Роли з ікрою
Пропонуємо вам приготувати сьогодні роли з ікрою по описаним нижче рецептами, і поринути в атмосферу китайської кухні прямо у себе вдома.
Інгредієнти:
рис - 200 г;
ікра червона - 200 г;
норі - 3 аркуша;
оцет рисовий - 2 ст. ложки.
Приготування
Отже, ретельно промиваємо рис, змінюючи і зливаючи воду кілька разів. Потім заливаємо його холодною водою і залишаємо розбухати. Потім знову зливаємо рідину, заливаємо і ставимо варитися на повільний вогонь. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і готуємо рис 5-7 хвилин, поки він повністю не вбере в себе всю воду. Після цього, акуратно знімаємо каструлю з вогню, але не відкриваємо кришку ще хвилин 15-20.
У остиглий рис додаємо трохи оцту і кілька разів перевертаємо, все дерев'яною лопаткою, не заважаючи. Цим часом беремо листи норії, акуратно поділяємо їх руками, або розрізаємо на 5 смужок. Рисовий оцет змішуємо з такою ж кількістю води, і кожен раз змочуємо руки перед роботою. Отже, беремо руками трохи рису і формуємо з нього кульку. Смужку норі кладемо шорсткою стороною вгору на долоню і викладаємо на неї колобок. Далі загортаємо все, кінчик смужки змочуємо водою і приклеюємо. Надаємо ролу потрібну форму і зверху викладаємо чайною ложкою ікру, подаємо блюдо з соусом, васабі. Готові роли з ікрою лосося їмо тільки дерев'яними паличками.
Інгредієнти:
норії - 1 упаковка;
плавлений сир - 1 шт.;
ікра минтая - 300 г;
свіжий огірок - 1 шт.;
рис - 400 г;
рисовий оцет - 4 ст. ложки;
вода - 05 л;
сіль, цукор;
соєвий соус, маринований імбир, васабі.
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо рис. Для цього його гарненько промиваємо, заливаємо водою і залишаємо на годину. Потім ставимо на вогонь і варимо на сильному вогні хвилин 5. Потім зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо ще хвилин 10-15 при закритій кришці. Даємо рису постояти 20 хвилин і охолонути.
Цим часом моєму огірок, і нарізаємо його разом з сиром смужками. У чашці з'єднуємо дрібку солі, цукор і рисовий оцет. Цією сумішшю поливаємо наш рис, але не перемішуємо. На рогожу кладемо лист норі, зверху викладаємо рис, далі смужки огірка і сиру. Тепер акуратно загортаємо все в рулет, надаючи ролу руками округлу форму. Даємо страві постояти трохи охолонути, а потім розрізаємо мокрим гострим ножем і подаємо роли з огірком разом з васабі, маринованим імбиром і соєвим соусом.
Роли з червоною ікрою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, ретельно промиваємо рис, змінюючи і зливаючи воду кілька разів. Потім заливаємо його холодною водою і залишаємо розбухати. Потім знову зливаємо рідину, заливаємо і ставимо варитися на повільний вогонь. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і готуємо рис 5-7 хвилин, поки він повністю не вбере в себе всю воду. Після цього, акуратно знімаємо каструлю з вогню, але не відкриваємо кришку ще хвилин 15-20.
У остиглий рис додаємо трохи оцту і кілька разів перевертаємо, все дерев'яною лопаткою, не заважаючи. Цим часом беремо листи норії, акуратно поділяємо їх руками, або розрізаємо на 5 смужок. Рисовий оцет змішуємо з такою ж кількістю води, і кожен раз змочуємо руки перед роботою. Отже, беремо руками трохи рису і формуємо з нього кульку. Смужку норі кладемо шорсткою стороною вгору на долоню і викладаємо на неї колобок. Далі загортаємо все, кінчик смужки змочуємо водою і приклеюємо. Надаємо ролу потрібну форму і зверху викладаємо чайною ложкою ікру, подаємо блюдо з соусом, васабі. Готові роли з ікрою лосося їмо тільки дерев'яними паличками.
Роли з ікрою минтая
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо рис. Для цього його гарненько промиваємо, заливаємо водою і залишаємо на годину. Потім ставимо на вогонь і варимо на сильному вогні хвилин 5. Потім зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо ще хвилин 10-15 при закритій кришці. Даємо рису постояти 20 хвилин і охолонути.
Цим часом моєму огірок, і нарізаємо його разом з сиром смужками. У чашці з'єднуємо дрібку солі, цукор і рисовий оцет. Цією сумішшю поливаємо наш рис, але не перемішуємо. На рогожу кладемо лист норі, зверху викладаємо рис, далі смужки огірка і сиру. Тепер акуратно загортаємо все в рулет, надаючи ролу руками округлу форму. Даємо страві постояти трохи охолонути, а потім розрізаємо мокрим гострим ножем і подаємо роли з огірком разом з васабі, маринованим імбиром і соєвим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Роли з сьомгою
Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
Роли з огірком
Дуже смачні і низькокалорійні роли завжди поживні і корисні. Зараз існує багато закладів, де можна спробувати це блюдо. А ті, хто любить домашню їжу,
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з крабовими паличками
Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І
Суші з лососем
Суші з лососем - це грудочку рису з краплею васабі зверху покритий скибочкою сирої риби. Зазвичай вони подаються з соєвим соусом. Давайте розглянемо