Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Булочки з начинкою

Булочки з начинкою

18-01-2015, 12:03
1 903
Булочки з начинкою
Величезний вибір різних хлібобулочних виробів представлений у магазинах. Але ми то знаємо, що домашня випічка набагато смачніше! Нижче вас чекають цікаві рецепти приготування булочок з начинкою.

Булочки з сирною начинкою


Інгредієнти:

  • листкове тісто - 4 листків;

  • яйця - 2 шт.;

  • жовток - 1 шт.;

  • сир - 300 г;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • цедра 1 лимона;

  • мак для присипки.


  • Приготування
    З'єднуємо сир , цукор, яйця, терту на дрібній тертці цедру лимона і перемішуємо до утворення однорідної маси. Лист листкового тіста розрізаємо на 4 квадрата. Кожен з них розкочуємо качалкою і на середину викладаємо начинку. Краї тіста піднімаємо догори і акуратно скріплюємо, надаючи круглу форму булочці. Деко вистилаємо пергаментним папером, викладаємо наші заготовки, змащуємо їх збитим яєчним жовтком і посипаємо маком. При температурі 200 градусів запікаємо 25 хвилин.

    Як робити булочки з лимонною начинкою?


    Інгредієнти:

  • борошно - 25 склянки;

  • сметана - 100 г;

  • дріжджі сухі - 7 г;

  • молоко - 80 мл;

  • сіль - 025 ч. ложки;

  • масло вершкове - 60 г;

  • вода - 80 мл;

  • цукор ванільний - 1 пакетик;

  • лимони - 3 шт.;

  • цукор коричневий - 05 склянки;

  • сир вершковий - 50 г;

  • пудра цукрова - 025 склянки;

  • цукор - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    У тепле молоко додаємо 1 столову ложку цукру, перемішуємо і залишаємо хвилин на 15. Потім вливаємо теплу воду, додаємо сметану, масло вершкове та інший цукор. Потихеньку додаємо борошно і замішуємо круте тісто. Залишаємо приблизно на 1 годину підходити.
    Для начинки цедру з 3 лимонів натираємо на дрібній тертці і змішуємо з коричневим цукром. Тонко розкачуємо тісто і за допомогою склянки вирізаємо кружечки, змащуємо їх розтопленим вершковим маслом і викладаємо начинку. З'єднуємо по 3 гуртка і викладаємо їх у форми для випічки кексів. Випікаємо При 200 градусах 20 хвилин. Для глазурі вершковий сир розтираємо з цукровою пудрою і лимонним соком (1 ст. ложка). Отриманою сумішшю змащуємо теплі булочки з лимонною начинкою і подаємо до столу.

    Здобні булочки з начинкою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 45 склянки;

  • кефір - 200 г;

  • дріжджі сухі - 1 5 ч. ложки;

  • тепла вода - 150 мл;

  • цукор - 4 ст. ложки;

  • ванілін - за смаком;

  • вершкове масло - 50 г;

  • апельсин - 1 шт.;

  • сіль - 1/4 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • яблучний джем - 150 р.


  • Для заливки:

  • згущене молоко - 4 ст. ложки;

  • молоко - 100 мл;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • яйця - 1 шт.


  • Приготування
    В 50 мл теплої води розмішуємо дріжджі і 1 чайну ложку цукру, додаємо 1 столову ложку борошна, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. 3 склянки борошна просіваємо з ваніліном, додаємо цукор, сіль і перемішуємо. Решта 100 мл теплої води змішуємо з кефіром. Вливаємо рідину борошняну суміш, додаємо яйце і перемішуємо вінчиком в однорідну масу. Потім додаємо терту апельсинову цедру, дріжджову суміш і перемішуємо. Додаємо розм'якшене вершкове масло, знову перемішуємо і додаємо решту борошно. Замішуємо тісто і залишаємо його хвилин на 20 підходити.
    Після чого викладаємо його на стіл і вимішуємо близько 10 хвилин. Потім велику миску змащуємо рослинним маслом, перекладаємо в неї тісто і прибираємо приблизно на 15 години. За цей час тісто має збільшитися в об'ємі в 2 рази. Обминаємо його, ділимо на невеликі кульки. Накриваємо їх плівкою і даємо відпочити хвилин 10.
    Круглу форму змащуємо олією. Кульку тіста злегка притискаємо, всередину кладемо близько 1 чайної ложки джему і защипуємо краю. Викладаємо заготовки на відстані близько 1 см один від одного, накриваємо і залишаємо хвилин на 30. Готуємо заливку: в молоко додаємо вершкове масло, згущене молоко і нагріваємо отриману масу, помішуючи, щоб вийшла однорідна суміш. Заливаємо нею булочки і відправляємо в духовку. При температурі 180 градусів і випікаємо 25 хвилин.

    Булочки з шоколадною начинкою


    Інгредієнти:

  • борошно - 300 г;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;

  • масло вершкове - 75 г;

  • яйця - 1 шт.;

  • молоко холодне - 150 мл;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • Булочки з начинкою

  • шоколад гіркий - 100 р.


  • Приготування
    Борошно з'єднуємо з содою, розпушувачем, сіллю і цукром. Додаємо вершкове масло і розтираємо його з сухою сумішшю. Потім вливаємо молоко і замішуємо тісто. Обробну дошку присипаємо борошном і розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 3 мм Розрізаємо його на 12 частин. На середину кожної частини кладемо шматочок шоколаду і загортаємо його в тісто. Краї защипуємо. Деко вистилаємо папером для випічки викладаємо булочки і верх змащуємо збитим яйцем. Випікаємо При 200 градусах 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Часникові булочки
    Часникові булочки
    Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок
    Булочки для хот-догів
    Булочки для хот-догів
    Любителі домашньої випічки без проблем впораються з рецептом булочок для хот-догів. Таке приємне доповнення буде доречно не тільки для приготування
    Булочки з вишнями
    Булочки з вишнями
    Всі ми любимо домашню випічку. Вона виходить смачною, ніжною і ароматною. Давайте розберемося, як зробити булочки з вишнями. Вони можуть дріжджовими,
    Brioschi з заварним кремом
    Brioschi з заварним кремом
    Brioschi - це французькі здобні булочки з додаванням вершкового масла. Також в тісто часто додають родзинки, шоколад. І зараз ми розповімо, як їх
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили