Роли з авокадо
До японської кухні, зокрема до роллам, неможливо залишитися байдужим. Її або приймають одразу і назавжди, стаючи затятим прихильником, або також активно не сприймають. При правильному приготуванні і дотриманні рецептури, роли - це дуже здорова і корисна їжа. Особливо роли з компонентами рослинного походження, наприклад, з авокадо.
За нижче поданим рецептом приготуємо роли з авокадо і лососем (замість сьомги беремо слабосолене філе лосося).
Інгредієнти:
рис для суші - 1 ст.;
вода для варіння рису - 15 ст.;
цукор - 05 ч. ложки;
рисовий оцет - 1ч. ложка;
слабосолона сьомга 100 г;
авокадо - 1/2 середнього плоду;
порошок васабі - 1-2 ч. ложки;
норі - 2-3 аркуша.
Приготування
Відварюємо рис з додаванням цукру і оцту протягом чверті години, зменшуємо вогонь і даємо постояти ще 5 хвилин під кришкою. Рибу і очищений авокадо ріжемо соломкою, розводимо васабі. На стіл кладемо спеціальну рогожу, на неї викладаємо лист норі, руками, змоченими в холодній воді (рисовому оцті) беремо жменьку рису і розподіляємо рівномірно по листу. Рис змащуємо васабі, намагаючись не забувати, що це все-таки гострий соус. Впоперек аркуша (тобто по довжині майбутніх ролів) викладаємо рибу і авокадо. Потім згортаємо лист в рулетик. Мокрим ножем розрізаємо одержаний рулет навпіл і кожну половину ще на три частини. Маринований імбир, соєвий соус і васабі - обов'язкові компоненти при подачі ролів з сьомгою і авокадо.
Інгредієнти:
рис для суші - 100г;
рисовий оцет - 1 ст. ложка;
маринований імбир;
лист норі - 1 шт.;
авокадо - 1 шт.;
цукор - 1ст. ложка;
огірок - 1 шт.;
васабі.
Приготування
Відварюємо рис, додавши рисовий оцет і цукор. Авокадо і огірок нарізаємо смужками. Викладаємо мокрими руками рис на лист норі, потім авокадо і огірок. Загортаємо ролл з огірком і авокадо у вигляді рулету і нарізаємо мокрим ножем на шматочки. Не забудьте подати до роллам соєвий соус і васабі.
Роли з сьомгою і авокадо
За нижче поданим рецептом приготуємо роли з авокадо і лососем (замість сьомги беремо слабосолене філе лосося).
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо рис з додаванням цукру і оцту протягом чверті години, зменшуємо вогонь і даємо постояти ще 5 хвилин під кришкою. Рибу і очищений авокадо ріжемо соломкою, розводимо васабі. На стіл кладемо спеціальну рогожу, на неї викладаємо лист норі, руками, змоченими в холодній воді (рисовому оцті) беремо жменьку рису і розподіляємо рівномірно по листу. Рис змащуємо васабі, намагаючись не забувати, що це все-таки гострий соус. Впоперек аркуша (тобто по довжині майбутніх ролів) викладаємо рибу і авокадо. Потім згортаємо лист в рулетик. Мокрим ножем розрізаємо одержаний рулет навпіл і кожну половину ще на три частини. Маринований імбир, соєвий соус і васабі - обов'язкові компоненти при подачі ролів з сьомгою і авокадо.
Роли з авокадо і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо рис, додавши рисовий оцет і цукор. Авокадо і огірок нарізаємо смужками. Викладаємо мокрими руками рис на лист норі, потім авокадо і огірок. Загортаємо ролл з огірком і авокадо у вигляді рулету і нарізаємо мокрим ножем на шматочки. Не забудьте подати до роллам соєвий соус і васабі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Роли з сьомгою
Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
Суші-торт
Якщо ви без розуму від суші, то спробуйте здивувати гостей і друзів суші-тортом, приготованим своїми руками. Це ласощі не тільки дуже смачна, але і
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І
Суші з лососем
Суші з лососем - це грудочку рису з краплею васабі зверху покритий скибочкою сирої риби. Зазвичай вони подаються з соєвим соусом. Давайте розглянемо