Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати роли в домашніх умовах?

Як приготувати роли в домашніх умовах?

14-10-2015, 18:23
771
Як приготувати роли в домашніх умовах?
10-15 років тому лише деякі знали про такі ласощі, як роли і суші. А зараз ними вже нікого не здивуєш. Їх спробували і відразу ж полюбили багато хто з нас. Деякі навіть навчилися готувати їх самостійно. З даної статті ви дізнаєтесь, як правильно приготувати роли в домашніх умовах.

Як приготувати рол «Філадельфія» в домашніх умовах?


Інгредієнти:

  • рис круглозернистий – 2 склянки;

  • вода фільтрована – 25 склянки;

  • слабосолона сьомга – 600 г;

  • авокадо – 1 шт.;

  • сирний сир – 320 г;

  • огірок свіжий (не великий) – 1 шт.;

  • цукор білий – 2 ст. ложки;

  • рисовий оцет – 60 мл;

  • сіль – 1 ст. ложка;

  • норі.


  • Приготування
    Рис, використовуваний для ролів, ретельно промиваємо, викладаємо його в каструльку, заливаємо водою і доводимо до кипіння на максимальному вогні. Після того, як вода почне закипати, вогонь одразу ж зменшуємо до мінімального і варимо рис під кришкою 12 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, а рис залишаємо настоюватися ще 15 хвилин. Для заливки рисовий оцет змішуємо з сіллю і цукром. Відправляємо в мікрохвильову піч, прогріваємо і перемішуємо. Авокадо і огірок чистимо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо смужками. В злегка остиглий рис виливаємо оцет із сіллю і цукром і акуратно дерев'яною лопаткою все це перемішуємо. Половину листа норі викладаємо на дерев'яний килимок, застелений харчовою плівкою, матовою стороною догори. Розміщуємо на ньому рис, не доходячи до нижнього краю на 1 см. а зверху рис повинен виходити за рівень норі на 15 см. Тепер зверху прикриваємо рис другим килимком, обмотаним плівкою і акуратно перевертаємо. В результаті проведених маніпуляцій на килимку буде рис, а на ньому вже норі. Викладаємо зверху сирний сир. Нижню частину килимка піднімаємо разом з норі і закриваємо начинку, потім килимок акуратно прокатує. Тепер на килимку розкладаємо рівним шаром нарізку слабосоленої сьомги або іншої червоної риби. Краї килимка з рибою піднімаємо і акуратно накриваємо начинку з рису, норі і сиру. Прокатуємо килимок. В результаті повинен вийти щільний циліндр. Тепер гострим ножем розрізаємо заготовку навпіл, а потім кожну половинку на 2 частини. Наступну заготовку можна зробити з сирним сиром і огірком, а ще в одну покласти авокадо.

    Як приготувати гарячі роли в домашніх умовах?


    Інгредієнти:

  • рис – 125 склянки;

  • вода фільтрована – 125 склянки;

  • норі;

  • філе лосося – 330 г;

  • сир філадельфія – 220 г;

  • огірки свіжі – 2 шт.;

  • темпурная борошно – 30 г;

  • яйце не великий – 1 шт.;

  • сухарі панірувальні.


  • Приготування
    Добре промиваємо рис, кладемо в каструльку, вливаємо воду і ставимо на плиту, включивши сильний вогонь. Після закипання вогонь зменшуємо і варимо рис на малому вогні 12 хвилин під кришкою. Після цього вогонь вимикаємо, а рісу даємо постояти ще хвилин 15. Тепер вже приступаємо до формування ролів: розподіляємо рис рівним шаром на аркуші норі. По центру розміщуємо інгредієнти, нарізані смужками: огірок, філе червоної риби, сир. Тепер беремо рогожу - це не що інше як килимок. З його допомогою звертаємо щільний рулет і гострим ножем ріжемо його на 8 частин. Для кляру сире яйце змішуємо з темпурной борошном і вливаємо близько 15 мл води. Добре перемішуємо і макаємо в дану масу наші роли. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях і смажимо їх у глибокій сковороді в розігрітій олії до приємної рум'яності. Подаємо гарячі роли з васабі і імбиром.

    Як приготувати запечені роли в домашніх умовах?


    Інгредієнти:

  • рис – 125 склянки;

  • норі;

  • вода фільтрована – 175 склянки;

  • сир м'який – 200 г;
  • Як приготувати роли в домашніх умовах?

  • лосось – 250 г;

  • ікра мойви – 110 г;

  • майонез – 130 г;

  • кетчуп – 60 р.


  • Приготування
    Рис варимо за класичним рецептом. Розкладаємо його рівним шаром на листи норі, в центр кладемо нарізану смужками начинку і формуємо рол. Розрізаємо на 8 частин. Тепер готуємо соус: майонез змішуємо з кетчупом та ікрою мойви. Приблизно по 1 чайній ложці соусу кладемо на кожен рол. Розміщуємо їх на деко і відправляємо в помірно нагріту духовку на 7 хвилин. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як готувати роли?
    Як готувати роли?
    Багато сучасні господині люблять дивувати своїх гостей, готуючи до їх приходу такі незвичайні страви, як суші або ролли. Але навіть якщо ви досі не
    Роли з сьомгою
    Роли з сьомгою
    Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
    Роли з вугром
    Роли з вугром
    Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
    Роли з ікрою
    Роли з ікрою
    Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
    Роли з лососем
    Роли з лососем
    Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І