Піде

Рецепт піде
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо через сито в миску, отриманої гірці робимо поглиблення, куди додаємо сіль, цукор і дріжджі. Воду вливаємо потихеньку, замішуємо тісто. Потім його накриваємо серветкою і залишаємо хвилин на 25-30. Після з тіста формуємо кулю, розкочуємо пласт, надаючи йому довгасту форму. Основа з тіста повинна вийти приблизно 40 см в довжину і 15 завширшки. Верх коржа змащуємо расмягченним вершковим маслом і посипаємо тертим на крупній тертці сиром. Тепер краю коржі загортаємо на 2-3 см всередину. Змащуємо наша піде з сиром, збитим яйцем і відправляємо в попередньо розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин. Готове піде дістаємо з духовки, посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу, порізавши поперек на шматочки по 3-4 см в ширину.
Піде з м'ясом
Піде чи, по-іншому, турецьку піцу готують з різними начинками. Дуже смачним це блюдо виходить з м'ясом.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для тіста змішуємо молоко, йогурт і масло, потім в цю масу додаємо півсклянки борошна і добре перемішуємо. Тепер насипаємо сіль і ще півсклянки борошна, знову вимішуємо. Потім висипаємо дріжджі, перемішуємо і додаємо борошно. Турки люблять порівнювати тісто з мочкою вуха. Так от у нас повинно вийти саме таке тісто - м'яке, як мочка вуха. Накриваємо масу вологою серветкою і відставляємо приблизно на півгодини.
Тим часом готуємо начинку: з помідора знімаємо шкірку, легше це зробити, якщо попередньо обдати його окропом.

Тепер пора повертатися до нашого тесту: ділимо його на 3 частини, кожну з них розкачуємо - повинен вийти довгастий овальний пласт. Краї пласта загортаємо всередину і кінчики скріплюємо. Змащуємо поверхню тіста збитим жовтком, викладаємо в середину начинку. Піде з м'ясом готується в духовці до зарум'янювання тесту. Готові піде змащуємо розтопленим вершковим маслом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати піцу в мікрохвильовці?
Особисто я не зустрічала таких людей, які не люблять піцу, особливо якщо вона домашня і господиня не поскупилася покласти побільше начинки. На жаль,

Булочки з начинкою
Всі ми любимо смачні ароматні булочки до чашки чаю або кави. Звичайно ж, їх можна купити в будь-якому продуктовому магазині, але ж домашня випічка

Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з

Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили