» » Гороховий суп в мультиварці

Гороховий суп в мультиварці

Гороховий суп в мультиварці
Що ж за обід без гарячого та свіжого супу? Якщо ви теж дотримуєтеся такої ж думки, то ми розповімо вам сьогодні, як швидко і просто приготувати гороховий суп в мультиварці. Блюдо виходить приголомшливо ароматним і дуже поживним. До нього чудово підійдуть житні сухарики або чорний хліб з кмином.

Вегетаріанський суп гороховий в мультиварці


Інгредієнти:

  • горох сухий – 1 ст.;

  • картопля – 4 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • вода – 5 ст.;

  • зелень;

  • спеції;

  • житні сухарики;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Отже, для приготування пісного горохового супу в мультиварці бобові ретельно промиваємо кілька разів водою і заливаємо окропом. Відставляємо поки горох в бік, а самі чистимо картоплю й нарізаємо його рівними кубиками. Цибулину обробляємо, дрібненько шаткуємо, а морква кришимо соломкою. Далі, в чаші мультиварці пасеруємо на режимі «Випічка» підготовлені овочі, приправляючи їх спеціями. З гороху обережно зливаємо воду, висипаємо до обжарке, кладемо туди ж картоплю і солимо за смаком. Все перемішуємо, заливаємо вміст чаші чистою водою, переводимо прилад в режим «Гасіння» і встановивши таймер на 1 годину. По закінченні програми переливаємо гороховий суп, приготовлений в мультиварці, в іншу ємність і збиваємо блендером в пюре. Готову страву розливаємо в красиві тарілки і подаємо до столу з житніми домашніми сухариками і свіжою зеленню.

    Гороховий суп в мультиварці


    Інгредієнти:

  • горох сухий – 15 ст.;

  • тушка курки – 350 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна;

  • вода кип'ячена.


  • Приготування
    Для приготування горохового супу в мультиварці тушку промиваємо і розбираємо на невеликі шматочки. Картоплю чистимо, обполіскуємо і рубаємо кубиками. Горох перебираємо і промиваємо кілька разів під проточною водою. Цибулину і моркву обробляємо, дрібно шаткуємо ножем і викладаємо в чашу мультварки. Підливаємо маслечко, виставляємо режим «Випічка» і пасеруємо кілька хвилин до золотистого кольору. Після цього додаємо шматочки курки, подрібнену картоплю і горох. Заливаємо все гарячою водою, підсолюємо за смаком, додаємо будь спецій для юшки і кидаємо лавровий листочок. Закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Гасіння» і час приблизно 2 години. Після звукового сигналу курячий суп гороховий в мультиварці перемішуємо і при подачі посипаємо подрібненою зеленню.

    Смачний гороховий суп в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сухий горох – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • копченості – 500 г;

  • картопля – 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • морква – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Сухий горох жовтий ретельно промиваємо під холодною водою, а потім заливаємо і залишаємо постояти і розбухнути. Цим часом очищаємо від лушпиння цибулину і дрібно шаткуємо її ножем. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо цибулька.
    Гороховий суп в мультиварці
    Виставляємо режим «Випічка» і пасеруємо його до м'якості. Не втрачаючи часу дарма, очищаємо поки морква, обполіскуємо її і натираємо на крупній тертці. Після цього викладаємо її в каструлю, перемішуємо і обсмажуємо овочі при відкритій кришці ще хвилин 10. Очищений картопля рубаємо невеликими кубиками, а копченості подрібнюємо смужками. Потім перекладаємо картопля, копченості і замочений горох в каструлю, заливаємо продукти холодною водою до позначки «Максимум», закриваємо кришку і вибираємо режим «Суп». Таймер встановлюємо на 15 години і після звукового сигналу відкриваємо кришку, додаємо спеції за смаком і даємо гороховому супу настоятися в мультиварці приблизно 15 хвилин.
    Додав: admin | 5-07-2015, 16:16
    Переглядів: 501