Булочки з начинкою

Булочки з сирною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо сир , цукор, яйця, терту на дрібній тертці цедру лимона і перемішуємо до утворення однорідної маси. Лист листкового тіста розрізаємо на 4 квадрата. Кожен з них розкочуємо качалкою і на середину викладаємо начинку. Краї тіста піднімаємо догори і акуратно скріплюємо, надаючи круглу форму булочці. Деко вистилаємо пергаментним папером, викладаємо наші заготовки, змащуємо їх збитим яєчним жовтком і посипаємо маком. При температурі 200 градусів запікаємо 25 хвилин.
Як робити булочки з лимонною начинкою?
Інгредієнти:
Приготування
У тепле молоко додаємо 1 столову ложку цукру, перемішуємо і залишаємо хвилин на 15. Потім вливаємо теплу воду, додаємо сметану, масло вершкове та інший цукор. Потихеньку додаємо борошно і замішуємо круте тісто. Залишаємо приблизно на 1 годину підходити.
Для начинки цедру з 3 лимонів натираємо на дрібній тертці і змішуємо з коричневим цукром. Тонко розкачуємо тісто і за допомогою склянки вирізаємо кружечки, змащуємо їх розтопленим вершковим маслом і викладаємо начинку. З'єднуємо по 3 гуртка і викладаємо їх у форми для випічки кексів. Випікаємо При 200 градусах 20 хвилин. Для глазурі вершковий сир розтираємо з цукровою пудрою і лимонним соком (1 ст. ложка). Отриманою сумішшю змащуємо теплі булочки з лимонною начинкою і подаємо до столу.
Здобні булочки з начинкою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
В 50 мл теплої води розмішуємо дріжджі і 1 чайну ложку цукру, додаємо 1 столову ложку борошна, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. 3 склянки борошна просіваємо з ваніліном, додаємо цукор, сіль і перемішуємо. Решта 100 мл теплої води змішуємо з кефіром. Вливаємо рідину борошняну суміш, додаємо яйце і перемішуємо вінчиком в однорідну масу. Потім додаємо терту апельсинову цедру, дріжджову суміш і перемішуємо. Додаємо розм'якшене вершкове масло, знову перемішуємо і додаємо решту борошно. Замішуємо тісто і залишаємо його хвилин на 20 підходити.
Після чого викладаємо його на стіл і вимішуємо близько 10 хвилин. Потім велику миску змащуємо рослинним маслом, перекладаємо в неї тісто і прибираємо приблизно на 15 години. За цей час тісто має збільшитися в об'ємі в 2 рази. Обминаємо його, ділимо на невеликі кульки. Накриваємо їх плівкою і даємо відпочити хвилин 10.
Круглу форму змащуємо олією. Кульку тіста злегка притискаємо, всередину кладемо близько 1 чайної ложки джему і защипуємо краю. Викладаємо заготовки на відстані близько 1 см один від одного, накриваємо і залишаємо хвилин на 30. Готуємо заливку: в молоко додаємо вершкове масло, згущене молоко і нагріваємо отриману масу, помішуючи, щоб вийшла однорідна суміш. Заливаємо нею булочки і відправляємо в духовку. При температурі 180 градусів і випікаємо 25 хвилин.
Булочки з шоколадною начинкою
Інгредієнти:

Приготування
Борошно з'єднуємо з содою, розпушувачем, сіллю і цукром. Додаємо вершкове масло і розтираємо його з сухою сумішшю. Потім вливаємо молоко і замішуємо тісто. Обробну дошку присипаємо борошном і розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 3 мм Розрізаємо його на 12 частин. На середину кожної частини кладемо шматочок шоколаду і загортаємо його в тісто. Краї защипуємо. Деко вистилаємо папером для випічки викладаємо булочки і верх змащуємо збитим яйцем. Випікаємо При 200 градусах 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Часникові булочки
Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок

Булочки для хот-догів
Любителі домашньої випічки без проблем впораються з рецептом булочок для хот-догів. Таке приємне доповнення буде доречно не тільки для приготування

Булочки з вишнями
Всі ми любимо домашню випічку. Вона виходить смачною, ніжною і ароматною. Давайте розберемося, як зробити булочки з вишнями. Вони можуть дріжджовими,

Brioschi з заварним кремом
Brioschi - це французькі здобні булочки з додаванням вершкового масла. Також в тісто часто додають родзинки, шоколад. І зараз ми розповімо, як їх

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили