Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Роли «Темпура»

Роли «Темпура»

5-01-2015, 11:06
909
Роли «Темпура»
Не знаєте, як приготувати роли «Темпура» в домашніх умовах? Тоді наш швидкий і простий рецепт допоможе вам! Нагодувати свою сім'ю і друзів смачним і ситним японським стравою.

Інгредієнти:


  • рис для суші - 1 ст.;

  • норі - 4 листків;

  • філе сьомги - 120 г;

  • сир «Буко» - 80 г;

  • огірок - 1 шт.;

  • вугор копчений - 100 г;

  • імбир маринований - 120 г;

  • соус «Унагі» - 50 мл;

  • борошно темпурная - 100 г;

  • яйце куряче - 1 шт;

  • масло рослинне - 500 мл

  • вода - 20 мл



  • Приготування

    Приготування ролів «Темпура» не викличе у вас труднощів. Для початку переконайтеся, що у вас є всі необхідні інгредієнти.

    Саме приготування варто почати з кляру для ролів «Темпура». Замісіть темпурную борошно з яйцем і невеликою кількістю води. Кляр повинен вийти консистенції кефіру або ряжанки. Не робіть його занадто густим, але й не занадто рідким, щоб він не розтікся при обжарюванні.
    Зараз в будь-якому магазині продається спеціальний рис для суші, саме він використовується в даному рецепті. Ні в якому разі не промивайте рис перед варінням, інакше змиється істотна частина крохмалю, і він не буде клейким. Філе риби наріжте тонкими смужками, такої ж довжини, як і норі. Огірок очистіть від шкірки і насіння і наріжте довгою соломкою. Роли «Темпура» майже готові.
    В рецепті вказані пропорції на 4 гостей, тому з кожного листа норі виходить один рол. Помістіть рис поверх водорості і розрівняйте його по всій поверхні норі шаром в півсантиметра, залишаючи обідок в 2-3 сантиметри по краях. Тонку смужку рису на протилежній стороні змастіть сиром «Буко», зверху викладіть вугор, сьомгу і огірок. Сьомгу можна замінити лососем, а сир «Буко» - «Філадельфією» .
    Починайте загортати рол, злегка придавлюючи його пальцями. Готові роли занурте в кляр. Якщо ви хочете добитися
    Роли «Темпура»
    хрусткої скоринки, можете попередньо обваляти рол в панірувальних сухарях. Обсмажуйте роли «Темпура» в киплячому маслі протягом двох хвилин.
    Подавайте рол нарізаним на шматочки, з соусом «Унагі» і маринованим імбиром. Для любителів поострей можете запастися васабі. Цікаво, що «Унагі» по-японськи означає вугор, тому такий соус як не можна краще підходить до цих роллам.
    Існує багато варіантів приготування ролів «Темпура», наприклад - «ЭбиТемпура» рол. Це той же рол, тільки замість начинки в ньому використовується королевська тигрова креветка. У «Кунсей Темпура» ролах використовується ікра, окунь, бекон - все, що душі завгодно.
    Незалежно від того, який варіант ролів ви вирішили приготувати ситну вечерю вам забезпечений.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як готувати роли?
    Як готувати роли?
    Багато сучасні господині люблять дивувати своїх гостей, готуючи до їх приходу такі незвичайні страви, як суші або ролли. Але навіть якщо ви досі не
    Роли з сьомгою
    Роли з сьомгою
    Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
    Роли з вугром
    Роли з вугром
    Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
    Роли з лососем
    Роли з лососем
    Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І
    Начинки для ролів
    Начинки для ролів
    Роли - це популярне блюдо японської кухні, яке вже давно перетнула кордони цієї країни. Варіацій їх приготування дуже багато. І сьогодні ми з вами