Овочеве рагу з фаршем
М'ясний фарш можна пустити не тільки на приготування котлет, тефтелькою або соусу болоньєзе. Додайте до м'яса трохи сезонних овочів, потушкуйте всі інгредієнти разом і на виході отримаєте насичене і ароматне рагу, яке наситить і зігріє в холодну пору року. В рамках цієї статті ми зібрали відразу кілька варіантів подібної страви, а ваше завдання просто вибрати потрібний.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 530 г;
цибуля ріпчаста - 90 г;
морква - 430 г;
картопля - 550 г;
томатне пюре - 35 мл;
вустерський соус - 30 мл;
яловичий бульйон - 400 мл;
консервована квасоля - 400 р.
Приготування
На середньому вогні розігрійте жаровню і підрум'яньте в ній яловичий фарш близько 3 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб нарізати цибулю, картоплю і моркву. Додайте підготовлені овочі до м'яса, влийте вустерський соус, томатне пюре і бульйон. Після додавання солі дочекайтеся, поки рідина закипить, зменшіть вогонь. Готуйте овочеве рагу з фаршем півтори години, в кінці додайте консервовану квасолю і, за бажанням, щедру порцію зелені.
Інгредієнти:
зелена сочевиця - 380 г;
баранячий фарш - 290 г;
овочевий бульйон - 19 л;
морква - 320 г;
стебла селери - 3 шт.;
кабачки - 260 г;
томати - 90 г;
білокачанна капуста - 380 г;
ріпчаста цибуля - 130 г;
часникові зубки - 2 шт.;
томатне пюре - 45 г;
мелений кумін, кориця - по 1 ч. ложці.
Приготування
Перед тим, як приготувати овочеве рагу з фаршем, сочевицю замочіть в холодній підкисленій воді на всю ніч, перед початком приготування воду злийте.
Розігрійте рослинне масло і використовуйте його для пасерування цибулі з прянощами. Через 5 хвилин до цибулевої засмажки додайте часник, шматочки моркви і селери, а ще через аналогічний період часу покладіть м'ясний фарш. До овочів і м'яса додайте томатну пасту і сочевицю, влийте бульйон, а після закипання додайте кабачки, томати і нашатковану капусту. Тушкуйте м'ясне рагу 45 хвилин.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 310 г;
часникові зубки - 3 шт.;
солодкий перець - 120 г;
м'ясний фарш - 530 г;
томати у власному соку - 950 мл;
томатна паста - 35 г;
консервована квасоля - 450 г;
паприка мелена - 1 ч. ложка.
Приготування
Розігрів трохи олії в жаровні, покладіть в посуд шматочки цибулі, часнику і перцю. Тушкуйте овочі в олії 3-4 хвилини, а потім додайте до них фарш і дайте підрум'янитися. Тим часом поставте духова шафа доходити до температури в 155 градусів. У жаровню до овочів і м'яса влийте томати у власному соку, додайте томатну пасту і квасоля. Приправте рагу паприкою і щедрою пучкою морської солі. Розмістіть жаровню у духовку і тушкуйте рагу 45 хвилин. Додатково можна посипати готову страву сиром і поставити під гриль, щоб підрум'янився. Подавати таке рагу можна як дипа з чіпсами і хлібу, а можна сервірувати звичним гарніром: рисом, гречкою, пастою.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 600 г;
картопля - 260 г;
морква - 140 г;
жменю родзинок;
зелений горошок - 80 г;
солодкий перець - 45 г;
курячий бульйон - 375 мл;
томатна паста - 45 г;
білий винний оцет - 30 мл;
ріпчаста цибуля - 80 г;
часникові зубки - 4 шт.;
листя лавра - 2 шт.
Приготування
Спасеруйте морква, часник, горошок і цибулю в розігрітій олії на «Випікання». До засмажки додайте кубики картоплі, фарш, і дочекайтеся, коли останній схопиться. Залийте вміст чаші мультиварки бульйоном і оцтом, додайте томатну пасту, родзинки, лавр і включіть «Гасіння». Через півтори години рагу буде готове до дегустації.
Овочеве рагу з фаршем і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
На середньому вогні розігрійте жаровню і підрум'яньте в ній яловичий фарш близько 3 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб нарізати цибулю, картоплю і моркву. Додайте підготовлені овочі до м'яса, влийте вустерський соус, томатне пюре і бульйон. Після додавання солі дочекайтеся, поки рідина закипить, зменшіть вогонь. Готуйте овочеве рагу з фаршем півтори години, в кінці додайте консервовану квасолю і, за бажанням, щедру порцію зелені.
Овочеве рагу з фаршем і кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати овочеве рагу з фаршем, сочевицю замочіть в холодній підкисленій воді на всю ніч, перед початком приготування воду злийте.
Розігрійте рослинне масло і використовуйте його для пасерування цибулі з прянощами. Через 5 хвилин до цибулевої засмажки додайте часник, шматочки моркви і селери, а ще через аналогічний період часу покладіть м'ясний фарш. До овочів і м'яса додайте томатну пасту і сочевицю, влийте бульйон, а після закипання додайте кабачки, томати і нашатковану капусту. Тушкуйте м'ясне рагу 45 хвилин.
Овочеве рагу з фаршем в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів трохи олії в жаровні, покладіть в посуд шматочки цибулі, часнику і перцю. Тушкуйте овочі в олії 3-4 хвилини, а потім додайте до них фарш і дайте підрум'янитися. Тим часом поставте духова шафа доходити до температури в 155 градусів. У жаровню до овочів і м'яса влийте томати у власному соку, додайте томатну пасту і квасоля. Приправте рагу паприкою і щедрою пучкою морської солі. Розмістіть жаровню у духовку і тушкуйте рагу 45 хвилин. Додатково можна посипати готову страву сиром і поставити під гриль, щоб підрум'янився. Подавати таке рагу можна як дипа з чіпсами і хлібу, а можна сервірувати звичним гарніром: рисом, гречкою, пастою.
Овочеве рагу з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте морква, часник, горошок і цибулю в розігрітій олії на «Випікання». До засмажки додайте кубики картоплі, фарш, і дочекайтеся, коли останній схопиться. Залийте вміст чаші мультиварки бульйоном і оцтом, додайте томатну пасту, родзинки, лавр і включіть «Гасіння». Через півтори години рагу буде готове до дегустації.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з курки з картоплею
Курку і картоплю можна по праву назвати найпопулярнішими продуктами у всі часи в силу їх доступності. З цього завжди безпрограшного поєднання можна
Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати
Овочеве рагу зі свининою
Одним з кращих сезонних літніх страв, можна назвати овочеве рагу. Приготувати його зовсім не складно, і в результаті виходить дуже легке гаряче
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Гуляш з курки в мультиварці
Традиційно гуляш готується з телятини. Але сьогодні існує безліч його варіацій, в тому числі з курки. Так страва виходить більш легким, так і
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це