Гарячі роли в домашніх умовах

Рецепт гарячих ролів в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Рис промиваємо, заливаємо холодною водою і встановлюємо на 35 хвилин на водяну баню. Після цього трохи охолоджуємо його, додаємо рисовий оцет і перемішуємо. Викладаємо рис на лист норі, а в серединці розподіляємо начинку – подрібнені сир, лосось і вугор. Акуратно згортаємо все в трубочку і розрізаємо на частини. Тепер робимо соус – майонез змішуємо з кетчупом та ікрою мойви. Роли викладаємо на деко, змащуємо зверху соусом і запікаємо близько 5 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Подаємо готові гарячі роли, приготовлені в духовці, з соєвим соусом.
Гарячі роли в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Отже, спочатку нам необхідно правильно зварити рис. Для цього його промиваємо, заливаємо холодною водою, доводимо до закипання, закриваємо кришкою і проварюємо 15 хвилин. Потім обережно струшуємо, додаємо рисовий оцет і охолоджуємо до кімнатної температури. Не гаючи часу, готуємо шматочки риби і нарізаємо соломкою свіжий огірок. Рис рівномірно розподіляємо по листу

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати роли в домашніх умовах?
Дуже популярні сьогодні страви японської кухні здобули всесвітню любов, особливо це стосується суші та ролів. Зробивши їх самостійно ви отримаєте

Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило

Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій

Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами

Роли з крабовими паличками
Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і

Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І