Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати суп з фрикадельками в мультиварці. Блюдо виходить неймовірно ситним, наваристим і дивовижно смачним. Переконайтеся в цьому самі!
Гороховий суп з фрикадельками в мультиварці
Інгредієнти: сухий горох – 1 ст.; картопля – 4 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; спеції; олія рослинна. Для фрикадельок:
фарш м'ясний – 300 г; часник – 1 зубчик; яйце – 1 шт.; цибулина – 1 шт.; спеції . Приготування Горох ретельно промиваємо кілька разів, а потім замочуємо в прохолодній воді і залишаємо його розбухати приблизно на 2 години. Не гаючи часу, до м'ясного фаршу додаємо куряче яйце і додаємо очищену і дрібно нарізану цибулину. Далі видавлюємо через прес часник, підсолюємо, перчимо все за смаком, вимішуємо масу руками і ліпимо маленькі кульки. У чашу мультиварки наливаємо фільтровану воду, виставляємо програму «Суп» і після закипання кидаємо вимочений горох. Закриваємо прилад і варимо 30 хвилин. Одночасно з цим чистимо картоплю й нарізаємо тоненькою соломкою. Моркву натираємо на терочке, цибулю шаткуємо кубиками і пасеруємо на сковороді до м'якого стану. Через півгодини додаємо в суп картопля, викладаємо фрикадельки і овочеву обжарку, закриваємо каструлю і варимо ще 20 хвилин, подсаливая за смаком. При подачі прикрашаємо блюдо рубаною свіжою зеленню і розливаємо по глибоких тарілках.
Суп з фрикадельками і вермішеллю в мультиварці
Інгредієнти: яйце – 1 шт.; картопля – 4 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; дрібна вермішель – 50 г; спеції; зелень свіжа – 40 г; олія рослинна. Приготування Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й половину кількості додаємо в м'ясний фарш. Вбиваємо туди ж куряче яйце, кидаємо посічену свіжу зелень, спеції і ретельно перемішуємо. Мультиварку включаємо в мережу, виставляємо на дисплеї програму «Смаження» і в чашу наливаємо трохи рослинного масла. Викладаємо цибулю, терту моркву, закриваємо кришку і обсмажуємо овочі 10 хвилин. Потім кидаємо нарізану соломкою картоплю і заливаємо все гарячою кип'яченою водою. Включаємо режим «Гасіння», додаємо спеції і варимо суп близько години. Цим часом ліпимо з м'ясного фаршу маленькі кульки і після звукового сигналу кидаємо їх у чашу мультиварки. Додаємо дрібну вермішель, свіжу зелень, і тушкуємо страву ще 15 хвилин, не закриваючи кришку.
Сирний суп з фрикадельками в мультиварці
Інгредієнти: м'ясний фарш – 150 г; картопля – 4 шт.; вода фільтрована – 3 л; сирок плавлений – 100 г; цибулина – 1 шт.; рис довгозернистий – 05 ст.; масло рослинне – 3 ст. ложки; спеції; свіжа петрушка. Приготування Овочі перед приготуванням обробляємо, очищаємо і промиваємо. Потім натираємо моркву на крупну терочку, викладаємо в чашу мультиварки і пасеруємо на режимі «Смаження» до золотистого кольору. Далі додаємо подрібнену цибулю і злегка підрум'янюємо його.
Після цього викладаємо обсмажені овочі на тарілку, а на панелі приладу виставляємо програму «Суп». Вливаємо в чашу фільтровану воду і чекаємо, її закипання. Картоплю нарізаємо середніми кубиками, акуратно опускаємо в каструлю і додаємо промитий рис. М'ясний фарш приправляємо спеціями за смаком, формуємо з нього мокрими руками невеличкі кульки і викладаємо фрикадельки в суп. Проварюємо всі разом до м'якості картоплі і в самому кінці викладаємо обсмажені моркву з цибулею і нарізаний кубиками плавлений сирок. Після цього тушкуємо суп при закритій кришці не більше 10 хвилин, а потім трохи наполягаємо блюдо і при подачі на стіл прикрашаємо свіжою зеленню.