» » Рагу з курки з картоплею

Рагу з курки з картоплею

Рагу з курки з картоплею
Курку з картоплею можна назвати самим популярним гастрономічним дуетом всіх часів. Тільки подивіться, яке широке різноманітність страв ґрунтується лише на парі цих доступних інгредієнтів, і кожен з рецептів робить курку і картоплю частиною нової смакової палітри. Цей матеріал ми вирішили присвятити подробиць, що стосуються приготування рагу з курки з картоплею.

Рагу з кабачків і картоплі з куркою


Інгредієнти:

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • шматочок імбиру довжиною 25 см;

  • ріпчаста цибуля - 180 г;

  • вершкове масло - 35 г;

  • борошно - 35 г;

  • каррі мелений - 2 ч. ложки;

  • курячий бульйон - 640 мл;

  • вустерський соус - 30 мл;

  • томати у власне соку - 410 г;

  • курятина - 480 м;

  • картопля - 130 г;

  • кабачки - 180 г;

  • морква - 90 р.


  • Приготування
    Спасеруйте цибулю з імбиром і часником, поки останні не пустять аромат. Додайте в зажарку 35-40 мл води і залиште цибулю карамелізуватися. Окремо обсмажте борошно на розтопленому маслі, додайте в суміш порошок каррі і з'єднайте пасту з цибулею. Залийте все курячим бульйоном, додайте вустерський соус, томати, кабачки, картопля і курку з морквою, попередньо нарізавши інгредієнти кубиками. Зменшіть жар під посудом і дайте рагу побурлить під кришкою близько півгодини, щоб м'ясо увібрало в себе пряний смак соусу, а овочі стали м'якими. Подавати готове рагу рекомендується в компанії відвареного рису.

    Рагу з курки з картоплею і капустою


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • часникові зубки - 6 шт.;

  • курятина - 900 г;

  • сушений орегано, розмарин, чилі - по 1 ч. ложці;

  • курячий бульйон - 28 л;

  • картопля - 260 г;

  • морква - 190 г;

  • головка цвітної капусти.


  • Приготування
    На розігрітій олії припустіть цибулю і часник, додайте до зажарки шматочки курки, сушений розмарин з чебрецем і залиште на 12 хвилин. Після закінчення часу залийте куру бульйоном і залиште на 10 хвилин, потім додайте овочі і засічіть ще хвилин 20.
    При бажанні, рагу з курки з картоплею можна зробити в мультиварці, одночасно поклавши всі інгредієнти в чашу і виставивши «Тушкування» на 50 хвилин.

    Як приготувати рагу з куркою та картоплею?


    Інгредієнти:

  • яловичина - 750 г;

  • бекон - 125 г;

  • порей - 420 г;

  • селера - 3 стебла;
  • Рагу з курки з картоплею

  • картопля - 850 г;

  • курячий бульйон - 950 мл;

  • вершки - 240 мл;

  • гілочка розмарину.


  • Приготування
    Вытопив з бекону весь жир, використовуйте його для обжарювання порею і селери. До засмажки додайте розмарин, шматочки курятини, і дайте м'ясу схопитися. Покладіть кубики картоплі, залийте блюдо бульйоном і вершками, а після залиште гаситися 25-30 хвилин на середньому вогні.
    Додав: admin | 28-07-2015, 19:54
    Переглядів: 417