Сочевичний суп по-турецьки – рецепт

Сочевичний суп по-турецьки
Почнемо з класичного варіанту сочевичного супу, який, крім самої червоної сочевиці, включає в свій склад томати, м'яту та інші крупи – рис і булгур.
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте ріпчасту цибулю і змішати його з пюрированным часником. Коли останній пустить свій аромат, додайте кубики томатів і томатну пасту. Томати повинні розійтися в пюре – це стане знаком для додавання спецій: сушеної м'яти, паприки, перцю і солі. Влийте рідину і додати булгур з рисом. Коли бульйон дійде до кипіння, зменшіть жар і залиште варитися суп до розм'якшення зерен рису і булгуру.
Як приготувати сочевичний суп по-турецьки з томатами?
Ще один варіант турецького супу більше годиться для подачі влітку, оскільки він володіє дивно освіжаючим смаком завдяки наявності лимонного соку, кмину і зелені.
Інгредієнти:

Приготування
Перед тим, як приготувати сочевичний суп, сполосніть сочевицю. Приготуйте овочеву пасеровку з півкілець цибулі, тертої моркви і соломки солодкого перцю. Коли овочі стануть м'якими, змішайте їх з томатами і дочекайтеся, коли останні перетворяться на пюре. Перед додаванням томатів плоди можна обшпарити і зняти з них шкірку. Приправте томатне пюре паприкою, кмином, додайте лимонний сік, щедру пучку солі і всипте сочевицю. Залийте вміст каструлі трьома літрами води і залиште варитися до розм'якшення сочевиці. Потім суп можна подавати відразу, доповнивши зеленню, сметаною і дрібкою паприки, а можна приготувати сочевичний суп-пюре по-турецьки, збивши вміст каструлі блендером до однорідності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний суп з фрикадельками
У цій статті пропонуємо приготувати всім відомий простий суп з фрикадельками. Однак, модифікуємо її трохи на французький манер. Зробимо його на

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати

Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад

Сочевичний суп - рецепт
З рецептом сочевичного супу, батьківщиною якого є Туреччина пов'язано безліч повір'їв і легенд. До всього іншого це, здавалося б, просте страву, є

Суп з червоної сочевиці
Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що