Суп-гуляш з яловичини по-угорськи

Угорський суп-гуляш в мультиварці - рецепт
Одним з головних плюсів мультиварки є можливість повільного томління продуктів з метою їх максимального розм'якшення і екстракції смаків – те, що потрібно для цього угорського гуляшу.
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши яловичу м'якоть кубиками, покладіть її на дно пристрою і покрийте шаром нарізаних овочів і грибів. Розведіть томатну пасту в бульйоні, туди ж влийте вустер, додайте цукор з паприкою і гірчицю. Ароматною підливою покрийте всі інгредієнти в чаші пристрою, закрийте кришкою і тушкуйте все в режимі «Суп» 25-3 години. Готова яловичина повинна розпадатися на волокна.
Як приготувати суп-гуляш з яловичини?
Приготування
Розігрів масло в сотейнику, використовуйте його для пасерування нарізаних кубиками овочів. Через 3-4 хвилини обжарювання, додайте до овочевої засмажки гриби і розтертий в пасту часник. Коли вся грибна волога випарується, викладіть шматочки яловичини. Посипте вміст жаровні борошном і паприкою, додайте пажитник, томатну пасту і залийте все яловичим бульйоном.
Класичний угорський суп-гуляш
Інгредієнти:

Приготування
Вытопите весь жир з скибочок бекону. Сам бекон перекладіть на серветку, а на смальці, спершу обсмажте яловичину, а потім і овочі. Овочі посипте борошном, доповніть паприкою, часником, чебрецем і лавром. Залийте все томатами у власному соку і бульйоном. Поверніть в жаровню м'ясо, а слідом за ним покладіть кубики картоплі. Розмістіть жаровню в розігрітій до 155 градусів духовці 3 години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш по-угорськи з яловичини – рецепт
Сьогодні розповімо про справжній угорський гуляш. Традиційно це блюдо готують з яловичини або телятини в густій, кремовою підливці і з великою

Гуляш – рецепт
Рецептів приготування гуляшу існує досить багато і в кожній країні є оригінальний варіант. Сьогодні, великий вибір інгредієнтів дає фантастичний

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш

Гуляш з підливою
Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву

Гуляш з курки в мультиварці
Традиційно гуляш готується з телятини. Але сьогодні існує безліч його варіацій, в тому числі з курки. Так страва виходить більш легким, так і