Салат з вугром
Як уславитися серед друзів справжнім гурманом і знавцем японської кухні? Та дуже просто! Темакі , оякодон і салат з копченим вугром забезпечать фурор вашій вечірці, нікого не залишивши байдужим. І ніхто не здогадається, що на приготування всього цього у вас пішло не так багато часу. Поговоримо докладніше про салати.
Інгредієнти:
салатний мікс - 200 г;
сьомга слабосолона - 80 г;
вугор копчений - 150 г;
перець червоний солодкий - 1 шт.;
соус теріякі - 15 ст. ложки;
насіння кунжутне - 1 ч. ложка.
Приготування
Листя салату промиваємо, висушуємо і досить крупно рвемо руками. З копченого вугра і сьомги видаляємо шкіру і хребет, нарізаємо невеликими шматочками. Болгарський перець запікаємо в духовці, поки шкірка не обуглиться. Гарячим загортаємо його в поліетиленовий пакет, а коли охолоне, шкірка легко зніметься. Нарізаємо перчик тонкими смужками, змішуємо із зеленню і рибою, заправляємо соусом теріякі і посипаємо кунжутом. Салат з вугра можна прикрасити помідорами чері і маслинами.
Інгредієнти:
вугор копчений - 1/4 шт.;
авокадо - 1/2 шт.;
огірок (свіжий) - 1 шт.;
імбир маринований - 100 г;
рис - 2 ст. ложки;
лук зелений - 1 шт.;
оцет рисовий - 2 ст. ложки;
соус соєвий - 1 ст. ложка;
цукор коричневий - 1 ч. ложка;
васабі - 1/2 ч. ложки;
насіння кунжутне - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Рис відварюємо в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк і даємо стекти. Імбир нарізаємо тонкими смужками і викладаємо в сотейник. Додаємо цукор, соєвий соус і оцет. Прогріваємо на повільному вогні. Коли цукор повністю розчиниться, всипаемвасаби, перемішуємо і знімаємо з плити.
З вугра знімаємо шкіру, розрізаємо вздовж хребта і видаляємо кістки. Нарізаємо невеликими шматочками. Зрізаємо з огірка шкірку і ріжемо соломкою. Чистимо авокадо, видаляємо кісточку і нарізаємо м'якоть невеликими кубиками. Кришимо пір'я зеленої цибулі. Змішуємо всі інгредієнти, поливаємо салат з вугром імбирною заправкою і посипаємо кунжутним насінням.
Салат з копченим вугром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Листя салату промиваємо, висушуємо і досить крупно рвемо руками. З копченого вугра і сьомги видаляємо шкіру і хребет, нарізаємо невеликими шматочками. Болгарський перець запікаємо в духовці, поки шкірка не обуглиться. Гарячим загортаємо його в поліетиленовий пакет, а коли охолоне, шкірка легко зніметься. Нарізаємо перчик тонкими смужками, змішуємо із зеленню і рибою, заправляємо соусом теріякі і посипаємо кунжутом. Салат з вугра можна прикрасити помідорами чері і маслинами.
Салат з вугром і авокадо
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк і даємо стекти. Імбир нарізаємо тонкими смужками і викладаємо в сотейник. Додаємо цукор, соєвий соус і оцет. Прогріваємо на повільному вогні. Коли цукор повністю розчиниться, всипаемвасаби, перемішуємо і знімаємо з плити.
З вугра знімаємо шкіру, розрізаємо вздовж хребта і видаляємо кістки. Нарізаємо невеликими шматочками. Зрізаємо з огірка шкірку і ріжемо соломкою. Чистимо авокадо, видаляємо кісточку і нарізаємо м'якоть невеликими кубиками. Кришимо пір'я зеленої цибулі. Змішуємо всі інгредієнти, поливаємо салат з вугром імбирною заправкою і посипаємо кунжутним насінням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кунжутом
Що може бути простіше і швидше в приготуванні, ніж салати. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні ми поговоримо про
Салат з сьомгою і помідорами
Сьомга - це корисна і смачна рибка, при чому в будь-якому вигляді приготування. І сьогодні ми з вами поговоримо про легенів салатиках з помідорами і
Копчений вугор
Копчений вугор хороший сам по собі, так і в складі суші, салатів і супів. Якщо ви щасливий володар коптильні, то зверніть увагу на наші рецепти
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з крабовими паличками
Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і