Тайський суп з кокосовим молоком

Курячий суп з кокосовим молоком - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, нарізаємо на кілька частин і опускаємо в каструлю з водою. Коли вода закипіла, знімаємо піну. Додаємо кокосове молоко, імбир, часник, соєвий соус і сіль з перцем за смаком. Варимо на середньому вогні близько 2 годин під закритою кришкою. Тепер курку виймаємо, нарізаємо невеликими кубиками і знову повертаємо в бульйон. Додаємо проростки квасолі, рисову локшину, подрібнений перець халапэньо і болгарський і сік, видавлений з 2 лаймів. Все це перемішуємо і варимо ще близько півгодини. Потім пробуємо, якщо потрібно, то підсолюємо ще. Перед подачею на стіл в кожну тарілку додаємо подрібнену зелень кінзи.
Тайський суп на кокосовому молоці з куркою і грибами
У цьому рецепті ви зустрінете багато дійсно «тайських» інгредієнтів. Їх можна знайти у великих супермаркетах чи спеціалізованих магазинах.
Інгредієнти:
Приготування
Курячий бульйон доводимо до кипіння, потім вогонь зменшуємо, а бульйон нехай нудиться. Стебло лемонграсу нарізаємо шматочками і подрібнюємо в ступці до появи аромату. Перець чилі продавлюємо ножем. Вливаємо кокосове молоко в бульйон, додаємо листочки лайма і корінь галангала (його можна замінити коренем імбиру). Збільшуємо вогонь і доводимо суп до закипання варимо ще хвилин 10. Куряче філе тоненько нарізаємо, печериці (краще брати дрібні) ріжемо навпіл. Викладаємо курку і гриби в каструлю з бульйоном і варимо до готовності курки. Після цього додаємо чилі і вимикаємо суп. За смаком додаємо рибний соус і сік лайма. Солити не потрібно - рибний соус досить солоний. Перед подачею посипаємо суп на кокосовому молоці з куркою і грибами подрібненою зеленню кінзи.
Суп на кокосовому молоці з креветками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо інгредієнти: креветки заливаємо окропом, воду зливаємо, а їх очищаємо. Лимонну траву ріжемо на шматочки. В ідеалі, звичайно, краще використовувати солом'яні гриби. Але якщо ви таких не знайшли, то підійдуть і печериці. Нарізаємо їх часточками. Корінь імбиру очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Зубчики часнику ріжемо часточками.
Тепер готуємо соус: розігріваємо олію на сковороді, кладемо в нього часточки часнику і обсмажуємо буквально пару секунд.

На друге до таких супів можна подати ще парочку тайських страв: пад тай і курку з імбиром .
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з рисовою локшиною
Суп з рисовою локшиною - досить просте, але в теж час дуже смачне перше блюдо. Його можна приготувати в будь-який момент, особливо якщо у вас вдома є

Суп фо
Легкі східні страви мало кого залишать байдужими, рівно як і головний герой цієї статті - суп фо, який не дивлячись на свій в'єтнамське походження

Салат з креветками і куркою
Салат з креветками і куркою - чудове частування для святкового або фуршетного столу. Така вишукана закуска без сумніву сподобається вашим близьким і

Страви з кокосовим молоком
Страви з кокосовим молоком все нам ще у диковинку, а тому ми вирішили потихеньку вас з ними знайомити. Для даної статті були обрані кращі рецепти,

Том Ям: рецепт
Тайський гострий кислий суп, який отримав назву том ям, - досить популярне блюдо як в самому Таїланді, так і в ресторанах місцевої кухні. Приготувати

Тайське каррі
Каррі - це назва популярної суміші спецій, батьківщиною якої є Індія. Але в даний час подібні спеції використовуються в кулінарних традиціях багатьох