Як приготувати роли в домашніх умовах?

Як приготувати рол «Філадельфія» в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Рис, використовуваний для ролів, ретельно промиваємо, викладаємо його в каструльку, заливаємо водою і доводимо до кипіння на максимальному вогні. Після того, як вода почне закипати, вогонь одразу ж зменшуємо до мінімального і варимо рис під кришкою 12 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, а рис залишаємо настоюватися ще 15 хвилин. Для заливки рисовий оцет змішуємо з сіллю і цукром. Відправляємо в мікрохвильову піч, прогріваємо і перемішуємо. Авокадо і огірок чистимо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо смужками. В злегка остиглий рис виливаємо оцет із сіллю і цукром і акуратно дерев'яною лопаткою все це перемішуємо. Половину листа норі викладаємо на дерев'яний килимок, застелений харчовою плівкою, матовою стороною догори. Розміщуємо на ньому рис, не доходячи до нижнього краю на 1 см. а зверху рис повинен виходити за рівень норі на 15 см. Тепер зверху прикриваємо рис другим килимком, обмотаним плівкою і акуратно перевертаємо. В результаті проведених маніпуляцій на килимку буде рис, а на ньому вже норі. Викладаємо зверху сирний сир. Нижню частину килимка піднімаємо разом з норі і закриваємо начинку, потім килимок акуратно прокатує. Тепер на килимку розкладаємо рівним шаром нарізку слабосоленої сьомги або іншої червоної риби. Краї килимка з рибою піднімаємо і акуратно накриваємо начинку з рису, норі і сиру. Прокатуємо килимок. В результаті повинен вийти щільний циліндр. Тепер гострим ножем розрізаємо заготовку навпіл, а потім кожну половинку на 2 частини. Наступну заготовку можна зробити з сирним сиром і огірком, а ще в одну покласти авокадо.
Як приготувати гарячі роли в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Добре промиваємо рис, кладемо в каструльку, вливаємо воду і ставимо на плиту, включивши сильний вогонь. Після закипання вогонь зменшуємо і варимо рис на малому вогні 12 хвилин під кришкою. Після цього вогонь вимикаємо, а рісу даємо постояти ще хвилин 15. Тепер вже приступаємо до формування ролів: розподіляємо рис рівним шаром на аркуші норі. По центру розміщуємо інгредієнти, нарізані смужками: огірок, філе червоної риби, сир. Тепер беремо рогожу - це не що інше як килимок. З його допомогою звертаємо щільний рулет і гострим ножем ріжемо його на 8 частин. Для кляру сире яйце змішуємо з темпурной борошном і вливаємо близько 15 мл води. Добре перемішуємо і макаємо в дану масу наші роли. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях і смажимо їх у глибокій сковороді в розігрітій олії до приємної рум'яності. Подаємо гарячі роли з васабі і імбиром.
Як приготувати запечені роли в домашніх умовах?
Інгредієнти:

Приготування
Рис варимо за класичним рецептом. Розкладаємо його рівним шаром на листи норі, в центр кладемо нарізану смужками начинку і формуємо рол. Розрізаємо на 8 частин. Тепер готуємо соус: майонез змішуємо з кетчупом та ікрою мойви. Приблизно по 1 чайній ложці соусу кладемо на кожен рол. Розміщуємо їх на деко і відправляємо в помірно нагріту духовку на 7 хвилин. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Як готувати роли?
Багато сучасні господині люблять дивувати своїх гостей, готуючи до їх приходу такі незвичайні страви, як суші або ролли. Але навіть якщо ви досі не

Роли з сьомгою
Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про

Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило

Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій

Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами

Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І