Якщо ви заготовили кабачки на зиму в замороженому вигляді, то це прекрасний привід поласувати зігріваючим м'ясним рагу в негоду. Ситна страва готується елементарно просто і завжди виходить дивно ароматним.
Рецепт овочевого рагу з м'ясом і кабачками
Інгредієнти: м'ясний фарш - 480 м; солодкий перець - 130 г; кабачки - 900 г; перець чилі, маленький - 1 шт.; паприка, сушений естрагон - 1 ч. ложка; ріпчаста цибуля - 95 г; томати - 280 м; томатний соус - 250 мл Приготування Розігрійте трохи олії в сотейнику і використовуйте його для обжарювання м'ясного фаршу до зарум'янювання. До золотистим шматочків м'яса додайте дрібно нарізану цибулю і дочекайтеся моменту, коли він стане прозорим. Доповніть інгредієнти в жаровні кубиками солодкого перцю, кабачками і гострим перцем чилі, приправте все морською сіллю і залиште обсмажуватися на 10 хвилин. Після закінчення часу настає черга томатів і спецій – паприки з естрагоном, а ще через 5 хвилин вміст жаровні можна заливати томатним соусом. Накрийте овочеве рагу з кабачками і м'ясом і томіть на мінімальному вогні близько півгодини.
Овочеве рагу з м'ясом, картоплею і кабачками
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 75 г; м'ясний фарш - 280 м; консервована квасоля - 460 м; томати у власному соку - 430 мл; курячий бульйон - 120 мл; кабачки - 260 г; паприка, кайенский перець - за смаком. Приготування У сотейнику розігрійте оливкову олію і спасеруйте на ньому цибулю. Збавивши вогонь до середнього, карамелизируйте цибульні шматочки 7-10 хвилин, а потім додайте фарш і залиште м'ясо підрум'яниться. Приправте яловичину, додайте квасолю, томати і курячий бульйон. Тушкуйте вміст жаровні 40 хвилин, потім покладіть кабачки і залиште страву на вогні ще хвилин на 15.
Овочеве рагу з м'ясом, кабачками і баклажанами
Інгредієнти: яловичий фарш - 900 г; сушений чилі - 3 ч. ложки; ріпчаста цибуля - 45 г; часникові зубки - 4 шт.; кабачки - 120 г; консервована бура квасоля - 170 г; консервована кукурудза - 120 г; солодкий перець - 70 г; томати у власному соку - 360 мл; курячий бульйон - 470 мл Приготування Спассеровав цибулю на оливковій олії, додаємо до нього м'ясний фарш і чекаємо, поки той схопиться. Додаємо до м'яса прянощі і часник, кладемо бобові і заливаємо все томатами і бульйоном. Слідом додаємо нарізані кубиками перець і кабачки. Тушкуємо страву на мінімальному вогні близько півгодини, а потім подаємо гарячим з скибочкою хліба.