Роли з крабовими паличками
В наші дні велику популярність набирають саме страви китайської та японської кухонь. Роли з крабовими паличками - є яскравим доказом цього. Крім того, що їх можна приготувати з різноманітними начинками, продукти для приготування ви можете купити практично в будь-якому магазині і зробити це оригінальне блюдо самостійно. Від вас потрібно всього лише трохи вправності і посидючості. Роли з крабовими паличками можна приготувати з додаванням сиру, вугра, ікри, цибулі та інших інгредієнтів.
Інгредієнти:
норі;
рис - 3 ст. ложки;
рисовий оцет - за смаком;
цукор і сіль;
крабові палички - 200 г;
сир Філадельфія - 100 р.
Приготування
Для початку відварюємо рис, суворо дотримуючись інструкції на упаковці. Потім беремо бамбуковий килимок, покриваємо його харчовою плівкою і кладемо лист норі блискучою стороною вниз. Тепер занурюємо руки в приготовлену заздалегідь миску з теплою водою, беремо рис і викладаємо його тонким шаром на норі. Таким чином, заповнюємо весь аркуш, залишивши трохи вільного місця країв. Посередині кладемо сир «Філадельфія» , зверху щільно викладаємо крабові палички і загортаємо все в рулет. Розрізаємо рол на частини і подаємо до столу.
Інгредієнти:
крабові палички - 200 г;
рис для суші;
рисовий оцет;
темпурная борошно;
свіжий огірок - 1 шт.;
норі;
сирний сир «Альметте»;
панірувальні сухарі;
слабосолона форель.
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати роли з крабовими паличками. Отже, слабосолону форель розрізаємо на смужки. Свіжий огірок шаткуємо навпіл і потім ще раз на дві половинки, вирізаючи акуратно з нього серцевиною.
Далі готуємо рис для суші і беремо цілий листок норі. На нього акуратно викладаємо готовий рис, потім начинку - сир, крабові палички, тобіко, форель і огірок. Край норі змочують у воді і загортаємо рол. Тепер розігріваємо сковороду, наливаємо трохи масла, розрізаємо рол навпіл, мачає в темпурном клярі і паніруємо в сухарях. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо їх по черзі. Після цього обережно дістаємо, розрізаємо на частини, викладаємо на тарілки і подаємо в теплому вигляді.
Інгредієнти:
крабові палички - 100 г;
маринований імбир, соєвий соус - за смаком;
сир Філадельфія - 50 г;
рисовий оцет;
копчений вугор - 100 г;
рис японський - 1 ст.
Приготування
Рис готуємо, як описано вище. Потім на лист водоростей викладаємо подрібнені крабові палички, поруч - копчений вугор. Зверху акуратно і рівномірно кладемо сир, а поруч з начинкою покриваємо всі рівномірним шаром рису і загортаємо рол. Сформований рулетик ріжемо невеликими порційними шматочками і подаємо роли з вугром до столу.
Інгредієнти:
крабові палички - 100 г;
темпурная борошно;
норії;
японський рис - 1 ст.;
болгарський перець - 05 шт.;
зелена цибуля;
маринований імбир;
соєвий соус;
морква - 1 шт.
васабі.
Приготування
Для приготування ролів з крабовими паличками спочатку відварюємо рис, а в якості начинки використовуємо нарізані на тонкі смужки крабові палички, солодкий болгарський перець, моркву, а також додаємо пір'я зеленого лука, після чого звертаємо лист норі рулетом, але не нарізаємо.
Далі готуємо темпуру: яйце злегка збиваємо, додаємо темпурную борошно і крижану воду. Замішуємо не дуже густе тісто, опускаємо в нього з усіх боків рулет і смажимо до утворення скоринки у великій кількості масла. Потім розрізаємо рулет на порції і подаємо до столу.
Домашні роли з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Для початку відварюємо рис, суворо дотримуючись інструкції на упаковці. Потім беремо бамбуковий килимок, покриваємо його харчовою плівкою і кладемо лист норі блискучою стороною вниз. Тепер занурюємо руки в приготовлену заздалегідь миску з теплою водою, беремо рис і викладаємо його тонким шаром на норі. Таким чином, заповнюємо весь аркуш, залишивши трохи вільного місця країв. Посередині кладемо сир «Філадельфія» , зверху щільно викладаємо крабові палички і загортаємо все в рулет. Розрізаємо рол на частини і подаємо до столу.
Рецепт ролів з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати роли з крабовими паличками. Отже, слабосолону форель розрізаємо на смужки. Свіжий огірок шаткуємо навпіл і потім ще раз на дві половинки, вирізаючи акуратно з нього серцевиною.
Далі готуємо рис для суші і беремо цілий листок норі. На нього акуратно викладаємо готовий рис, потім начинку - сир, крабові палички, тобіко, форель і огірок. Край норі змочують у воді і загортаємо рол. Тепер розігріваємо сковороду, наливаємо трохи масла, розрізаємо рол навпіл, мачає в темпурном клярі і паніруємо в сухарях. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо їх по черзі. Після цього обережно дістаємо, розрізаємо на частини, викладаємо на тарілки і подаємо в теплому вигляді.
Роли з крабовими паличками і копченим вугром
Інгредієнти:
Приготування
Рис готуємо, як описано вище. Потім на лист водоростей викладаємо подрібнені крабові палички, поруч - копчений вугор. Зверху акуратно і рівномірно кладемо сир, а поруч з начинкою покриваємо всі рівномірним шаром рису і загортаємо рол. Сформований рулетик ріжемо невеликими порційними шматочками і подаємо роли з вугром до столу.
Гарячі роли з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування ролів з крабовими паличками спочатку відварюємо рис, а в якості начинки використовуємо нарізані на тонкі смужки крабові палички, солодкий болгарський перець, моркву, а також додаємо пір'я зеленого лука, після чого звертаємо лист норі рулетом, але не нарізаємо.
Далі готуємо темпуру: яйце злегка збиваємо, додаємо темпурную борошно і крижану воду. Замішуємо не дуже густе тісто, опускаємо в нього з усіх боків рулет і смажимо до утворення скоринки у великій кількості масла. Потім розрізаємо рулет на порції і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.