Суп фо
Суп фо - це традиційне в'єтнамське блюдо з локшиною, який при сервіровці додається курка, яловичина або морепродукти. Ароматний, смачний, зігріваючий і насичений, він досить простий у приготуванні і не залишить нікого байдужим. Давайте дізнаємося з вами деякі рецепти приготування в'єтнамської супу фо.
Інгредієнти:
рисова локшина - 100 г;
вода - 2 л;
курка - 600 г;
лайм - 05 шт.;
м'ята, перець чилі - за смаком;
зелена цибуля для прикраси;
рибний соус - 1 ст. ложка.
Приготування
Як приготувати в'єтнамський суп фо? Спочатку варимо курячий бульйон, додавши в нього трохи подрібненого перчика чилі. Готову курку охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкою соломкою в бульйон. Окремо відварюємо скляну рисову локшину, слідуючи інструкціям, вказаним на упаковці. Далі перекладаємо її в бульйон і перемішуємо. Перед подачею на стіл додаємо у в'єтнамський суп фо з куркою листя свіжої м'яти і вичавлюємо половинку лайма. Зверху посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і заправляємо рибним соусом.
Інгредієнти:
рисова локшина - 100 г;
арахісове масло - 1 ст. ложка;
яловиче філе - 400 г;
вода - 3 л;
консервована квасоля - 100 г;
рибний соус - за смаком;
лайм - 05 шт.;
листя базиліка;
перець чилі, сіль - за смаком;
кориця - 2 шт.;
аніс, гвоздика, імбир - за смаком.
Приготування
Як приготувати суп фо? Яловиче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності. Потім акуратно знімаємо зайвий жир і проціджуємо бульйон. Локшину кладемо в іншу каструлю, заливаємо її окропом і залишаємо хвилин на 5 потім воду зливаємо. У сковороду наливаємо олію і розігріваємо його. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо. Додаємо всі підготовлені інгредієнти в м'ясний бульйон, кладемо квасолю, приправляємо суп рибним соусом і збризкуємо лаймовим соком. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо листям свіжого базиліка і перчиком чилі.
Інгредієнти:
морква - 05 шт.;
цибуля ріпчаста - 05 шт.;
часник - 2 зубчики;
рисова локшина - 100 г;
імбир - за смаком;
кальмари - 6 шт.;
креветки - 5 шт.;
лимон - 2 зубчики;
зелена цибуля, базилік, петрушка;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
рибний соус - 3 ст. ложки;
гранульований бульйон - 1 ст. ложка;
вода - 2 л.
Приготування
Як готувати суп фо? Локшину заздалегідь відварюємо згідно інструкції на упаковці. Очищаємо овочі, моркву нарізаємо тонкою соломкою, а цибулю та часник - тонкими пластинками. Беремо невелику каструлю, наливаємо в неї рослинне масло і кидаємо туди часник, моркву, імбир, цибуля і додаємо трохи рибного соусу. Обсмажуємо все в протягом 5 хвилин, а потім заливаємо водою. Доводимо до кипіння, додаємо гранульований бульйон і вимикаємо.
В глибокі тарілки кладемо по жмені готової локшини, очищені креветки і порізані кальмари кільцями. Заливаємо локшину гарячим бульйоном так, щоб він повністю накрив морепродукти. Додаємо в кожну тарілку соєвий соус, вичавлюємо часточку лимона, посипаємо зеленню і подаємо супчик готовий до столу.
Шанувальникам східної кухні рекомендуємо скуштувати два популярні страви китайської кухні: рисову локшину з овочами і фунчозу з куркою .
Рецепт супу фо з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати в'єтнамський суп фо? Спочатку варимо курячий бульйон, додавши в нього трохи подрібненого перчика чилі. Готову курку охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкою соломкою в бульйон. Окремо відварюємо скляну рисову локшину, слідуючи інструкціям, вказаним на упаковці. Далі перекладаємо її в бульйон і перемішуємо. Перед подачею на стіл додаємо у в'єтнамський суп фо з куркою листя свіжої м'яти і вичавлюємо половинку лайма. Зверху посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і заправляємо рибним соусом.
Суп фо з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати суп фо? Яловиче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності. Потім акуратно знімаємо зайвий жир і проціджуємо бульйон. Локшину кладемо в іншу каструлю, заливаємо її окропом і залишаємо хвилин на 5 потім воду зливаємо. У сковороду наливаємо олію і розігріваємо його. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо. Додаємо всі підготовлені інгредієнти в м'ясний бульйон, кладемо квасолю, приправляємо суп рибним соусом і збризкуємо лаймовим соком. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо листям свіжого базиліка і перчиком чилі.
Суп фо з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Як готувати суп фо? Локшину заздалегідь відварюємо згідно інструкції на упаковці. Очищаємо овочі, моркву нарізаємо тонкою соломкою, а цибулю та часник - тонкими пластинками. Беремо невелику каструлю, наливаємо в неї рослинне масло і кидаємо туди часник, моркву, імбир, цибуля і додаємо трохи рибного соусу. Обсмажуємо все в протягом 5 хвилин, а потім заливаємо водою. Доводимо до кипіння, додаємо гранульований бульйон і вимикаємо.
В глибокі тарілки кладемо по жмені готової локшини, очищені креветки і порізані кальмари кільцями. Заливаємо локшину гарячим бульйоном так, щоб він повністю накрив морепродукти. Додаємо в кожну тарілку соєвий соус, вичавлюємо часточку лимона, посипаємо зеленню і подаємо супчик готовий до столу.
Шанувальникам східної кухні рекомендуємо скуштувати два популярні страви китайської кухні: рисову локшину з овочами і фунчозу з куркою .
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з рисовою локшиною
Суп з рисовою локшиною - досить просте, але в теж час дуже смачне перше блюдо. Його можна приготувати в будь-який момент, особливо якщо у вас вдома є
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
Рисова локшина з креветками
Ви пробували рисову локшину? Напевно, можливо, навіть вживаєте в їжу регулярно. А ви знаєте, що існує безліч смачних рецептів, основу яких становить
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся