» » Суп з фрикадельками в мультиварці

Суп з фрикадельками в мультиварці

Суп з фрикадельками в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати суп з фрикадельками в мультиварці. Блюдо виходить неймовірно ситним, наваристим і дивовижно смачним. Переконайтеся в цьому самі!

Гороховий суп з фрикадельками в мультиварці


Інгредієнти:

  • сухий горох – 1 ст.;

  • картопля – 4 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Для фрикадельок:

  • фарш м'ясний – 300 г;

  • часник – 1 зубчик;

  • яйце – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції .


  • Приготування
    Горох ретельно промиваємо кілька разів, а потім замочуємо в прохолодній воді і залишаємо його розбухати приблизно на 2 години. Не гаючи часу, до м'ясного фаршу додаємо куряче яйце і додаємо очищену і дрібно нарізану цибулину. Далі видавлюємо через прес часник, підсолюємо, перчимо все за смаком, вимішуємо масу руками і ліпимо маленькі кульки. У чашу мультиварки наливаємо фільтровану воду, виставляємо програму «Суп» і після закипання кидаємо вимочений горох. Закриваємо прилад і варимо 30 хвилин. Одночасно з цим чистимо картоплю й нарізаємо тоненькою соломкою. Моркву натираємо на терочке, цибулю шаткуємо кубиками і пасеруємо на сковороді до м'якого стану. Через півгодини додаємо в суп картопля, викладаємо фрикадельки і овочеву обжарку, закриваємо каструлю і варимо ще 20 хвилин, подсаливая за смаком. При подачі прикрашаємо блюдо рубаною свіжою зеленню і розливаємо по глибоких тарілках.

    Суп з фрикадельками і вермішеллю в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;

  • картопля – 4 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • дрібна вермішель – 50 г;

  • спеції;

  • зелень свіжа – 40 г;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й половину кількості додаємо в м'ясний фарш. Вбиваємо туди ж куряче яйце, кидаємо посічену свіжу зелень, спеції і ретельно перемішуємо. Мультиварку включаємо в мережу, виставляємо на дисплеї програму «Смаження» і в чашу наливаємо трохи рослинного масла. Викладаємо цибулю, терту моркву, закриваємо кришку і обсмажуємо овочі 10 хвилин. Потім кидаємо нарізану соломкою картоплю і заливаємо все гарячою кип'яченою водою. Включаємо режим «Гасіння», додаємо спеції і варимо суп близько години. Цим часом ліпимо з м'ясного фаршу маленькі кульки і після звукового сигналу кидаємо їх у чашу мультиварки. Додаємо дрібну вермішель, свіжу зелень, і тушкуємо страву ще 15 хвилин, не закриваючи кришку.

    Сирний суп з фрикадельками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'ясний фарш – 150 г;

  • картопля – 4 шт.;

  • вода фільтрована – 3 л;

  • сирок плавлений – 100 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • рис довгозернистий – 05 ст.;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки;

  • спеції;

  • свіжа петрушка.


  • Приготування
    Овочі перед приготуванням обробляємо, очищаємо і промиваємо. Потім натираємо моркву на крупну терочку, викладаємо в чашу мультиварки і пасеруємо на режимі «Смаження» до золотистого кольору. Далі додаємо подрібнену цибулю і злегка підрум'янюємо його.
    Суп з фрикадельками в мультиварці
    Після цього викладаємо обсмажені овочі на тарілку, а на панелі приладу виставляємо програму «Суп». Вливаємо в чашу фільтровану воду і чекаємо, її закипання. Картоплю нарізаємо середніми кубиками, акуратно опускаємо в каструлю і додаємо промитий рис. М'ясний фарш приправляємо спеціями за смаком, формуємо з нього мокрими руками невеличкі кульки і викладаємо фрикадельки в суп. Проварюємо всі разом до м'якості картоплі і в самому кінці викладаємо обсмажені моркву з цибулею і нарізаний кубиками плавлений сирок. Після цього тушкуємо суп при закритій кришці не більше 10 хвилин, а потім трохи наполягаємо блюдо і при подачі на стіл прикрашаємо свіжою зеленню.
    Додав: admin | 14-09-2015, 21:20
    Переглядів: 332