Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Якщо ви заготовили кабачки на зиму в замороженому вигляді, то це прекрасний привід поласувати зігріваючим м'ясним рагу в негоду. Ситна страва готується елементарно просто і завжди виходить дивно ароматним.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 480 м;
солодкий перець - 130 г;
кабачки - 900 г;
перець чилі, маленький - 1 шт.;
паприка, сушений естрагон - 1 ч. ложка;
ріпчаста цибуля - 95 г;
томати - 280 м;
томатний соус - 250 мл
Приготування
Розігрійте трохи олії в сотейнику і використовуйте його для обжарювання м'ясного фаршу до зарум'янювання. До золотистим шматочків м'яса додайте дрібно нарізану цибулю і дочекайтеся моменту, коли він стане прозорим. Доповніть інгредієнти в жаровні кубиками солодкого перцю, кабачками і гострим перцем чилі, приправте все морською сіллю і залиште обсмажуватися на 10 хвилин. Після закінчення часу настає черга томатів і спецій – паприки з естрагоном, а ще через 5 хвилин вміст жаровні можна заливати томатним соусом. Накрийте овочеве рагу з кабачками і м'ясом і томіть на мінімальному вогні близько півгодини.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 75 г;
м'ясний фарш - 280 м;
консервована квасоля - 460 м;
томати у власному соку - 430 мл;
курячий бульйон - 120 мл;
кабачки - 260 г;
паприка, кайенский перець - за смаком.
Приготування
У сотейнику розігрійте оливкову олію і спасеруйте на ньому цибулю. Збавивши вогонь до середнього, карамелизируйте цибульні шматочки 7-10 хвилин, а потім додайте фарш і залиште м'ясо підрум'яниться. Приправте яловичину, додайте квасолю, томати і курячий бульйон. Тушкуйте вміст жаровні 40 хвилин, потім покладіть кабачки і залиште страву на вогні ще хвилин на 15.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 900 г;
сушений чилі - 3 ч. ложки;
ріпчаста цибуля - 45 г;
часникові зубки - 4 шт.;
кабачки - 120 г;
консервована бура квасоля - 170 г;
консервована кукурудза - 120 г;
солодкий перець - 70 г;
томати у власному соку - 360 мл;
курячий бульйон - 470 мл
Приготування
Спассеровав цибулю на оливковій олії, додаємо до нього м'ясний фарш і чекаємо, поки той схопиться. Додаємо до м'яса прянощі і часник, кладемо бобові і заливаємо все томатами і бульйоном. Слідом додаємо нарізані кубиками перець і кабачки. Тушкуємо страву на мінімальному вогні близько півгодини, а потім подаємо гарячим з скибочкою хліба.
Рецепт овочевого рагу з м'ясом і кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте трохи олії в сотейнику і використовуйте його для обжарювання м'ясного фаршу до зарум'янювання. До золотистим шматочків м'яса додайте дрібно нарізану цибулю і дочекайтеся моменту, коли він стане прозорим. Доповніть інгредієнти в жаровні кубиками солодкого перцю, кабачками і гострим перцем чилі, приправте все морською сіллю і залиште обсмажуватися на 10 хвилин. Після закінчення часу настає черга томатів і спецій – паприки з естрагоном, а ще через 5 хвилин вміст жаровні можна заливати томатним соусом. Накрийте овочеве рагу з кабачками і м'ясом і томіть на мінімальному вогні близько півгодини.
Овочеве рагу з м'ясом, картоплею і кабачками
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігрійте оливкову олію і спасеруйте на ньому цибулю. Збавивши вогонь до середнього, карамелизируйте цибульні шматочки 7-10 хвилин, а потім додайте фарш і залиште м'ясо підрум'яниться. Приправте яловичину, додайте квасолю, томати і курячий бульйон. Тушкуйте вміст жаровні 40 хвилин, потім покладіть кабачки і залиште страву на вогні ще хвилин на 15.
Овочеве рагу з м'ясом, кабачками і баклажанами
Інгредієнти:
Приготування
Спассеровав цибулю на оливковій олії, додаємо до нього м'ясний фарш і чекаємо, поки той схопиться. Додаємо до м'яса прянощі і часник, кладемо бобові і заливаємо все томатами і бульйоном. Слідом додаємо нарізані кубиками перець і кабачки. Тушкуємо страву на мінімальному вогні близько півгодини, а потім подаємо гарячим з скибочкою хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з курки з картоплею
Курку і картоплю можна по праву назвати найпопулярнішими продуктами у всі часи в силу їх доступності. З цього завжди безпрограшного поєднання можна
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад
Овочеве рагу зі свининою
Одним з кращих сезонних літніх страв, можна назвати овочеве рагу. Приготувати його зовсім не складно, і в результаті виходить дуже легке гаряче
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати