Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Салат з вугром

5-01-2015, 11:08
3 202
Салат з вугром
Як уславитися серед друзів справжнім гурманом і знавцем японської кухні? Та дуже просто! Темакі , оякодон і салат з копченим вугром забезпечать фурор вашій вечірці, нікого не залишивши байдужим. І ніхто не здогадається, що на приготування всього цього у вас пішло не так багато часу. Поговоримо докладніше про салати.

Салат з копченим вугром - рецепт


Інгредієнти:

  • салатний мікс - 200 г;

  • сьомга слабосолона - 80 г;

  • вугор копчений - 150 г;

  • перець червоний солодкий - 1 шт.;

  • соус теріякі - 15 ст. ложки;

  • насіння кунжутне - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Листя салату промиваємо, висушуємо і досить крупно рвемо руками. З копченого вугра і сьомги видаляємо шкіру і хребет, нарізаємо невеликими шматочками. Болгарський перець запікаємо в духовці, поки шкірка не обуглиться. Гарячим загортаємо його в поліетиленовий пакет, а коли охолоне, шкірка легко зніметься. Нарізаємо перчик тонкими смужками, змішуємо із зеленню і рибою, заправляємо соусом теріякі і посипаємо кунжутом. Салат з вугра можна прикрасити помідорами чері і маслинами.

    Салат з вугром і авокадо


    Інгредієнти:

  • вугор копчений - 1/4 шт.;

  • авокадо - 1/2 шт.;

  • огірок (свіжий) - 1 шт.;

  • імбир маринований - 100 г;

  • рис - 2 ст. ложки;

  • лук зелений - 1 шт.;

  • оцет рисовий - 2 ст. ложки;

  • соус соєвий - 1 ст. ложка;

  • цукор коричневий - 1 ч. ложка;

  • васабі - 1/2 ч. ложки;

  • насіння кунжутне - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Салат з вугром

    Рис відварюємо в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк і даємо стекти. Імбир нарізаємо тонкими смужками і викладаємо в сотейник. Додаємо цукор, соєвий соус і оцет. Прогріваємо на повільному вогні. Коли цукор повністю розчиниться, всипаемвасаби, перемішуємо і знімаємо з плити.
    З вугра знімаємо шкіру, розрізаємо вздовж хребта і видаляємо кістки. Нарізаємо невеликими шматочками. Зрізаємо з огірка шкірку і ріжемо соломкою. Чистимо авокадо, видаляємо кісточку і нарізаємо м'якоть невеликими кубиками. Кришимо пір'я зеленої цибулі. Змішуємо всі інгредієнти, поливаємо салат з вугром імбирною заправкою і посипаємо кунжутним насінням.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з кунжутом
    Салат з кунжутом
    Що може бути простіше і швидше в приготуванні, ніж салати. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні ми поговоримо про
    Салат з сьомгою і помідорами
    Салат з сьомгою і помідорами
    Сьомга - це корисна і смачна рибка, при чому в будь-якому вигляді приготування. І сьогодні ми з вами поговоримо про легенів салатиках з помідорами і
    Копчений вугор
    Копчений вугор
    Копчений вугор хороший сам по собі, так і в складі суші, салатів і супів. Якщо ви щасливий володар коптильні, то зверніть увагу на наші рецепти
    Роли з вугром
    Роли з вугром
    Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і