Рецепт данго

Давайте розглянемо з вами як зробити данго в домашніх умовах і здивувати всіх своїми кулінарними здібностями та вміннями.
Митараши-данго - рецепт
Інгредієнти:
Для данго:
Для соусу:
Приготування
Щоб приготувати тісто для данго нам потрібно спочатку закип'ятити воду. Потім, в невелику миску насипаємо рисову муку і потроху вливаємо воду, постійно помішуючи віночком до отримання однорідної маси, яка повинна нагадувати по консистенції пластилін: не липнути до рук і не розвалюватися на шматочки. Коли суміш стане однорідною, приступаємо до формування однакових кульок розміром приблизно з волоський горіх. Далі потрібно зварити данго на пару протягом приблизно 20 хвилин. Якщо у вас під рукою немає пароварки, можна кинути кульки в киплячу воду. Головне, стежте за тим, щоб данго при варінні не розвалилися на частини і не втратили свою первісну форму. Поки данго готуються, ми з вами, не втрачаючи часу дарма, займемося приготуванням соусу. Для цього заливаємо картопляний крохмаль склянкою холодної кип'яченої води і залишаємо настоюватися приблизно на 10 хвилин. Потім, по закінченню визначеного часу, додаємо у воду соєвий соус і кладемо за смаком цукровий пісок. І того й іншого краще не шкодувати, тому що саме ці інгредієнти роблять приправу більш пікантною і насиченою на смак.

Коли митараши-данго готові, акуратно викладаємо їх на блюдо, поливаємо зверху приготованим соєвим соусом і приступаємо до їжі.
Поряд з оякодоном і ролами з сьомгою , данго - практично національне блюдо японців, що подається від місцевого ресторанів, до вуличних наметів з їжею. Не пропустіть шанс спробувати це просте і оригінальне блюдо і приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Китайський кисло-солодкий соус
Китайський кисло-солодкий соус являє собою дуже популярне доповнення до м'ясних, рибних і навіть овочевих страв. Приготувати його можна на власній

Кисло-солодкий соус - рецепт
Соуси надають страві неповторні відтінки і розкривають його смак в повній мірі. Адже, одне і теж страву, подана з різними соусами, кожен раз

Шведські фрикадельки - рецепт
Любите фрикадельки, але набридло готувати їх одним і тим же способом? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо про досить незвичайному і дуже

Спрінг роли - рецепт
Спрінг роли дуже популярні не тільки в Японії, але і в нашій країні. Чому? Вони смачні, ніжні, дуже незвичайні. З цієї причини ми вирішили вибрати

Профітролі з заварним кремом
Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.