Роли з вугром
Роли з вугром, готують вдома рідше, ніж інші. Вугор в наших магазинах продукт не дуже поширений, хіба що в Прибалтиці.
Роли з вугром, рецепти приготування яких найбільш адаптовані до нашої кухні, ми підготували для вас. Якщо раптом ви придбали такий делікатесний продукт, як копчений вугор, то візьміть на замітку нескладні у приготуванні й смачні рецепти.
Дуже незвичайні і користуються любов'ю гурманів гарячі роли.
Інгредієнти:
рис;
вугор копчений;
соус «Унагі»;
сухарі панірувальні;
яйця - 2 шт.;
сухарі панірувальні;
олія рослинна;
листи норі (з розрахунку 2-3 листків на 1 рол).
Приготування
Шорстку поверхню норі покриваємо тонким шаром рису. Не забуваємо залишити смужку, для склеювання.
Видавлюємо смужку соусу, розділивши нею рис навпіл. Викладаємо подвійну смужку вугра зверху за соусу.
Рол скручуємо і скріплюємо за допомогою води кінець листа норі. Готовий рол двічі обвалюють у панірувальних сухарях, кожен раз перед цим зануривши його у збите яйце. Смажимо рол в маслі. Масло має повністю покривати жарящийся рол.
Обсмажений рол розрізаємо на чотири частини. Їмо гарячим.
Інгредієнти:
копчений вугор;
листи норі;
рис для суші;
рисовий оцет;
авокадо;
салат (листя);
м'який сирний сир.
Приготування
Наріжемо вугра і авокадо смужками. На лист норі викладаємо шар рису, змішаного з рисовим оцтом. По краю рису кладемо смужки вугра і авокадо, згорнуті в трубочку салатні листя. Звертаємо тугий рол, розрізаємо на 4 частини. Подаємо з соєвим соусом. Смачні такі роли і з маринованим імбиром.
Відмінно поєднується смак вугра зі смаком кунжуту. Якщо хочеться поласувати ролами з вугром і кунжутом, то можна додати кунжут в начинку. Або ж загортати роли рисом назовні, і потім вже обваляти в кунжутного насіння.
Любителі суші та ролів напевно також по достоїнству оцінять рецепти ролів "Філадельфія" і суші макі . Приємного апетиту!
Роли з вугром, рецепти приготування яких найбільш адаптовані до нашої кухні, ми підготували для вас. Якщо раптом ви придбали такий делікатесний продукт, як копчений вугор, то візьміть на замітку нескладні у приготуванні й смачні рецепти.
Гарячий рол з вугром
Дуже незвичайні і користуються любов'ю гурманів гарячі роли.
Інгредієнти:
Приготування
Шорстку поверхню норі покриваємо тонким шаром рису. Не забуваємо залишити смужку, для склеювання.
Видавлюємо смужку соусу, розділивши нею рис навпіл. Викладаємо подвійну смужку вугра зверху за соусу.
Рол скручуємо і скріплюємо за допомогою води кінець листа норі. Готовий рол двічі обвалюють у панірувальних сухарях, кожен раз перед цим зануривши його у збите яйце. Смажимо рол в маслі. Масло має повністю покривати жарящийся рол.
Обсмажений рол розрізаємо на чотири частини. Їмо гарячим.
Роли з копченим вугром і авокадо
Інгредієнти:
Приготування
Наріжемо вугра і авокадо смужками. На лист норі викладаємо шар рису, змішаного з рисовим оцтом. По краю рису кладемо смужки вугра і авокадо, згорнуті в трубочку салатні листя. Звертаємо тугий рол, розрізаємо на 4 частини. Подаємо з соєвим соусом. Смачні такі роли і з маринованим імбиром.
Відмінно поєднується смак вугра зі смаком кунжуту. Якщо хочеться поласувати ролами з вугром і кунжутом, то можна додати кунжут в начинку. Або ж загортати роли рисом назовні, і потім вже обваляти в кунжутного насіння.
Любителі суші та ролів напевно також по достоїнству оцінять рецепти ролів "Філадельфія" і суші макі . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Роли з сьомгою
Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
Салат з вугром
Салат з вугром - відмінне японське блюдо, яке легко приготувати в домашніх умовах. Якщо ви любите незвичайні і незвичні страви, то воно порадує вас
Роли «Темпура»
Гарячі роли - страва на любителя, проте багато хто не може відязикати собі в задоволенні поласувати ролами «Темпура» в ніжному хрусткому клярі.
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з крабовими паличками
Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І