Італійський суп
Сьогодні ви дізнаєтеся, як зварити неймовірно смачний і пікантний італійський суп з помідорами. Таке страву доведеться всім за смаком і стане вашим фірмовим стравою.
Інгредієнти:
помідори – 900 г;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
часник – 3 зубчики;
бульйон – 3 ст.;
цукор – щіпка;
черствий хліб – 240 г;
спеції;
олія оливкова – по смаку.
Приготування
У каструлю наливаємо воду і доводимо до закипання. Помідори промиваємо, робимо зверху кожного невеликий надріз і акуратно опускаємо томати в окріп. Через 15 секунд виймаємо їх, знімаємо шкірку і крупно нарізаємо. Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і подрібнюємо часник. Базилік розриваємо шматочками, а хліб рубаємо скибочками. У каструлі розігріваємо оливкову олію, кидаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яного кольору. Потім додаємо часник, кладемо помідори і готуємо кілька хвилин, поки овочі не пустять сік. Потім кладемо базилік і вливаємо бульйон. Підсолюємо, сахарим суп по смаку, кип'ятимо, а потім зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин. Після цього кидаємо скибочки хліба, знімаємо каструлю з плити, закриваємо кришкою і настоюють 15 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 400 г;
морква – 2 шт.;
помідор – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
імбир – за смаком;
овочевий бульйон – 3 ст.;
олія оливкова – 5 ст. ложок;
спеції.
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, моркву натираємо на тертці. Картоплю очищаємо і рубаємо шматочками. Потім підрум'янюємо цибулю на сковороді, додаємо моркву і картоплю. Через 5 хвилин заливаємо все овочевим бульйоном і додаємо протерті через сито помідори без шкірки. Солимо, перчимо суп по смаку і варимо 20 хвилин, на слабенькому вогні. Корінь імбиру натираємо на тертці, викладаємо в суп і подаємо до столу, додавши оливкова олія.
Інгредієнти:
томатний сік – 1 л;
помідор – 5 шт;
цибулина – 2 шт.;
часник – 4 зубчики;
дрібна вермішель – 100 г;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
спеції;
вершки 25 % – 200 мл
Приготування
Цибулину і моркву чистимо і дрібно нарізаємо. Часник очищаємо і видавлюємо через прес. У каструлю наливаємо масло, викладаємо підготовлені овочі і підрум'янюємо їх на середньому вогні хвилин 15. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і рубаємо м'якоть шматочками, а потім додаємо в каструлю. Після цього вливаємо сік, підсолюємо, доводимо до закипання і проварюємо під кришкою 20 хвилин. Окремо відварюємо дрібну вермішель, відкидаємо на друшляк і викладаємо в суп. Через 10 хвилин знімаємо страву з печі, закриваємо кришкою і наполягаємо. Тим часом збиваємо в піну вершки, приправляємо спеціями і подаємо разом з супом, розлив його по тарілках.
Італійський томатний суп
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо воду і доводимо до закипання. Помідори промиваємо, робимо зверху кожного невеликий надріз і акуратно опускаємо томати в окріп. Через 15 секунд виймаємо їх, знімаємо шкірку і крупно нарізаємо. Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і подрібнюємо часник. Базилік розриваємо шматочками, а хліб рубаємо скибочками. У каструлі розігріваємо оливкову олію, кидаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яного кольору. Потім додаємо часник, кладемо помідори і готуємо кілька хвилин, поки овочі не пустять сік. Потім кладемо базилік і вливаємо бульйон. Підсолюємо, сахарим суп по смаку, кип'ятимо, а потім зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин. Після цього кидаємо скибочки хліба, знімаємо каструлю з плити, закриваємо кришкою і настоюють 15 хвилин.
Італійський овочевий суп
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, моркву натираємо на тертці. Картоплю очищаємо і рубаємо шматочками. Потім підрум'янюємо цибулю на сковороді, додаємо моркву і картоплю. Через 5 хвилин заливаємо все овочевим бульйоном і додаємо протерті через сито помідори без шкірки. Солимо, перчимо суп по смаку і варимо 20 хвилин, на слабенькому вогні. Корінь імбиру натираємо на тертці, викладаємо в суп і подаємо до столу, додавши оливкова олія.
Італійський суп з дрібної пастою
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і моркву чистимо і дрібно нарізаємо. Часник очищаємо і видавлюємо через прес. У каструлю наливаємо масло, викладаємо підготовлені овочі і підрум'янюємо їх на середньому вогні хвилин 15. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і рубаємо м'якоть шматочками, а потім додаємо в каструлю. Після цього вливаємо сік, підсолюємо, доводимо до закипання і проварюємо під кришкою 20 хвилин. Окремо відварюємо дрібну вермішель, відкидаємо на друшляк і викладаємо в суп. Через 10 хвилин знімаємо страву з печі, закриваємо кришкою і наполягаємо. Тим часом збиваємо в піну вершки, приправляємо спеціями і подаємо разом з супом, розлив його по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати суп-пюре?
Суп-пюре - це чудова ідея урізноманітнити звичний обід! До того ж рецептів існує неймовірне безліч, і кожен зможе визначити для себе ідеальний
Суп харчо з картоплею і рисом - рецепт
Сьогодні класичне грузинське блюдо готують у багатьох будинках, тому його рецептів існує безліч. Пропонуємо кілька варіантів цього гарячого страви,
Курячий суп з яйцем
Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
Томатний суп з морепродуктів
Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з
Юшка з сьомги - рецепт
Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в
Картопляне рагу
Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам