» » Сирний суп з фрикадельками

Сирний суп з фрикадельками

Сирний суп з фрикадельками
Кожен любитель сиру по достоїнству оцінить рецепт цього супу. Крім самого сиру в його склад входять овочі і м'ясні фрикадельки. На виході виходить ситна страва для холодної пори року, але ж для цього сыролюба сезонність не перешкода, вірно?

Сирний суп з фрикадельками і плавленим сиром


Інгредієнти:
Для супу:

  • курячий бульйон - 650 мл;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • часниковий зубок;

  • плавлений сир - 110 г;

  • крем-сир - 75 г;

  • твердий сир - 170 г;

  • вершкове масло - 35 г;

  • мелена паприка, кайенский перець - 1/2 ч. ложки.


  • Для фрикадельок:

  • фарш (курка або індичка) - 540 г;

  • тертий сир - 35 г;

  • скибочка білого хліба;

  • молоко - 115 мл;

  • зелень кінзи - по смаку.


  • Приготування
    Першим ділом прямо в каструлі, в якій ви збираєтеся варити суп, спасеруйте цибулю і приправте його паприкою і кайенским перцем. Додайте до цибулевої засмажки пюрированный часниковий зубок, а слідом влийте бульйон. Як тільки рідина дійде до кипіння, відберіть пару ополоників в окрему тарілку і розчиніть в бульйоні крем-сир і шматочки плавленого сиру. Влийте сирний розчин до бульйону в каструлі, а слідом відправте третій сорт сиру – твердий.
    Поки бульйон знову доходить до кипіння, зліпіть фрикадельки з суміші фаршу з твердим сиром, розмоченої в молоці булочки і зелені. Киньте фрикадельки в сирний бульйон і варіть до готовності.
    Сирний суп з фрикадельками можна зварити в мультиварці, для цього спершу спасеруйте цибулю на «Випікання», а після додавання рідини перейдіть на «Суп» і приступайте до інших маніпуляцій.

    Сирний суп з фрикадельками – рецепт


    Інгредієнти:
    Для фрикадельок:

  • курячий фарш - 320 г;

  • жменю хлібних крихт;

  • часниковий зубок;

  • тертий сир - 35 г;

  • ріпчаста цибуля - 35 р.


  • Для супу:
    Сирний суп з фрикадельками


  • ріпчаста цибуля - 55 г;

  • сушений базилік, орегано, чебрець, паприка - 1/2 ч. ложки;

  • томатна паста - 35 г;

  • томати у власному соку - 430 г;

  • курячий бульйон - 480 мл;

  • тертий сир - 85 р.


  • Приготування
    Фарш з'єднайте з хлібною крихтою, пюрированным часником, нарізаним цибулею і сиром. Сформуйте фрикадельки і залиште їх в морозильній камері до моменту потреби.
    У каструлі спасеруйте цибулю з сушеними травами і паприкою. Додайте до зажарки томатну пасту, влийте томати у власному соку, бульйон і тушкуйте все 15-20 хвилин. Збийте супову основу блендером, знову доведіть до кипіння, додайте сир і фрикадельки. Через 7-10 хвилин сирний суп з фрикадельками буде готовий до подачі.
    Додав: admin | 16-09-2015, 20:44
    Переглядів: 467