Овочеве рагу зі свининою

Овочеве рагу зі свининою і картоплею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть шматочки бекону на дно сухої жаровні і залиште обсмажуватися до зарум'янювання і повного витоплювання жиру. Рум'яні шматочки бекону перекладіть на серветку, а на що залишився в посуді жиру підрум'яньте кубики свинини, попередньо посипані борошном. М'ясо також приберіть в окрему ємність і приступайте до пассеровке цибулевих кілець. Коли останні стануть прозорими, додайте до них м'ясо, залийте бульйоном і сидром, і залиште нудитися на мінімальному вогні близько півтора годин. Через відведений час, поверніть бекон, покладіть до м'яса кубики картоплі і яблук, посипте все шавлією і покладіть ложку зернової гірчиці. Тушкуйте рагу ще півгодини.
При бажанні, повторити рецепт овочевого рагу зі свининою можна в мультиварці. Обсмажте м'ясо в режимі «Випічка», а потім відразу додайте до нього овочі, трави, гірчицю і бульйон з сидром. Готуйте рагу в режимі «Гасіння» півтори години.
Як приготувати овочеве рагу зі свининою і кабачками?
Інгредієнти:

Приготування
Надрізавши шкірку на томатах, опустіть їх в окріп, вийміть і очистіть. Наріжте цибулю і перець кільцями, кабачки – півколами, а ковбасу – кружечками. Першим в жаровню з маслом відправляється цибуля, за ним, через 4-5 хвилин, – кільця солодкого перцю, далі кабачки і великі кубики томатів. Посоліть овочі, додайте до них трави, часник, томатну пасту і паприку. Тушкуйте основу рагу 45 хвилин. Окремо підрум'яньте кружечки натуральної свинячої ковбаси. Додайте свинину в овочеве рагу і залиште страву нудитися ще на 15-20 хвилин. Готове рагу за смаком нагадує овочеве лечо, яке краще всього подавати самостійно або в компанії скибочки хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рагу з курки з картоплею
Курку і картоплю можна по праву назвати найпопулярнішими продуктами у всі часи в силу їх доступності. З цього завжди безпрограшного поєднання можна

Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати

Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад

Гуляш з підливою
Гуляш, при правильному приготуванні, виходить смачним і ароматним. Шматочки м'яса повинні бути ніжними, м'якими, распадающимися на волокна. Страву

Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію

Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це