Сьогодні ми розповімо вам декілька цікавих рецептів, як приготувати суп-пюре. Таке блюдо не тільки дуже корисно для організму, але ще й смачно. Так що давайте не будемо втрачати час і приступимо.
Як приготувати гарбузовий суп-пюре?
Інгредієнти: гарбуз – 500 г; курячий бульйон – 500 мл; цибулина – 1 шт.; масло вершкове – 15 ст. ложки; порошок каррі – щіпка; спеції. Приготування Гарбуз обробляємо і нарізаємо невеликими кубиками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в маслечко до підрум'янення. Потім посипаємо його приправою каррі, викладаємо гарбуз, вливаємо бульйон, додаємо спеції і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо суп 20 хвилин. Після цього пюрируем весь вміст каструлі блендером, кип'ятимо і розливаємо по тарілках.
Як приготувати суп-пюре з картоплі?
Інгредієнти: курячий бульйон – 1 л; картопля – 700 г; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; сирок плавлений – 3 шт.; масло вершкове – 1 ст. ложка; спеції. Приготування Перед тим, як почати приготування супу-пюре, сир звільняємо з упаковки і нарізаємо кубиками. Далі готуємо всі овочі: обробляємо і рубаємо невеликими скибочками. Після цього обсмажуємо їх на маслі, а потім заливаємо киплячим бульйоном. Коли картопля звариться, додаємо в суп плавлений сирок, кип'ятимо і збиваємо блендером до отримання однорідної консистенції.
Як приготувати суп-пюре з печериць?
Інгредієнти: свіжі печериці – 300 г; картопля – 500 г; цибулина – 200 г; вершки – 500 мл; масло рослинне – 2 ст. ложки; спеції. Приготування Картоплю чистимо і нарізаємо скибочками. Потім викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і відварюємо до готовності. Тим часом обробляємо цибулю шаткуємо його дрібненько і пасеруємо на розігрітому маслі. Гриби чистимо, розрізаємо пластинами і відправляємо до цибулі. Обсмажуємо овочі кілька хвилин, помішуючи, а потім подрібнюємо блендером. З відварного картоплі зливаємо трохи рідини, додаємо до нього обжарку, вливаємо вершки і подрібнюємо суп блендером до однорідного стану. Після цього знову ставимо його на плиту, доводимо до закипання, пробуємо на смак і підсолюємо при необхідності.
Як приготувати томатний суп-пюре?
Інгредієнти: помідори – 2 кг; часник – 5 зубчиків; олія оливкова – 30 мл; спеції; цибулина – 1 шт.; бульйон курячий – 2 ст.; цукор – 2 ч. ложки; базилік – 1 ч. ложка; жирні вершки – 05 ст. Приготування Помідори обполіскуємо, витираємо і нарізаємо часточками. Викладаємо їх на деко, збризкуємо оливковою олією, додаємо очищений часник і підсолюємо за смаком. Відправляємо овочі в розігріту духовку і запікаємо 30 хвилин. У глибокій каструлі обсмажуємо на олії подрібнену цибулю, а потім додаємо до нього томати і вливаємо бульйон. Доводимо все до закипання, зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин. Далі вводимо вершки, додаємо базилік, цукор і знімаємо каструлю з плити. Збиваємо вміст блендером і подаємо томатний суп-пюре з грінками.