Шаурма з куркою - рецепт

Шаурма з куркою по-домашньому
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати шаурму з курки. Отже, куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслице, приправивши м'ясо перцем і сіллю за смаком. Потім перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати.
А цим часом тонко шаткуємо капусту, кладемо її в миску і добре мнемо руками. Свіжі огірки промиваємо, шаткуємо кружечками, а помідор - невеликими кубиками. Далі розстилаємо на столі вірменський лаваш викладаємо на середину трохи капусти, курячого м'яса і поливаємо кетчупом. Наступним шаром йдуть огірки і помідори, поверх яких викладаємо моркву по-корейськи. Всю начинку змащуємо майонезом і загортаємо туго в лаваш. Тепер відправляємо шаурму з куркою на кілька хвилин у мікрохвильовку, після чого подаємо страву до столу.
Шаурма з куркою
Інгредієнти:
Для начинки:
Для маринаду:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо маринад для шаурми з курки. Для цього змішуємо в мисці всі спеції, оливкове масло і сік лимона, ретельно перемішуємо.
Зараз розповімо, як замаринувати курку для шаурми. Викладаємо в соус шматочки філе і залишаємо мінімум на 4 години в холодильнику. Замариноване м'ясо обсмажуємо до повної готовності на середньому вогні. Всі продукти для начинки шаурми з куркою шаткуємо тоненькою соломкою - огірок, солодкий перчик, капусту та помідори. Тепер обмазуємо піту тонким шаром часникового соусу, викладаємо м'ясо з овочами і звертаємо в рол.
Шаурма з куркою в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо тонкими брусочками, маринуємо з дрібно нарізаним луком, перчимо, солимо, додаємо дрібку цукру, вливаємо оцет і залишаємо на 30 хвилин в теплі. Капусту дрібно шаткуємо, огірок і помідор нарізаємо дрібними брусочками. Обсмажуємо мариновану курку до готовності на сковороді. Кожен лаваш поділяємо навпіл, викладаємо на одну половину трохи обсмаженої курки, шматочки огірків і помідорів, капусти, цибулі, приправляємо спеціями, поливаємо рослинним маслом, майонезом, кетчупом і загортаємо лаваш конвертом.
Шаурма з копченою куркою
Інгредієнти:

Приготування
Лаваш змащуємо будь-яким соусом і викладаємо зверху начинку: дрібно порізане куряче м'ясо, цибулю, тонко нашатковану капусту, порізані соломкою помідори і огірок. Потім поливаємо всі овочі соусом і скручуємо рулетиком. Розігріємо блюдо в мікрохвильовці, або злегка обсмажуємо на сухій гарячій сковороді.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус для шаурми
Соус для шаурми - це ключова складова, яка з'єднує всі інші інгредієнти цього нехитрого східного блюда. Щоб урівноважити смак шаурми, до рецептури

Салат з куркою і капустою
Салати з куркою - це завжди смачно, вишукано і святково. Їх готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам

Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску

Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати

Як загортати шаурму?
Скуштувати смак «справжньої» шаурми можна на кожному розі. Тим не менш, далеко не всі готові довірити своє здоров'я в руки вуличних кухарів і тому

Шаурма - рецепт
Багато знають і пробували східне блюдо - шаурму, але не багато хто знає, як його приготувати. Зробити це зовсім не складно і ніяких особливих