Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Італійський суп

31-01-2016, 16:03
819
Італійський суп
Сьогодні ви дізнаєтеся, як зварити неймовірно смачний і пікантний італійський суп з помідорами. Таке страву доведеться всім за смаком і стане вашим фірмовим стравою.

Італійський томатний суп


Інгредієнти:

  • помідори – 900 г;

  • олія оливкова – 2 ст. ложки;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції;

  • часник – 3 зубчики;

  • бульйон – 3 ст.;

  • цукор – щіпка;

  • черствий хліб – 240 г;

  • спеції;

  • олія оливкова – по смаку.


  • Приготування
    У каструлю наливаємо воду і доводимо до закипання. Помідори промиваємо, робимо зверху кожного невеликий надріз і акуратно опускаємо томати в окріп. Через 15 секунд виймаємо їх, знімаємо шкірку і крупно нарізаємо. Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і подрібнюємо часник. Базилік розриваємо шматочками, а хліб рубаємо скибочками. У каструлі розігріваємо оливкову олію, кидаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яного кольору. Потім додаємо часник, кладемо помідори і готуємо кілька хвилин, поки овочі не пустять сік. Потім кладемо базилік і вливаємо бульйон. Підсолюємо, сахарим суп по смаку, кип'ятимо, а потім зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин. Після цього кидаємо скибочки хліба, знімаємо каструлю з плити, закриваємо кришкою і настоюють 15 хвилин.

    Італійський овочевий суп


    Інгредієнти:

  • картопля – 400 г;

  • морква – 2 шт.;

  • помідор – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • імбир – за смаком;

  • овочевий бульйон – 3 ст.;

  • олія оливкова – 5 ст. ложок;

  • спеції.


  • Приготування
    Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, моркву натираємо на тертці. Картоплю очищаємо і рубаємо шматочками. Потім підрум'янюємо цибулю на сковороді, додаємо моркву і картоплю. Через 5 хвилин заливаємо все овочевим бульйоном і додаємо протерті через сито помідори без шкірки. Солимо, перчимо суп по смаку і варимо 20 хвилин, на слабенькому вогні. Корінь імбиру натираємо на тертці, викладаємо в суп і подаємо до столу, додавши оливкова олія.

    Італійський суп з дрібної пастою


    Інгредієнти:

  • томатний сік – 1 л;

  • помідор – 5 шт;

  • цибулина – 2 шт.;

  • часник – 4 зубчики;

  • дрібна вермішель – 100 г;

  • олія оливкова – 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • вершки 25 % – 200 мл
  • Італійський суп


    Приготування
    Цибулину і моркву чистимо і дрібно нарізаємо. Часник очищаємо і видавлюємо через прес. У каструлю наливаємо масло, викладаємо підготовлені овочі і підрум'янюємо їх на середньому вогні хвилин 15. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і рубаємо м'якоть шматочками, а потім додаємо в каструлю. Після цього вливаємо сік, підсолюємо, доводимо до закипання і проварюємо під кришкою 20 хвилин. Окремо відварюємо дрібну вермішель, відкидаємо на друшляк і викладаємо в суп. Через 10 хвилин знімаємо страву з печі, закриваємо кришкою і наполягаємо. Тим часом збиваємо в піну вершки, приправляємо спеціями і подаємо разом з супом, розлив його по тарілках.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати суп-пюре?
    Як приготувати суп-пюре?
    Суп-пюре - це чудова ідея урізноманітнити звичний обід! До того ж рецептів існує неймовірне безліч, і кожен зможе визначити для себе ідеальний
    Суп харчо з картоплею і рисом - рецепт
    Суп харчо з картоплею і рисом - рецепт
    Сьогодні класичне грузинське блюдо готують у багатьох будинках, тому його рецептів існує безліч. Пропонуємо кілька варіантів цього гарячого страви,
    Курячий суп з яйцем
    Курячий суп з яйцем
    Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
    Томатний суп з морепродуктів
    Томатний суп з морепродуктів
    Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з
    Юшка з сьомги - рецепт
    Юшка з сьомги - рецепт
    Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в
    Картопляне рагу
    Картопляне рагу
    Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам