В наші дні велику популярність набирають саме страви китайської та японської кухонь. Роли з крабовими паличками - є яскравим доказом цього. Крім того, що їх можна приготувати з різноманітними начинками, продукти для приготування ви можете купити практично в будь-якому магазині і зробити це оригінальне блюдо самостійно. Від вас потрібно всього лише трохи вправності і посидючості. Роли з крабовими паличками можна приготувати з додаванням сиру, вугра, ікри, цибулі та інших інгредієнтів.
Домашні роли з крабовими паличками
Інгредієнти: норі; рис - 3 ст. ложки; рисовий оцет - за смаком; цукор і сіль; крабові палички - 200 г; сир Філадельфія - 100 р. Приготування Для початку відварюємо рис, суворо дотримуючись інструкції на упаковці. Потім беремо бамбуковий килимок, покриваємо його харчовою плівкою і кладемо лист норі блискучою стороною вниз. Тепер занурюємо руки в приготовлену заздалегідь миску з теплою водою, беремо рис і викладаємо його тонким шаром на норі. Таким чином, заповнюємо весь аркуш, залишивши трохи вільного місця країв. Посередині кладемо сир «Філадельфія» , зверху щільно викладаємо крабові палички і загортаємо все в рулет. Розрізаємо рол на частини і подаємо до столу.
Рецепт ролів з крабовими паличками
Інгредієнти: крабові палички - 200 г; рис для суші; рисовий оцет; темпурная борошно; свіжий огірок - 1 шт.; норі; сирний сир «Альметте»; панірувальні сухарі; слабосолона форель. Приготування Пропонуємо ще один варіант, як приготувати роли з крабовими паличками. Отже, слабосолону форель розрізаємо на смужки. Свіжий огірок шаткуємо навпіл і потім ще раз на дві половинки, вирізаючи акуратно з нього серцевиною.
Далі готуємо рис для суші і беремо цілий листок норі. На нього акуратно викладаємо готовий рис, потім начинку - сир, крабові палички, тобіко, форель і огірок. Край норі змочують у воді і загортаємо рол. Тепер розігріваємо сковороду, наливаємо трохи масла, розрізаємо рол навпіл, мачає в темпурном клярі і паніруємо в сухарях. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо їх по черзі. Після цього обережно дістаємо, розрізаємо на частини, викладаємо на тарілки і подаємо в теплому вигляді.
Роли з крабовими паличками і копченим вугром
Інгредієнти: крабові палички - 100 г; маринований імбир, соєвий соус - за смаком; сир Філадельфія - 50 г; рисовий оцет; копчений вугор - 100 г; рис японський - 1 ст. Приготування Рис готуємо, як описано вище. Потім на лист водоростей викладаємо подрібнені крабові палички, поруч - копчений вугор. Зверху акуратно і рівномірно кладемо сир, а поруч з начинкою покриваємо всі рівномірним шаром рису і загортаємо рол. Сформований рулетик ріжемо невеликими порційними шматочками і подаємо роли з вугром до столу.
Гарячі роли з крабовими паличками
Інгредієнти: крабові палички - 100 г; темпурная борошно; норії; японський рис - 1 ст.; болгарський перець - 05 шт.; зелена цибуля; маринований імбир; соєвий соус; морква - 1 шт. васабі. Приготування Для приготування ролів з крабовими паличками спочатку відварюємо рис, а в якості начинки використовуємо нарізані на тонкі смужки крабові палички, солодкий болгарський перець, моркву, а також додаємо пір'я зеленого лука, після чого звертаємо лист норі рулетом, але не нарізаємо.
Далі готуємо темпуру: яйце злегка збиваємо, додаємо темпурную борошно і крижану воду. Замішуємо не дуже густе тісто, опускаємо в нього з усіх боків рулет і смажимо до утворення скоринки у великій кількості масла. Потім розрізаємо рулет на порції і подаємо до столу.