Картопляний суп з фрикадельками
М'ясні фрикадельки, додані в картопляний суп, перетворюють банальне перше блюдо в оригінальне поживна страва.
Приготувавши такий супчик на обід, ви неодмінно залишитеся задоволені результатом і визначте його в список пріоритетних страв.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 450 г;
панірувальні сухарі – 50-75 г;
бульби картоплі – 450 г;
ріпчаста цибуля – 160 г;
морква – 160 г;
перець солодкий болгарський – 110 г;
рослинне масло – 75 мл;
очищена вода – 2 л;
сіль – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
горошини запашного перцю – 4 шт.;
лаврове листя – 2 шт.;
свіжа зелень кропу і петрушки – за смаком.
Приготування
До м'ясного фаршу додаємо панірувальні сухарі, сіль, мелений чорний перець і гарненько перемішуємо. Формуємо з нього фрикадельки розміром трохи менше волоського горіха і викладаємо тимчасово на широку тарілку або обробну дошку.
Бульби картоплі позбавляємо від шкірки, нарізаємо кубиками, занурюємо в киплячу воду і знову доводимо до кипіння. Кидаємо фрикадельки і варимо на помірному вогні п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Тим часом чистимо і ріжемо дрібними кубиками цибулю, моркву і солодкий болгарський перець, обсмажуємо на рослинній олії до м'якості і теж відправляємо в каструлю. Приправляємо суп сіллю і перцем, кидаємо горошини запашного перцю і листя лавра і проварюємо ще п'ять-десять хвилин.
За одну хвилину до завершення приготування закладаємо нарубану зелень.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 175 г;
бульби картоплі – 340 г;
ріпчаста цибуля – 75 г;
горошок зелений свіжий або заморожений – 50 г;
часник – 1 зубчик;
рослинне масло – 75 мл;
вершки – 50 мл;
очищена вода – 1 л;
сіль – за смаком;
червона мелена паприка – 12 м;
борошно – 60 г;
масло вершкове або сметана – за смаком;
грінки – за смаком;
зелена цибуля і петрушка – за смаком.
Приготування
Фарш змішуємо з меленою паприкою і сіллю і формуємо маленькі круглі фрикадельки.
Воду підігріваємо до кипіння, додаємо очищену картоплю, фрикадельки і проварюємо на помірному вогні десять хвилин. Кидаємо зелений горошок і варимо ще десять хвилин. Потім фрикадельки виймаємо на тарілку, овочі розбиваємо блендером в пюре.
На сковороді з рослинним маслом обсмажуємо дуже дрібно нарізаний ріпчаста цибулю, часник, пір'я зеленої цибулі і закладаємо в пюрированную масу.
У вершках розводимо борошно і вливаємо тонким струменем в суп. Прогріваємо до кипіння, безперервно помішуючи, кидаємо готові фрикадельки і знімаємо з вогню.
Готовий суп-пюре подаємо з зеленню петрушки, грінками і шматочком вершкового масла або ложечкою сметани. Приємного апетиту!
Приготувавши такий супчик на обід, ви неодмінно залишитеся задоволені результатом і визначте його в список пріоритетних страв.
Рецепт картопляного супу з м'ясними фрикадельками
Інгредієнти:
Приготування
До м'ясного фаршу додаємо панірувальні сухарі, сіль, мелений чорний перець і гарненько перемішуємо. Формуємо з нього фрикадельки розміром трохи менше волоського горіха і викладаємо тимчасово на широку тарілку або обробну дошку.
Бульби картоплі позбавляємо від шкірки, нарізаємо кубиками, занурюємо в киплячу воду і знову доводимо до кипіння. Кидаємо фрикадельки і варимо на помірному вогні п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Тим часом чистимо і ріжемо дрібними кубиками цибулю, моркву і солодкий болгарський перець, обсмажуємо на рослинній олії до м'якості і теж відправляємо в каструлю. Приправляємо суп сіллю і перцем, кидаємо горошини запашного перцю і листя лавра і проварюємо ще п'ять-десять хвилин.
За одну хвилину до завершення приготування закладаємо нарубану зелень.
Картопляний суп-пюре з м'ясними фрикадельками
Інгредієнти:
Приготування
Фарш змішуємо з меленою паприкою і сіллю і формуємо маленькі круглі фрикадельки.
Воду підігріваємо до кипіння, додаємо очищену картоплю, фрикадельки і проварюємо на помірному вогні десять хвилин. Кидаємо зелений горошок і варимо ще десять хвилин. Потім фрикадельки виймаємо на тарілку, овочі розбиваємо блендером в пюре.
На сковороді з рослинним маслом обсмажуємо дуже дрібно нарізаний ріпчаста цибулю, часник, пір'я зеленої цибулі і закладаємо в пюрированную масу.
У вершках розводимо борошно і вливаємо тонким струменем в суп. Прогріваємо до кипіння, безперервно помішуючи, кидаємо готові фрикадельки і знімаємо з вогню.
Готовий суп-пюре подаємо з зеленню петрушки, грінками і шматочком вершкового масла або ложечкою сметани. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з курячими фрикадельками
Урізноманітнити простий курячий суп зовсім не складно. Можна зробити з курячого фаршу чудові фрикадельки, які зроблять перше страву більш насиченим і
Суп з фрикадельками - рецепт
У багатьох сім'ях обід не обходиться без першої страви. Найпростішим варіантом такого є суп з фрикадельками. Пропонуємо трійку найбільш цікавих і
Як приготувати суп з фрикадельками?
Суп з фрикадельками в традиційному його варіанті, напевно, вміє готувати кожен. Пропонуємо урізноманітнити це неабияке перше блюдо, додавши в
Суп з рибними фрикадельками
Суп з рибними фрикадельками - це смачна страва родом з дитинства. Воно виходить легким і дієтичним. Давайте приготуємо знайомий супчик за нескладними
Суп з фрикадельками і рисом
Про користь перших страв для нашого раціону відомо давно. І сьогодні ми поговоримо про найпопулярнішому і швидке в приготуванні блюдо - суп з
Грибний суп з фрикадельками - рецепт
Грибні супи, завдяки вмісту в них рослинного білка, насичують наш організм надовго. Таке гаряче блюдо легке засвоюється шлунком і доведеться по душі