Смачні чебуреки

Рецепт смачних чебуреків з м'ясом в домашніх умовах
Звичний фарш для чебуреків готується лише з м'яса з невеликою кількістю жиру, води, а також стандартного набору спецій у вигляді солі і свіжозмеленого перцю, але ми почнемо з найбільш популярною рецептурної адаптації, в рамках якої м'ясний фарш доповнює пюрированный цибулю і зелень.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приготування чебуреків слід почати з замішування тіста, оскільки йому необхідно відпочити перед розкочуванням.
Для тіста пропущену через сито борошно слід з'єднати з щедрою пучкою солі і яєчним жовтком. У вас повинно вийти досить круте хлопьевидное тісто, яке потім доповнюють маслом і замішують до еластичності і однорідності. Нехай ком відпочине при кімнатній температурі не менше півгодини, інакше порції тесту неможливо буде викачувати.
Тим часом яловичину слід пропустити через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею, доповнити м'ясний фарш зеленню та спеціями. Соковитості цибулі повинно бути достатньо для отримання соковитого фаршу, а тому додаткову рідину додавати не потрібно.
Велика частина рецепта чебуреків за плечами, залишається лише розділити тісто на порції, розкачати, покрити кожен пласт м'ясним фаршем і скласти навпіл, скріплюючи краю зубцями виделки. Обсмажте чебуреки у фритюрі до зарум'янювання, а потім пробуйте.
Хрусткі кримські чебуреки – рецепт
Рецепт тіста для справжніх кримських чебуреків ще більш мінімалістичний, ніж ви могли б уявити, а ось начинка багата смаком за рахунок наявності зелені, цибулі і бульйону.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З'єднайте борошно і сіль разом, а потім влийте до сухої суміші воду і замісіть тісто. Залиште тісто відпочивати при кімнатній температурі не менше години.
Ріпчасту цибулю наріжте максимально дрібно і з'єднати з м'ясним фаршем. Влийте бульйон і додайте стільки нарізаної зелені, скільки душа забажає, тут це справа ваших особистих смакових уподобань. Викладіть фарш на розкачані порції чебуречного тіста, краї скріпіть і обсмажте чебуреки в розігрітій олії до рум'янцю.
Чебуреки з картоплею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Відваривши картопля, пюрируйте його разом з обсмаженими шматочками сала і часниковими зубками. Якщо пюре виходить

Чебуреки з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Тертий сир з'єднайте з пюрированными зубками часнику, дрібно нарубаної зеленню і свежесмолотым чорним перцем. Розподіліть сирну начинку між пластами чебуречного тіста, краї його скріпіть і обсмажте все у фритюрі до зарумянивая.
Рекомендуємо добрі рецепти

Чебуреки з м'ясом, рецепт
Сьогодні рецептів чебуреків неймовірна кількість. Але їх об'єднує одне - тонке, хрустке тісто і начинка, хоча останнім часом вона стала дуже

Рецепт чебуреків в домашніх умовах
Справжні тонкі чебуреки з соковитою м'ясною начинкою напевно перепробували все. Пропонуємо приготувати їх самостійно. Розкриємо декілька секретів,

Чебуреки з лаваша
Головним достоїнством правильних чебуреків є найтонша хрустка основа і неймовірно соковите наповнення. Але, буває, що з тестом зовсім не хочеться

Чебуреки з картоплею
Традиційно чебуреки готують з м'ясом, але якщо ви з якихось причин не їсте м'ясо, або просто його не виявилося під рукою, то можна приготувати

Заварне тісто для чебуреків
Чебуреки - дуже популярне блюдо, яке найчастіше готують з прісного тіста. Ми вам радимо спробувати зробити заварне тісто. Воно навіть більше підійде

Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.