Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати фрикадельки з підливкою?

Як приготувати фрикадельки з підливкою?

15-09-2015, 20:49
985
Як приготувати фрикадельки з підливкою?
Домашні фрикадельки, тушковані з підливою на томатній або вершковою основі – універсальне додаток до будь-якого гарніру, чи то овочі, паста або крупи. Крім того, заготовлений соус і фрикадельки чудово піддаються заморожуванню (окремо), що робить це блюдо зручним для заготівлі про запас.

Фрикадельки з підливою – рецепт


Інгредієнти:
Для підливи:

  • ріпчаста цибуля - 55 г;

  • томатне пюре - 10 г;

  • часниковий зубок - 1 шт.;

  • томати у власному соку - 740 г;

  • жирні вершки - 115 мл


  • Для фрикадельок:

  • курячий фарш - 740 г;

  • шпинат - 85 м;

  • хлібна паніровка - 1/3 ст.;

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • тертий пармезан - 90 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Припустіть листя шпинату на сухій сковороді так, щоб вони зів'яли. З'єднайте шпинат з курячим фаршем, додайте яйце, нарізану цибулю, пюрированный часник і хлібну панірування. Доповніть суміш третю тертого сиру і сформуйте з м'яса фрикадельки. Розкладіть фрикадельки на деку і поставте запікатися при 190 градусах 10 хвилин.
    Відведеного часу буде достатньо для підготовки томатної підливи, для якої пасеровану цибулю змішують з часником, томатами (рубленими і пюрированными), а потім припускають на середньому вогні 7-10 хвилин. До наполовину готової підливі влийте вершки, викладіть фрикадельки і поверніть все назад в духову шафу. Фрикадельки в духовці з підливою повинні готуватися ще 10-15 хвилин, після чого їх слід посипати сиром і дати йому повністю розплавитися перед сервіруванням.

    Фрикадельки з курячого фаршу з підливою


    Інгредієнти:
    Для фрикадельок:

  • курячий фарш - 640 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • суміш італійських трав (сушених) - щіпка;

  • кабачок - 55 г;

  • фіолетовий цибулю - 55 р.


  • Для підливи:
    Як приготувати фрикадельки з підливкою?


  • оливкова олія - 35 мл;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • томати у власному соку - 470 г;

  • цукровий пісок - 15 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати фрикадельки з підливою, візьміться за підготовку всіх інгредієнтів: дрібно натріть кабачок, присолите його і відіжміть надлишки вологи, цибулю також подрібнити, часник пюрируйте. З'єднайте з фаршем кабачки і цибулею, додати туди яйце, часник і сушені трави. Зліпіть фрикадельки і підрум'яньте їх.
    Окремо доведіть до кипіння соус з томатів з часником. Приправити соус цукром і морською сіллю, викладіть в нього фрикадельки і тушкуйте 15-20 хвилин.
    Якщо ви захочете приготувати фрикадельки з підливою в мультиварці, то обсмажені фрикадельки відразу ж заливайте томатом, приправляйте і залишайте готуватися на «Гасіння» близько півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фрикадельки в духовці
    Фрикадельки в духовці
    Багато звикли додавати м'ясні фрикадельки в суп або просто гасити їх в сметані або з томатом. Однак, можна зробити страву більш оригінальним, а
    Фрикадельки в сметанному соусі
    Фрикадельки в сметанному соусі
    Навіть з самого простого і звичного страви можна зробити вишукану страву. Якщо приготувати не просто тушковані фрикадельки, а, наприклад, в
    Фрикадельки в томатному соусі
    Фрикадельки в томатному соусі
    Фрикадельки - кульки з м'ясного фаршу, які можуть стати складовою багатьох страв. Сьогодні ми розповімо про фрикадельки в томатному соусі, які
    Фрикадельки з курячого фаршу
    Фрикадельки з курячого фаршу
    Куряче м'ясо, мабуть, один з найбільш вживаних продуктів. З нього можна приготувати безліч страв. От, приміром, візьмемо фрикадельки з курячого
    Фрикадельки в соусі
    Фрикадельки в соусі
    Ви знаєте, як правильно приготувати фрикадельки? Смачні мясні кульки в спеціально зробленому соусі - смакота. А в чому секрет? Звичайно ж, у
    Фрикадельки в мультиварці
    Фрикадельки в мультиварці
    Любите м'ясні кульки під назвою фрикадельки? Ваша сім'я від них у захваті? Спробуйте скоротити час приготування даного страви, зробивши його в