Теплий салат з баклажанами
Пропонуємо рецепти приготування чудового теплого салату з баклажанами. Овочі наповнюють блюдо свіжістю, а м'ясні компоненти роблять його насиченим і поживним.
Інгредієнти:
баклажани – 350 г;
філе курячої грудки – 210 г;
салатний цибулю – 45 г;
помідори – 150 г;
перець солодкий болгарський – 120 г;
морква – 45 г;
свіжа зелень;
м'який сир;
рослинна рафінована олія;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Куряче філе промиваємо, промаківающімі гарненько вологу, нарізаємо впоперек волокон поздовжніми брусками і підрум'янюємо на рослинному маслі з усіх боків, попередньо присмачивши його сіллю і перцем.
Баклажани миємо, витираємо насухо, і шаткуємо досить крупною соломкою. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до готовності і в кінці смаження приправляємо меленим перцем і сіллю.
Салатний цибулю чистимо і ріжемо півкільцями, а моркву тонкими кружальцями або півколами. Перці позбавляємо від насіннєвих коробок і шаткуємо тонкими поздовжніми смужками.
На сковороді з рослинним маслом підрум'янюємо моркву до напівготовності, закладаємо цибулю і болгарський перець і також обсмажуємо. По готовності змішуємо вміст сковороди з ще теплим філе і баклажанами.
Готовий салат викладаємо на блюдо, зверху укладаємо шматочки м'якого сиру і подаємо до столу, прикрасивши гілочками зелені.
Інгредієнти:
баклажани – 150 г;
яловича вирізка – 250 г;
помідори – 100 г;
квасоля стручкова – 85 м;
олія оливкова – 35 мл;
соус соєвий – 40 мл;
перець чилі – 5 г;
червоне сухе вино – 145 мл;
імбир – 10 г;
рослинна олія для обсмажування;
Для заправки:
олія оливкова – 35 мл;
оцет винний – 15 мл;
часник – 2 зубці;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Яловичу вирізку нарізаємо тоненькими, поздовжніми смужками і замочуємо їх на півгодини в суміші оливкової олії і соєвого соусу.
Тим часом шаткуємо крупною соломкою попередньо вимиті баклажани і підрум'янюємо їх на рослинному маслі зі стручковою квасолею і дрібно нарубаним чилі. В кінці додаємо подрібнені невеликими часточками помідори, з яких перш винесемо насіння.
Тепер обсмажуємо яловичі скибочки з шматочками імбиру, вливаємо вино і витримуємо на вогні до випаровування всієї вологи.
На блюдо викладаємо обсмажені овочі, яловичину і зверху поливаємо заправкою. Для її приготування змішуємо оливкова олія, винний оцет, дрібненько нарубаний часник, за смаком сіль і перець.
Рецепт теплого салату з баклажанами і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, промаківающімі гарненько вологу, нарізаємо впоперек волокон поздовжніми брусками і підрум'янюємо на рослинному маслі з усіх боків, попередньо присмачивши його сіллю і перцем.
Баклажани миємо, витираємо насухо, і шаткуємо досить крупною соломкою. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до готовності і в кінці смаження приправляємо меленим перцем і сіллю.
Салатний цибулю чистимо і ріжемо півкільцями, а моркву тонкими кружальцями або півколами. Перці позбавляємо від насіннєвих коробок і шаткуємо тонкими поздовжніми смужками.
На сковороді з рослинним маслом підрум'янюємо моркву до напівготовності, закладаємо цибулю і болгарський перець і також обсмажуємо. По готовності змішуємо вміст сковороди з ще теплим філе і баклажанами.
Готовий салат викладаємо на блюдо, зверху укладаємо шматочки м'якого сиру і подаємо до столу, прикрасивши гілочками зелені.
Теплий салат з баклажанами і яловичиною
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Яловичу вирізку нарізаємо тоненькими, поздовжніми смужками і замочуємо їх на півгодини в суміші оливкової олії і соєвого соусу.
Тим часом шаткуємо крупною соломкою попередньо вимиті баклажани і підрум'янюємо їх на рослинному маслі зі стручковою квасолею і дрібно нарубаним чилі. В кінці додаємо подрібнені невеликими часточками помідори, з яких перш винесемо насіння.
Тепер обсмажуємо яловичі скибочки з шматочками імбиру, вливаємо вино і витримуємо на вогні до випаровування всієї вологи.
На блюдо викладаємо обсмажені овочі, яловичину і зверху поливаємо заправкою. Для її приготування змішуємо оливкова олія, винний оцет, дрібненько нарубаний часник, за смаком сіль і перець.
Рекомендуємо добрі рецепти
Теплий салат з баклажанів, перцю і помідорів
З баклажанів готують безліч різних кулінарних витворів, починаючи з рататуя і закінчуючи оладками. А ще з них вийде чудовий теплий салат. Це винахід
Тушковані кабачки з баклажанами
Тушковані овочі вельми привабливі тим, що страва виходить легким, доступним і, звичайно смачним. Ідеальним поєднанням компонентів можна з упевненістю
Салат з баклажанів
Салати прикрашають як святкового, так і буденного стіл. І сьогодні ми з вами поговоримо про салати з баклажанів. Цей універсальний за своїми
Курка з баклажанами
Куряче м'ясо - чудовий дієтичний продукт, який чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами. І сьогодні ми для вас приготували цікаві рецепти курки
Тушкована капуста з баклажанами
Ваше повсякденне меню можуть чудово урізноманітнити страви з тушкованих овочів. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати тушковану капусту з
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення