Тайський салат з яловичиною – рецепт
Особливість тайської кухні полягає в тому, що в ній в одному блюді з'єднують і кисле, солодке, гостре, і солоне і гірке. І завдяки такому вмілому поєднанню виникає неповторна феєрія смаку. Зараз ми розповімо, як приготувати тайський салат з яловичиною .
Інгредієнти:
яловичина – 350 г;
огірки – 2 шт.;
помідори черрі – 250 г;
листя салату – 100 г;
кінза – 1 пучок;
листя м'яти – 1 пучок;
цибуля зелена – 1 пучок;
лимон – половинка;
соус соєвий – 1 ст. ложка;
соус рибний – 2 ст. ложки;
цукор – 1 ч. ложка;
часник – 1 зубчик.
Приготування
Яловичину готуємо на грилі близько 10 хвилин, а потім нарізаємо тонкою соломкою. Листя салату рвемо руками великими шматочками, а решту зелень подрібнюємо ножем. Огірки нарізаємо кружечками і викладаємо в салатник, перемішуємо і поливаємо заправкою, для якої змішуємо соєвий і рибний соус, цукор, лимонний сік і подрібнений часник. Зверху на салат кладемо м'ясо і помідори.
Інгредієнти:
вирізка яловичини – 300 г;
часник – 4 зубчики;
червоний перчик чилі – 1 шт.;
стручковий свіжий горошок – 130 г;
свіжий розмарин – 2 шт.;
бобові паростки – 50 г;
соєві паростки – 50 г;
корінь імбиру – 30 г;
помідори чилі – 10 шт.;
зерниста гірчиця діжонська – 40 г;
насіння кудижонская зерниста гірчиця – 40 г;
насіння кунжуту – 50 г;
кунжутне масло – 30 г;
лайм – 1 шт.;
свіжа рукола – 120 г;
водорості «Чукка» - 70 г;
листочки кінзи – 40 г;
салат оаклиф - 100 г;
лолло россо – 100 р.
Приготування
Салатні листя рвемо руками на великі шматочки, помідори ріжемо навпіл, стручковий горошок ріжемо на 3 частини вздовж. З'єднайте підготовлені інгредієнти з водоростями «Чукка», проростками та кінзою. Все це збризкуємо лаймовим соком, кунжутним маслом і дижонской гірчицею. Солимо, перчимо, перемішуємо і викладаємо на велике блюдо. Яловичу вирізку нарізаємо соломкою, змішуємо з кунжутним маслом, додаємо тертий імбир, перчик чилі, розмарин і смажимо на сильному вогні на розпеченій сковороді близько 1 хвилини. Після цього викладаємо м'ясо поверх салату і подаємо відразу ж до столу.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 300 г;
листя салату – 300 г;
морква – 2 шт.;
огірок – 1 шт.;
паростки сої – 100 г;
часник – 2 зубчики;
сік лайма – 3 ст. ложки;
солодкий соус чилі – 2 ст. ложки;
оливкова олія – 2 ст. ложки;
кінза, базилік – за смаком;
сіль, перець – за смаком.
Приготування
Салатні листя рвемо руками і викладаємо на блюдо. Моркву нарізаємо соломкою, а огірок – кубиками. Промиваємо і обсушуємо соєві паростки. На сковороду вливаємо 30 мл води, кладемо туди нарізаний часник, подрібнену зелень кінзи і базиліку. Тушкуємо 30 секунд на невеликому вогні, а потім додаємо нарізану соломкою яловичину, солимо і тушкуємо 3 хвилини. Після цього викладаємо м'ясо на овочі. У цю ж сковороду вливаємо сік лайма, оливкова олія, соус чилі і готуємо близько 1 хвилини, помішуючи. Отриманим соусом поливаємо м'ясо з овочами і подаємо до столу.
Тайський салат з яловичиною і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину готуємо на грилі близько 10 хвилин, а потім нарізаємо тонкою соломкою. Листя салату рвемо руками великими шматочками, а решту зелень подрібнюємо ножем. Огірки нарізаємо кружечками і викладаємо в салатник, перемішуємо і поливаємо заправкою, для якої змішуємо соєвий і рибний соус, цукор, лимонний сік і подрібнений часник. Зверху на салат кладемо м'ясо і помідори.
Теплий тайський салат з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Салатні листя рвемо руками на великі шматочки, помідори ріжемо навпіл, стручковий горошок ріжемо на 3 частини вздовж. З'єднайте підготовлені інгредієнти з водоростями «Чукка», проростками та кінзою. Все це збризкуємо лаймовим соком, кунжутним маслом і дижонской гірчицею. Солимо, перчимо, перемішуємо і викладаємо на велике блюдо. Яловичу вирізку нарізаємо соломкою, змішуємо з кунжутним маслом, додаємо тертий імбир, перчик чилі, розмарин і смажимо на сильному вогні на розпеченій сковороді близько 1 хвилини. Після цього викладаємо м'ясо поверх салату і подаємо відразу ж до столу.
Тайський салат з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Салатні листя рвемо руками і викладаємо на блюдо. Моркву нарізаємо соломкою, а огірок – кубиками. Промиваємо і обсушуємо соєві паростки. На сковороду вливаємо 30 мл води, кладемо туди нарізаний часник, подрібнену зелень кінзи і базиліку. Тушкуємо 30 секунд на невеликому вогні, а потім додаємо нарізану соломкою яловичину, солимо і тушкуємо 3 хвилини. Після цього викладаємо м'ясо на овочі. У цю ж сковороду вливаємо сік лайма, оливкова олія, соус чилі і готуємо близько 1 хвилини, помішуючи. Отриманим соусом поливаємо м'ясо з овочами і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з королівськими креветками
Креветки є смачною закускою до будь-якого столу. Ми пропонуємо вам зробити приголомшливий салат з креветками, здивувавши рідних і друзів делікатесним
Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
Салат з креветками і куркою
Салат з креветками і куркою - чудове частування для святкового або фуршетного столу. Така вишукана закуска без сумніву сподобається вашим близьким і
Салат з яловичиною і помідорами
Салат з яловичиною та помідорами - чудове блюдо як для святкового столу, так і повсякденного меню. Давайте розглянемо декілька простих і
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся