр. Для цього розбиваємо в мисочку свіжі яйця, вливаємо крижану воду і всипаємо борошно. Замішуємо досить рідкувате тісто і за бажанням кидаємо туди ложку каррі. Тепер кожен рол обвалюємо спочатку в борошні, потім занурюємо в кляр і знову поміщаємо в борошно. Обсмажуємо роли в киплячому маслі в сотейнику з усіх сторін дуже швидко, щоб утворилася скоринка, але начинка всередині не зварилася. Готові роли перекладаємо на паперові серветки, а потім розрізаємо на однакові шматочки і подаємо з соєвим натуральним соусом і імбиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати роли в домашніх умовах?
Дуже популярні сьогодні страви японської кухні здобули всесвітню любов, особливо це стосується суші та ролів. Зробивши їх самостійно ви отримаєте
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
Роли з крабовими паличками
Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І