Гуляш по-угорськи з яловичини – рецепт

Як правильно приготувати гуляш з яловичини?
Як і у будь-якого традиційного блюда, в угорського гуляшу існує багато «побратимів», рецептури яких більшою чи меншою мірою відрізняються між собою. Знайти оригінальний рецепт часом буває непросто, але ми постараємося відтворити його далі.
Інгредієнти:
Приготування
Наливши в жаровню трохи олії, використовуйте його для пасерування цибулі. Цибулеву засмажку з'єднайте з меленою паприкою, гуньбою і приберіть на окреме блюдо. В залишках олії підрум'яньте кубики яловичини, щедро приправити м'ясо морською сіллю і розтертим в пасту часником. До румяному м'яса додайте кільця солодкого перцю, трохи натертої моркви і кубики картоплі. Влийте до яловичині і овочів томати, додати засмажку і залийте все бульйоном. Доповніть майбутній гуляш листочком лавра і томіть його не слабкому спеку близько години. Доказом готовності нашого класичного угорського гуляшу стане розпадається на волокна м'яса, що нудяться в густий томатної підливі.
Якщо ви не знаєте, як приготувати гуляш із яловичини в мультиварці, але горите бажанням випробувати рецепт кухонних помічниці, то першим ділом підрум'яньте в чаші м'ясо, до нього додайте овочі та прянощі, а через 5 хвилин залийте блюдо томатами і бульйоном. Перейдіть до «Випічки» на «Гасіння» і залиште страву нудитися близько півтора годин.
Угорський гуляш – рецепт
Ще одна не менш традиційна версія угорського гуляшу готується на основі пива. В даному випадку на пінному економити не варто, оскільки його післясмак буде чітко відчуватися в готовому блюді.
Інгредієнти:
Для гуляшу:
Для галушок:
Приготування
Почнемо з приготування гуляшу. Перед тим, як готувати гуляш з яловичини з підливою, в жаровні необхідно розігріти залишився після смаження бекону жир. На підігрітому жиру пасеруємо цибулю і змішуємо його з нарізаною кубиками, яловичиною. Через 10 хвилин, коли м'ясо схопиться рум'янцем, додаємо до нього часник і насіння пажитника,

Готовий гуляш подають з яєчними галушками які готуються із суміші жиру з яйцем, борошном і водою. Замішане тісто залишають відпочити в прохолоді хвилин на 15. Порції галушок обварюють в киплячій воді до спливання і викладають поверх м'яса із соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо

Угорський гуляш
Раніше, традиційно варили гуляш на відкритому вогні, в глибокій сковороді або казані, але сьогодні можна приготувати угорське блюдо і на плиті або в

Гуляш – рецепт
Рецептів приготування гуляшу існує досить багато і в кожній країні є оригінальний варіант. Сьогодні, великий вибір інгредієнтів дає фантастичний

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до

Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш