» » Суп з фрикадельками - рецепт

Суп з фрикадельками - рецепт

Суп з фрикадельками - рецепт
Суп з фрикадельками – ідеальне гаряче блюдо, яке сподобається всім і залишиться смачним навіть на наступний день. Він виходить неймовірно ароматним, яскравим та корисним.

Суп з курячими фрикадельками


Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • болгарський перець – 05 шт.;

  • олія рослинна;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулю чистимо, розрізаємо дрібними кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслечко до напівготовності. Потім додаємо трохи до курячого фаршу, вбиваємо яйце і кидаємо порізану петрушку. Приправляємо масу спеціями, гарненько вимішуємо руками і ліпимо фрикадельки. Солодкий перець обробляємо, шаткуємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. До залишився луку викладаємо підготовлені овочі, перемішуємо і пасеруємо хвилин 5. У каструлі доводимо до кипіння воду, обережно опускаємо курячі фрикадельки і варимо на повільному вогні. Через 10 хвилин кидаємо очищений і порізаний кубиками картоплю, підсолюємо і проварюємо ще 10 хвилин. Після цього викладаємо обсмажені овочі, накриваємо кришкою і тушкуємо страву до готовності. Далі розливаємо суп по тарілках і подаємо з сільської сметаною і свіжою зеленню.

    Рецепт супу з фрикадельками


    Інгредієнти:

  • картопля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • помідор – 1 шт.;

  • вода – 6 ст.;

  • спеції;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • рис – 4 ст. ложки;

  • олія рослинна.


  • Для фрикадельок:

  • фарш яловичий – 150 г;

  • фарш свинячий – 150 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • яйце – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції .


  • Приготування
    Овочі ретельно промиваємо і обробляємо. З помідора знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть тоненькими пластинами. Картоплю, моркву і болгарський перець шаткуємо дрібними кубиками. Цибулину і часник пропускаємо через м'ясорубку. Тепер змішуємо в мисці яловичий і свинячий фарш, додаємо спеції, яйце і цибулю з часником. З отриманої маси ліпимо вологими руками фрикадельки. Кілька штук викладаємо в сковороду з олією і обсмажуємо кілька хвилин. Потім додаємо томати, картопля, перець і моркву. Все ретельно перемішуємо і пасеруємо 5 хвилин, помішуючи лопаткою. Після цього кидаємо дрібно нарубаний часник і перекладаємо готову обжарку в каструлю з водою. Приправляємо спеціями за смаком, доводимо до кипіння і акуратно кидаємо м'ясні фрикадельки. Вогонь зменшуємо, прикриваємо кришкою і варимо суп 30 хвилин. Через півгодини додаємо промитий рис, кладемо лавровий лист і варимо страва до повної готовності.

    Сирний суп з фрикадельками


    Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • плавлений сирок – 200 г;

  • вода – 2 л;

  • спеції;

  • лавровий листочок;

  • свіжа зелень.


  • Для фрикадельок:

  • м'ясо – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і часником. Потім додаємо спеції, перемішуємо і ліпимо з фаршу фрикадельки. Картоплю, моркву і цибулю чистимо, а плавлений сирок звільняємо з
    Суп з фрикадельками - рецепт
    упаковки. Всі овочі для супу нарізаємо довільними скибочками, а частина моркви натираємо на крупній терочке.
    Обсмажуємо їх на рослинному масло до золотавого кольору, а потім викладаємо м'ясні фрикадельки і тушкуємо ще 5 хвилин. Після цього акуратно перекладаємо всі вміст сковороди в каструлю, заливаємо гарячою водою, додаємо плавлені сирки, порізані кубиками, і кидаємо лавровий лист. Приправляємо блюдо спеціями за смаком, ретельно все перемішуємо і проварюємо 15 хвилин при слабкому кипінні, накривши його кришкою. Лавровий листочок відразу виймаємо і викидаємо, щоб він не надав зайвої гірчинки всьому супу.
    Додав: admin | 16-09-2015, 20:44
    Переглядів: 239