Рагу з курки з картоплею
Курку з картоплею можна назвати самим популярним гастрономічним дуетом всіх часів. Тільки подивіться, яке широке різноманітність страв ґрунтується лише на парі цих доступних інгредієнтів, і кожен з рецептів робить курку і картоплю частиною нової смакової палітри. Цей матеріал ми вирішили присвятити подробиць, що стосуються приготування рагу з курки з картоплею.
Інгредієнти:
часникові зубки - 2 шт.;
шматочок імбиру довжиною 25 см;
ріпчаста цибуля - 180 г;
вершкове масло - 35 г;
борошно - 35 г;
каррі мелений - 2 ч. ложки;
курячий бульйон - 640 мл;
вустерський соус - 30 мл;
томати у власне соку - 410 г;
курятина - 480 м;
картопля - 130 г;
кабачки - 180 г;
морква - 90 р.
Приготування
Спасеруйте цибулю з імбиром і часником, поки останні не пустять аромат. Додайте в зажарку 35-40 мл води і залиште цибулю карамелізуватися. Окремо обсмажте борошно на розтопленому маслі, додайте в суміш порошок каррі і з'єднайте пасту з цибулею. Залийте все курячим бульйоном, додайте вустерський соус, томати, кабачки, картопля і курку з морквою, попередньо нарізавши інгредієнти кубиками. Зменшіть жар під посудом і дайте рагу побурлить під кришкою близько півгодини, щоб м'ясо увібрало в себе пряний смак соусу, а овочі стали м'якими. Подавати готове рагу рекомендується в компанії відвареного рису.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 75 г;
часникові зубки - 6 шт.;
курятина - 900 г;
сушений орегано, розмарин, чилі - по 1 ч. ложці;
курячий бульйон - 28 л;
картопля - 260 г;
морква - 190 г;
головка цвітної капусти.
Приготування
На розігрітій олії припустіть цибулю і часник, додайте до зажарки шматочки курки, сушений розмарин з чебрецем і залиште на 12 хвилин. Після закінчення часу залийте куру бульйоном і залиште на 10 хвилин, потім додайте овочі і засічіть ще хвилин 20.
При бажанні, рагу з курки з картоплею можна зробити в мультиварці, одночасно поклавши всі інгредієнти в чашу і виставивши «Тушкування» на 50 хвилин.
Інгредієнти:
яловичина - 750 г;
бекон - 125 г;
порей - 420 г;
селера - 3 стебла;
картопля - 850 г;
курячий бульйон - 950 мл;
вершки - 240 мл;
гілочка розмарину.
Приготування
Вытопив з бекону весь жир, використовуйте його для обжарювання порею і селери. До засмажки додайте розмарин, шматочки курятини, і дайте м'ясу схопитися. Покладіть кубики картоплі, залийте блюдо бульйоном і вершками, а після залиште гаситися 25-30 хвилин на середньому вогні.
Рагу з кабачків і картоплі з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте цибулю з імбиром і часником, поки останні не пустять аромат. Додайте в зажарку 35-40 мл води і залиште цибулю карамелізуватися. Окремо обсмажте борошно на розтопленому маслі, додайте в суміш порошок каррі і з'єднайте пасту з цибулею. Залийте все курячим бульйоном, додайте вустерський соус, томати, кабачки, картопля і курку з морквою, попередньо нарізавши інгредієнти кубиками. Зменшіть жар під посудом і дайте рагу побурлить під кришкою близько півгодини, щоб м'ясо увібрало в себе пряний смак соусу, а овочі стали м'якими. Подавати готове рагу рекомендується в компанії відвареного рису.
Рагу з курки з картоплею і капустою
Інгредієнти:
Приготування
На розігрітій олії припустіть цибулю і часник, додайте до зажарки шматочки курки, сушений розмарин з чебрецем і залиште на 12 хвилин. Після закінчення часу залийте куру бульйоном і залиште на 10 хвилин, потім додайте овочі і засічіть ще хвилин 20.
При бажанні, рагу з курки з картоплею можна зробити в мультиварці, одночасно поклавши всі інгредієнти в чашу і виставивши «Тушкування» на 50 хвилин.
Як приготувати рагу з куркою та картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Вытопив з бекону весь жир, використовуйте його для обжарювання порею і селери. До засмажки додайте розмарин, шматочки курятини, і дайте м'ясу схопитися. Покладіть кубики картоплі, залийте блюдо бульйоном і вершками, а після залиште гаситися 25-30 хвилин на середньому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з кабачків і баклажанів
Лідером серед літніх страв, без сумніву, є овочеве рагу. Поєднання кабачків і баклажанів дуже гармонійно. Далі розповімо, як без особливих клопоту
Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад
Овочеве рагу зі свининою
Одним з кращих сезонних літніх страв, можна назвати овочеве рагу. Приготувати його зовсім не складно, і в результаті виходить дуже легке гаряче
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це