Курку з картоплею можна назвати самим популярним гастрономічним дуетом всіх часів. Тільки подивіться, яке широке різноманітність страв ґрунтується лише на парі цих доступних інгредієнтів, і кожен з рецептів робить курку і картоплю частиною нової смакової палітри. Цей матеріал ми вирішили присвятити подробиць, що стосуються приготування рагу з курки з картоплею.
Рагу з кабачків і картоплі з куркою
Інгредієнти: часникові зубки - 2 шт.; шматочок імбиру довжиною 25 см; ріпчаста цибуля - 180 г; вершкове масло - 35 г; борошно - 35 г; каррі мелений - 2 ч. ложки; курячий бульйон - 640 мл; вустерський соус - 30 мл; томати у власне соку - 410 г; курятина - 480 м; картопля - 130 г; кабачки - 180 г; морква - 90 р. Приготування Спасеруйте цибулю з імбиром і часником, поки останні не пустять аромат. Додайте в зажарку 35-40 мл води і залиште цибулю карамелізуватися. Окремо обсмажте борошно на розтопленому маслі, додайте в суміш порошок каррі і з'єднайте пасту з цибулею. Залийте все курячим бульйоном, додайте вустерський соус, томати, кабачки, картопля і курку з морквою, попередньо нарізавши інгредієнти кубиками. Зменшіть жар під посудом і дайте рагу побурлить під кришкою близько півгодини, щоб м'ясо увібрало в себе пряний смак соусу, а овочі стали м'якими. Подавати готове рагу рекомендується в компанії відвареного рису.
Рагу з курки з картоплею і капустою
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 75 г; часникові зубки - 6 шт.; курятина - 900 г; сушений орегано, розмарин, чилі - по 1 ч. ложці; курячий бульйон - 28 л; картопля - 260 г; морква - 190 г; головка цвітної капусти. Приготування На розігрітій олії припустіть цибулю і часник, додайте до зажарки шматочки курки, сушений розмарин з чебрецем і залиште на 12 хвилин. Після закінчення часу залийте куру бульйоном і залиште на 10 хвилин, потім додайте овочі і засічіть ще хвилин 20.
При бажанні, рагу з курки з картоплею можна зробити в мультиварці, одночасно поклавши всі інгредієнти в чашу і виставивши «Тушкування» на 50 хвилин.
Як приготувати рагу з куркою та картоплею?
Інгредієнти: яловичина - 750 г; бекон - 125 г; порей - 420 г; селера - 3 стебла; картопля - 850 г; курячий бульйон - 950 мл; вершки - 240 мл; гілочка розмарину. Приготування Вытопив з бекону весь жир, використовуйте його для обжарювання порею і селери. До засмажки додайте розмарин, шматочки курятини, і дайте м'ясу схопитися. Покладіть кубики картоплі, залийте блюдо бульйоном і вершками, а після залиште гаситися 25-30 хвилин на середньому вогні.