Як приготувати суп-пюре?
Сьогодні ми розповімо вам декілька цікавих рецептів, як приготувати суп-пюре. Таке блюдо не тільки дуже корисно для організму, але ще й смачно. Так що давайте не будемо втрачати час і приступимо.
Інгредієнти:
гарбуз – 500 г;
курячий бульйон – 500 мл;
цибулина – 1 шт.;
масло вершкове – 15 ст. ложки;
порошок каррі – щіпка;
спеції.
Приготування
Гарбуз обробляємо і нарізаємо невеликими кубиками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в маслечко до підрум'янення. Потім посипаємо його приправою каррі, викладаємо гарбуз, вливаємо бульйон, додаємо спеції і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо суп 20 хвилин. Після цього пюрируем весь вміст каструлі блендером, кип'ятимо і розливаємо по тарілках.
Інгредієнти:
курячий бульйон – 1 л;
картопля – 700 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
сирок плавлений – 3 шт.;
масло вершкове – 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Перед тим, як почати приготування супу-пюре, сир звільняємо з упаковки і нарізаємо кубиками. Далі готуємо всі овочі: обробляємо і рубаємо невеликими скибочками. Після цього обсмажуємо їх на маслі, а потім заливаємо киплячим бульйоном. Коли картопля звариться, додаємо в суп плавлений сирок, кип'ятимо і збиваємо блендером до отримання однорідної консистенції.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 300 г;
картопля – 500 г;
цибулина – 200 г;
вершки – 500 мл;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо і нарізаємо скибочками. Потім викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і відварюємо до готовності. Тим часом обробляємо цибулю шаткуємо його дрібненько і пасеруємо на розігрітому маслі. Гриби чистимо, розрізаємо пластинами і відправляємо до цибулі. Обсмажуємо овочі кілька хвилин, помішуючи, а потім подрібнюємо блендером. З відварного картоплі зливаємо трохи рідини, додаємо до нього обжарку, вливаємо вершки і подрібнюємо суп блендером до однорідного стану. Після цього знову ставимо його на плиту, доводимо до закипання, пробуємо на смак і підсолюємо при необхідності.
Інгредієнти:
помідори – 2 кг;
часник – 5 зубчиків;
олія оливкова – 30 мл;
спеції;
цибулина – 1 шт.;
бульйон курячий – 2 ст.;
цукор – 2 ч. ложки;
базилік – 1 ч. ложка;
жирні вершки – 05 ст.
Приготування
Помідори обполіскуємо, витираємо і нарізаємо часточками. Викладаємо їх на деко, збризкуємо оливковою олією, додаємо очищений часник і підсолюємо за смаком. Відправляємо овочі в розігріту духовку і запікаємо 30 хвилин. У глибокій каструлі обсмажуємо на олії подрібнену цибулю, а потім додаємо до нього томати і вливаємо бульйон. Доводимо все до закипання, зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин. Далі вводимо вершки, додаємо базилік, цукор і знімаємо каструлю з плити. Збиваємо вміст блендером і подаємо томатний суп-пюре з грінками.
Як приготувати гарбузовий суп-пюре?
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз обробляємо і нарізаємо невеликими кубиками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в маслечко до підрум'янення. Потім посипаємо його приправою каррі, викладаємо гарбуз, вливаємо бульйон, додаємо спеції і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо суп 20 хвилин. Після цього пюрируем весь вміст каструлі блендером, кип'ятимо і розливаємо по тарілках.
Як приготувати суп-пюре з картоплі?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати приготування супу-пюре, сир звільняємо з упаковки і нарізаємо кубиками. Далі готуємо всі овочі: обробляємо і рубаємо невеликими скибочками. Після цього обсмажуємо їх на маслі, а потім заливаємо киплячим бульйоном. Коли картопля звариться, додаємо в суп плавлений сирок, кип'ятимо і збиваємо блендером до отримання однорідної консистенції.
Як приготувати суп-пюре з печериць?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і нарізаємо скибочками. Потім викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і відварюємо до готовності. Тим часом обробляємо цибулю шаткуємо його дрібненько і пасеруємо на розігрітому маслі. Гриби чистимо, розрізаємо пластинами і відправляємо до цибулі. Обсмажуємо овочі кілька хвилин, помішуючи, а потім подрібнюємо блендером. З відварного картоплі зливаємо трохи рідини, додаємо до нього обжарку, вливаємо вершки і подрібнюємо суп блендером до однорідного стану. Після цього знову ставимо його на плиту, доводимо до закипання, пробуємо на смак і підсолюємо при необхідності.
Як приготувати томатний суп-пюре?
Інгредієнти:
Приготування
Помідори обполіскуємо, витираємо і нарізаємо часточками. Викладаємо їх на деко, збризкуємо оливковою олією, додаємо очищений часник і підсолюємо за смаком. Відправляємо овочі в розігріту духовку і запікаємо 30 хвилин. У глибокій каструлі обсмажуємо на олії подрібнену цибулю, а потім додаємо до нього томати і вливаємо бульйон. Доводимо все до закипання, зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин. Далі вводимо вершки, додаємо базилік, цукор і знімаємо каструлю з плити. Збиваємо вміст блендером і подаємо томатний суп-пюре з грінками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп-пюре з гарбуза - рецепти приготування
Будь-яке блюдо на основі самого осіннього овоча - гарбуза виходить смачним, яскравим і неодмінно корисним. Пропонуємо урізноманітнити ваш гарбузовий
Грибний крем-суп з шампіньйонів
Будь грибний суп відрізняється неперевершеним ароматом і насиченим смаком. Пропонуємо кілька найбільш цікавих ідей приготування такого першого страви
Морквяний суп-пюре
Якщо ви хочете годувати свою сім'ю тільки смачними і корисними стравами - читайте наші рецепти! Ось сьогодні ми поговоримо про відмінному першій
Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
Суп-пюре з грибами
Як же приємно на обід налити тарілочку ароматного гарячого грибного супу. Таке блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. У нашій статті ми зібрали
Суп-пюре з солодким перцем
Давайте сьогодні на обід приготуємо з вами оригінальний і дуже запашний суп-пюре з солодким перцем. Таке блюдо нагадає нам про літо і неодмінно