Як приготувати фрикадельки з підливкою?
Домашні фрикадельки, тушковані з підливою на томатній або вершковою основі – універсальне додаток до будь-якого гарніру, чи то овочі, паста або крупи. Крім того, заготовлений соус і фрикадельки чудово піддаються заморожуванню (окремо), що робить це блюдо зручним для заготівлі про запас.
Інгредієнти:
Для підливи:
ріпчаста цибуля - 55 г;
томатне пюре - 10 г;
часниковий зубок - 1 шт.;
томати у власному соку - 740 г;
жирні вершки - 115 мл
Для фрикадельок:
курячий фарш - 740 г;
шпинат - 85 м;
хлібна паніровка - 1/3 ст.;
ріпчаста цибуля - 45 г;
тертий пармезан - 90 г;
часникові зубки - 3 шт.;
яйце - 1 шт.
Приготування
Припустіть листя шпинату на сухій сковороді так, щоб вони зів'яли. З'єднайте шпинат з курячим фаршем, додайте яйце, нарізану цибулю, пюрированный часник і хлібну панірування. Доповніть суміш третю тертого сиру і сформуйте з м'яса фрикадельки. Розкладіть фрикадельки на деку і поставте запікатися при 190 градусах 10 хвилин.
Відведеного часу буде достатньо для підготовки томатної підливи, для якої пасеровану цибулю змішують з часником, томатами (рубленими і пюрированными), а потім припускають на середньому вогні 7-10 хвилин. До наполовину готової підливі влийте вершки, викладіть фрикадельки і поверніть все назад в духову шафу. Фрикадельки в духовці з підливою повинні готуватися ще 10-15 хвилин, після чого їх слід посипати сиром і дати йому повністю розплавитися перед сервіруванням.
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
курячий фарш - 640 г;
часникові зубки - 3 шт.;
яйце - 1 шт.;
суміш італійських трав (сушених) - щіпка;
кабачок - 55 г;
фіолетовий цибулю - 55 р.
Для підливи:
оливкова олія - 35 мл;
часникові зубки - 3 шт.;
томати у власному соку - 470 г;
цукровий пісок - 15 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати фрикадельки з підливою, візьміться за підготовку всіх інгредієнтів: дрібно натріть кабачок, присолите його і відіжміть надлишки вологи, цибулю також подрібнити, часник пюрируйте. З'єднайте з фаршем кабачки і цибулею, додати туди яйце, часник і сушені трави. Зліпіть фрикадельки і підрум'яньте їх.
Окремо доведіть до кипіння соус з томатів з часником. Приправити соус цукром і морською сіллю, викладіть в нього фрикадельки і тушкуйте 15-20 хвилин.
Якщо ви захочете приготувати фрикадельки з підливою в мультиварці, то обсмажені фрикадельки відразу ж заливайте томатом, приправляйте і залишайте готуватися на «Гасіння» близько півгодини.
Фрикадельки з підливою – рецепт
Інгредієнти:
Для підливи:
Для фрикадельок:
Приготування
Припустіть листя шпинату на сухій сковороді так, щоб вони зів'яли. З'єднайте шпинат з курячим фаршем, додайте яйце, нарізану цибулю, пюрированный часник і хлібну панірування. Доповніть суміш третю тертого сиру і сформуйте з м'яса фрикадельки. Розкладіть фрикадельки на деку і поставте запікатися при 190 градусах 10 хвилин.
Відведеного часу буде достатньо для підготовки томатної підливи, для якої пасеровану цибулю змішують з часником, томатами (рубленими і пюрированными), а потім припускають на середньому вогні 7-10 хвилин. До наполовину готової підливі влийте вершки, викладіть фрикадельки і поверніть все назад в духову шафу. Фрикадельки в духовці з підливою повинні готуватися ще 10-15 хвилин, після чого їх слід посипати сиром і дати йому повністю розплавитися перед сервіруванням.
Фрикадельки з курячого фаршу з підливою
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
Для підливи:
Приготування
Перед тим, як приготувати фрикадельки з підливою, візьміться за підготовку всіх інгредієнтів: дрібно натріть кабачок, присолите його і відіжміть надлишки вологи, цибулю також подрібнити, часник пюрируйте. З'єднайте з фаршем кабачки і цибулею, додати туди яйце, часник і сушені трави. Зліпіть фрикадельки і підрум'яньте їх.
Окремо доведіть до кипіння соус з томатів з часником. Приправити соус цукром і морською сіллю, викладіть в нього фрикадельки і тушкуйте 15-20 хвилин.
Якщо ви захочете приготувати фрикадельки з підливою в мультиварці, то обсмажені фрикадельки відразу ж заливайте томатом, приправляйте і залишайте готуватися на «Гасіння» близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фрикадельки в духовці
Багато звикли додавати м'ясні фрикадельки в суп або просто гасити їх в сметані або з томатом. Однак, можна зробити страву більш оригінальним, а
Фрикадельки в сметанному соусі
Навіть з самого простого і звичного страви можна зробити вишукану страву. Якщо приготувати не просто тушковані фрикадельки, а, наприклад, в
Фрикадельки в томатному соусі
Фрикадельки - кульки з м'ясного фаршу, які можуть стати складовою багатьох страв. Сьогодні ми розповімо про фрикадельки в томатному соусі, які
Фрикадельки з курячого фаршу
Куряче м'ясо, мабуть, один з найбільш вживаних продуктів. З нього можна приготувати безліч страв. От, приміром, візьмемо фрикадельки з курячого
Фрикадельки в соусі
Ви знаєте, як правильно приготувати фрикадельки? Смачні мясні кульки в спеціально зробленому соусі - смакота. А в чому секрет? Звичайно ж, у
Фрикадельки в мультиварці
Любите м'ясні кульки під назвою фрикадельки? Ваша сім'я від них у захваті? Спробуйте скоротити час приготування даного страви, зробивши його в